torstai 7. helmikuuta 2013

Silikonivinkki hiuksille

Tulin tilanneeksi Beauty Bay:stä vähän niin kuin paketin täytteeksi ja koska sattui olemaan alessa hiuksille tarkoitetun milk_shake Glistening Argan Oil hoitoaineen. Otin pikkuisen 10 millilitran putelin, koska olen olen yritänyt vähän niin kuin vältellä silikonisia tuotteita niin ihon kuin hiustenkin hoidossa. En tiedä mikä lie oikosulku aivoihin siinä tilaushetkellä sitten iskikään.

Olen nyt jokusen kerran tuota käyttänyt ja täytyy sanoa, että aika kova se on myymään itseään minulle. Olen alkanut harkitsemaan isomman putelin hankkimista. Glistening Argan Oililla hiukset tulevat ihanan kiiltäviksi ja todellakin siloisiksi. Ainetta tarvitsee väin vähän kerralla eli se on todella riittoisaa. Itse lorautan sitä pikkuisen kämmenelle ja hieron sen sitten ensin molempiin kämmeniin ja sitten hiuksiin. Aine levitetään pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin.


 Eihän se silikoni kaiketi mikään suuren suuri peikko hiuksissa ole, minulla nyt vaan sattuu olemaan sellainen kummallinen ajatus, että en sitä haluaisi käyttää. Glistenin Argan Oil on nyt kuitenkin lirkutellut minulle niin vakuuttavasti, että tällä hetkellä tuntuu, että kaippa sitä on lisää saatava. Kovin edullista se ei mielestäni ole, enkä ole vielä ehtinyt tutkailemaan saisiko sitä jostain muualtakin kuin Beauty Bay:stä ja mihin hintaan.

Jos siis hiuksesi kaipaavat kiiltoa ja silkkisyyttä, niin tässä yksi varteenotettava vaihtoehto. Minun erittäin huonokuntoiset, useampaan kertaan blondatut ja normaalisti pesun jälkeen melkoista purkkaa olevat hiukset kiillottuvat ja silostuvat tämän tuotteen avulla vaivatta. Tässä vähän onneton kuva edellisiltana pestyistä ja ilmakuivatuista hiuksista (harmi ettei kiilto näy kunnolla, koska sitä todellakin on Glistening Argan Oilin käytön jäljiltä).


Tuotekuvaus lupaa aineen hoitavan hiuksia tehokkaasti ja jättävän ne silkkisen sileiksi ja pehmoisiksi. Se lupaa aineen myös lyhentävän hiusten föönaukseen kuluvaa aikaa radikaalisti. Siitä minulla ei ole toistaiseksi kokemusta, koska olen yrittänyt välttää hiusteni rasittamista lämmöllä. Tuohon kiiltoon ja silkkisyyteen olen ollut erittäin tyytyväinen ja niiltä osin allekirjoitan tuotekuvauksen antamat lupaukset.

Tuotekuva.

4 kommenttia:

  1. Sullon uusi header! Vai olenko mä vain hidas...


    VastaaPoista
  2. No joo, on se uusi, alle viikon vanha. ;-) Ajattelin josko hetken menis tommosella. =)

    VastaaPoista
  3. Ootko vertaillut, onko Moroccanoilin oil treatment tai light oil treatment samanlaisia tämän milk shaken kanssa? Tuo milk shake olis aika paljon edullisempaa kuin Moroccanoil. Kampaaja laittoi mulle Moroccanoilin light oil treatmentia, ja se tuntui tosiaan hiuksissa kivalle, mutta pullon hinta kyllä ylitti kipurajan: 50 euroa.

    VastaaPoista
  4. En ole päässyt Morroccanoilia testailemaan. Jonkin verran noiden INCI-listoissa on eroa, mutta en osaa kyllä sanoa ovatko erot loppujen lopuksi miten merkittäviä.

    Moroccanoilin INCI:
    Cyclomethicone, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil (Argan Oil), Fragrance, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Butulphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 26100 (Red 17), CI 47000 (Yellow 11)

    milk_shaken Glistening Argan Oilin INCI:
    Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, CI47000 (Yellow 11), CI26100 (Red 17), Alpha Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.