tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kesätunnelmissa, Dollish Polish The Finnish Blogger Collection

Blogissa on ollut hiljaista kuin...no, kyllähän te tiedätte; huopatossutehtaalla. Olen lomaillut pätkissä, alkukesästä oli viikon loma ja nyt heinäkuussa puolitoista viikkoa. Kesään on mahtunut myös pientä kesäflunssan potemista, joka onneksi ei osunut pahimpiin helteisiin!

Olen aika lailla ollut tekemättä mitään, niin sanotusti ottanut rennosti. Kaikkea ihanaa ja hauskaa ja rentouttavaa tapahtumaa on toki ollut, mitä on varmasti alkutalven kylminä ja loskaisina iltoina lämmittävää muistella. Hirmuisen hyvä mieli on kesästä 2014 tähän mennessä jäänyt.

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava kesä ja toivottavasti se jatkuu vielä pitkään yhtä mukavana! Lyhythän Suomen kesä ajallisesti on, mutta toisaalta, sen voi samalla vaivalla mieltää myös pitkäksi omassa mielessään ja näin pidentää sitä "optisesti". ;-)

Mennä päräytin tilaten CesarsShopista heidän Exclusive-kokoelmansa The Finnish Blogger Collection, jonka joukko suomalaisia kynsibloggaajia on tehnyt yhteistyössä indielakkamerkki Dollish Polishin kanssa. Minun piti alunperin ostaa vain muutama lakka, mutta sitten en osannut päättää mitä ottaa ja mitä jättää, joten jotenkin siinä sitten vaan kävi niin, että kotiutin ne kaikki! Hupsista!

Ensitestailuun päätyivät Unicornification, Better Not Waste ja Sonnlight Star. Kombosta tulikin vähän vahingossa aivan ihana hyvänmielen kesämanikyyri, josta olen saanut paljon positiivista kesäfiilistä lisää.


Pikkusormessa ja etusormessa Sonnlight Star, johon ensituntumalta olin aavistuksen harmistunut kun en meinannut glittereitä saada bongattua kynnelle asti, mutta joka on kuitenkin aivan ihanan kesäisen pinkki. Varmasti ystävystymme vielä intohimoisesti kunhan pääsemme jatkossa tekemään lähempää tuttavuutta.


Peukalossa ja keskisormessa Unicornification jota kohtaan tunsin lievää skeptisyyttä etukäteen, mutta johon sitten taisin vähän ihastua kun sen kynnelle asti sain lakattua. Varsin onnistunut toteutus ja ihan oikeasti satumainen lakka.


Nimettomässä alla Girly Bitsin upea What The Deuce? ja sen päällä pari kerrosta Better Not Waste'a. Tämä lakka oli se, joka etukäteen eniten ihastutti ja en kyllä joutunut pettymään pätkän vertaa, se on kertakaikkiaan ihanaakin ihanampi!


Tulossa on karmean työntäyteinen elokuu, nyt jo hirvittää! Onneksi siihen eteen mahtuu vielä viimeinen pieni irtiotto 4 päiväisen kotimaanlomasen muodossa, joten ehkä sitä jaksaa sitten siellä töissäkin muutaman viikon asua.


Vielä on siis kolme ihanaa bloggaajalakkaa odottamassa testailua, katsotaan mihin väliin ne ehdin testailla. Kyllä vähän hirvitti lakat hankkia, olisi sille rahalle varmasti järkevämpikin kohde löytynyt, mutta taas näitäkin kynsiä ihaillessani ja niistä hyvää mieltä ja iloa ammentaessani tulin siihen lopputulemaan, että ei tullut ihan hukkaan heitettyä kuitenkaan.

The Finnish Blogger Collection on kyllä mielestäni todella onnistunut kokoelma ja erityisen ihanaa siinä on mielestäni se, että sen on suunnitellut joukko upeita bloggaajia joista osan kanssa saan olla tekemisissä muutenkin ja näin näille ihanille kynsilakoille tulee vielä pieni arvokas tunnelisä kaiken muun ihanuuden päälle. Kiitos siitä!