maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesäkuulumisia

Hei kaikille pitkästä aikaa! Pahoitteluni tästä kesähiljaisuudesta, jotenkin se kesä vaan on vienyt mukanaan niin, että blogille ei juurikaan ole jäänyt aikaa. Toukokuu ja kesäkuu puoleenväliin saakka menivät viimeistellessä kouluhommia ja niin sekin ihme nähtiin, että meikäläinenkin vihdoin valmistui kesäkuun lopussa. Jee ja jipii!! *tuuletus*

Ilmat eivät kuulemma ole meitä tänä kesänä hellineet, itse en ole moista huomannut. En ole mikään helleihminen ja minä nautin myös sopivan lämpöisistä kesäsadepäivistä. Eniten olen nauttinut tänä kesänä kuitenkin valmistumisen mukanaan tuomasta vapaudesta ja stressittömyydestä, vieläkin tuntuu jotenkin ihan käsittämättömältä, että olen vapaa kuin taivaan lintu! En ole antanut tulevan työnhaun vaivata mieltäni vaan olen elänyt päivä kerrallaan, vähän niin kuin silloin joskus lapsena, kun kesäloman pituudesta ei ollut mitään käryä. Ihanaa!!!


Minun kesäni on koostunut olemisesta, nauttimisesta, perheestä, hyvistä ystävistä ja hyvästä seurasta, kivoista tapahtumista ja rennosta meiningistä. En muista koska viimeksi minulla olisi ollut näin nautittavan ihana kesä! Ihanaa olla välillä aidosti ja kokonaan onnellinen!! <3

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana kesä! Palailen blogin ääreen pikkuhiljaa lähempänä syksyä. Saattaa olla, että tässä loppukesästä tipahtelee yksittäisiä postauksia (tai sitten ei, en uskalla varmaksi luvata mitään), mutta viimeistään syksyn tullessa maltan taas istua koneella ja blogien ääressä.

Nautinnollista loppukesää kaikille ihanille lukijoille, kiitos kun jaksatte täälläkin roikkua vaikka postaustahtini onkin järkyttävän epäsäännöllinen ja täynnä pitkiä taukoja. Aurinkoa ja sadetta sopivissa suhteissa, rakkautta ja hyvää mieltä!
Kuvat täältä, täältä ja täältä.

4 kommenttia:

 1. Isot onnittelut valmistuneelle <3

  Ja leppoisaa kesän jatkoa! Tuon koira & tyttö -kuvan tunnelma on sitten niin tuttu :)

  VastaaPoista
 2. Onnea valmistumisen johdosta ja leppoisan letkeää loppukesää =)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanaa lukea siitä, että olet onnellinen. :) Sitä kuulee ihmisiltä nykyään turhan harvoin.
  Onnittelut valmistumisesta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! <3

  Ja on ihanaa olla onnellinen, melkein jo olin ehtinyt unohtaa miltä se tuntuu! Opiskeluhommelit eivät alun jälkeen sujuneetkaan ihan niin kuin olin kuvitellut ja opintojen loppuun saattamisesta kehkeytyi suoranaisesti hetkellinen painajainen. Siksikin olen nyt nauttinut tästä kesästä todellakin täysillä ja toisinaan tuntuu, niin kuin olisin syntynyt uudestaan, saanut tavallaan uuden elämän. ;-)

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.