Kuka Mohn?

Olen ihan tavallinen suomalainen nainen, perheellinen, töissä käyvä ja melko tasaista vaihetta elämässäni elelevä. Päivänvalon näin ensimmäisen kerran reilu 40 vuotta sitten eli olen yleisesti ottaen melko "vanha" kosmetiikkablogin kirjoittajaksi. En kuitenkaan koe itseäni millään lailla "vanhaksi", mieleltäni olen yhtä nuori kuin parikymmentä vuotta sitten, toki elämänviisautta toivon jonkin verran vuosien varrelta mukaani tarttuneen.

Olen aina ollut hyvin kiinnostunut kosmetiikasta ja erityisesti meikeistä ja meikkaamisesta. Ammattini puolesta en ole missään tekemisissä kosmetiikan kanssa, joten kaikki siihen liittyvä - kuten tämä blogi - on vain harrastus. Innostuin lukioaikana värianalyyseistä ja jossain vaiheessa kouluttauduinkin värikonsultiksi. En kuitenkaan varsinaisesti koskaan toiminut värikonsulttina koska elämä tarjosi vähän muunlaista puuhasteltavaa.

Kaksijalkaisten perheenjäsenten lisäksi perheeseeni kuuluu kaksi nelijalkaista elämänilostuttajaa. Muihin harrastuksiini lukeutuvat lukeminen ja neulominen ja aina välillä kaikenlainen käsillä puuhastelu. Pidän myös valokuvaamisesta paljon ja valokuvaamisen "opiskelu" onkin jatkuva prosessi joka etenee hitaasti mutta varmasti.

“You can be gorgeous at thirty, charmimg at forty, and irresistible for the rest of your life."
 - Coco Chanel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.