maanantai 21. lokakuuta 2013

O.P.I Mariah Carey Collection; Can't Let Go

En juurikaan ole innostunut tekstuurilakoista, aika moni näyttää mielestäni jopa vähän rumalta. Yllätin itseni aivan totaalisesti ihastumalla päätä pahkaa O.P.I'n purppuraisen violettiin hiekkalakkaan Can't Let Go'hun. Ostan todella, todella harvoin yli kymmenen euron kynsilakkoja ja vielä harvemmin ostan O.P.I'n lakkoja normaalein Suomen hinnoin. No, tämä kynsilakka minun oli vain pakko saada samantien kuin silmäni siihen osuivat.


Ihastuin sen kauniiseen väriin, mutta ehkä eniten puoleeni veti sen kimalteleva mattaisuus. Can't Let Go kuivuu mattapintaiseksi, vähän sellaiseksi himmeäksi, mutta siinä on valoa heijastavia glittereitä joukossa, jotka tekevät siitä minun silmissäni vastustamattoman kauniin.


Näissä kuvissa lakka näyttää sinisemmältä kuin mitä se oikeasti on. Tosin sävy vähän elää valaistuksen mukana muuttuen tummemmasta vaaleampaan ja sinisemmästä purppuraisempaan. Pidän erityisen paljon siitä miten se sopii ihonväriini, tunnen käsieni kaunistuvan suorastaan silmissä kun laitan tätä kynsille.


Peittävyys ja levittyvyys ovat erinomaisen hyviä, näissä kuvissa on lakkaa kynsillä kaksi kerrosta. Ilman päällyslakkaa kestävyys on hieman heikko, jo lakkausta seuraavana päivänä kärjissä on pientä kulumaa ja joskus lakka on lähtenyt lohkeilemaankin jo seuraavan päivän aikana.


Tämän lakan päälle en kuitenkaan halua päällyslakkaa laittaa koska se on mielestäni kauneimmillaan sellaisenaan, mattaisen kimaltavana. Se tuo minulle mieleen ametisti geodin.


Tämän lisäksi minulla on ainoastaan yksi toinen hiekkalakka ja se on O.P.I'n James Bond-kokoelman valkoisen kimaltava Solitaire. Sen ostin aika lailla pelkästään kokoelmansa ja nimensä takia mutta onneksi se osoittautui myös kauniiksi kynsillä. ;-) Olen varsin tyytyväinen kahteen hiekkalakkaani eikä minulla ole minkäänlaisia tarpeita tai aikomusta kasvattaa tekstuurilakkojen määrää kokoelmissani. Näin on hyvä.

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Synnintunnustus

Tällainen syntilista on kiertänyt pitkin poikin blogistaniaa, ja päätin sitten minäkin syntini tunnustaa kaikelle kansalle. Pidemmittä kitinöittä tässäpä nämä:

1. Ylpeys : mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
- Minä olen niiiiin huono näissä missä pitäisi valita vain yksi. No, kun olen liikkeellä ilman meikkiä esim. kaupassa ja törmään siellä sitten kauhukseni johonkin tuttuun, niin eniten epävarmuutta, ahdistusta ja inhottavaa oloa aiheuttaa iho ja ilman meikkipohjaa oleminen. Että jos siltä kantilta asiaa ajattelee niin meikkipohjatuote. Sellainen erityisen itsevarma ja kaunis olo tulee kuitenkin onnistuneesta meikkikokonaisuudesta (minulla siihen kuuluvat myös hiukset). 


2. Kateus: mitä ulkoista piirrettä, jota et omaa, kadehdit kaikkein eniten?
- Symmetrisiä silmiä. Minulla on koko ikäni ollut eriparisilmät ja meikin tasapainoiseksi ja symmetriseksi saaminen vaatii aina ekstraeffortia ja harmillisen usein erittäin paljon hermoja. Eikä ne silmät siitä sen symmetrisemmiksi muutu, meikkiä tai ei niin eripariset ovat ja sellaisina pysyvät ja toisinaan meikki vain korostaa sitä vaikka mitä yrittäisi kikkailla. ;-(

3. Viha: mitä kauneustuotetta vihaat?
- En kai mitään. En ainakaan keksi nyt yhtäkkiä mitään sellaista tuotetta joka aiheuttaisi vihan tunteita. 

 

4. Laiskuus: minkä tuotteen/kauneusrutiini jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
- No tähän on pakko vastata se sama mitä niin moni muukin on vastannut eli vartalon rasvaaminen. Siihen kuuluu myös kaula ja tuo rintamus. Olen tosin todella paljon edistynyt asiassa sen jälkeen, kun ymmärsin sijoittaa vartalovoiteeni kylpyhuoneeseen (rasvaan kroppani heti suihkun jälkeen - silloin kun rasvaan).

5. Ahneus: mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä halvin?
- Kallein on varmaan Histoires de Parfumsin tuoksu 1804 George Sand (60 ml 87€). Tai oikeastaan se on kyllä Guerlainin Angélique Noire-tuoksu, jota minulla ei kuitenkaan ole koko pulloa, vain kaksi dekanttia (Saks näyttää myyvän sitä rontti 70 ml hintaan 195.43€). Halvin on joku aletuote, ehkä Minersin kynsilakka (1.90€).


6. Ylensyönti: onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jo on niin mitä?
- Minä ymmärsin tämän niin, että olisi yhtä ja samaa tuotetta useampi kappale ja eipä taida olla. Ellei sitten lasketa Diorin Dior Homme Intenseä sellaiseksi koska niitä minulla on kaksi pulloa, mutta niistäkin toinen on alkuperäinen ja toinen uudelleenlanseerattu versio (ja ne on kuulkaa ihan eri asia!). Pradan Prada Candy-tuoksua olen harkinnut ostavani toisen pullon, vaikka ensimmäistäkin on vielä runsaasti jäljellä. Jos asian haluaa ymmärtää niin, että on samankaltaisia tuotteita useampia niin minun erityinen paheeni taitaa meikkituotteista olla huulipunat ja luomivärit.

7. Himo: jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
- Jonkun törkeän kalliin tuoksun. Ensimmäisenä tulee mieleen tuo Angélique Noire. Hyvänä kakkosena voisi olla Guerlainin Cuir Beluga. Tai jotain sinne päin. The Vagabond Princen Enchanted Forest maksaa 100 ml $180 ja se minun on pakko jossain välissä saada...