torstai 23. toukokuuta 2013

Matkapulloja

Reissuun ei oikein viitsi raahata mukana isoja useamman sadan millin puteleita, mutta matkakokoja harvemmin on myynnissä juuri niistä omista lempparituotteista. Itse olen ratkaissut ongelman hankkimalla tyhjiä pikkupulloja jotka olen sitten täyttänyt haluamillani tuotteilla.

Minulla on matkaversiot shampoosta, hoitoaineesta, meikinpoistoaineista (kaksi kasvoille koska käytän kaksoipuhdistusta), silmämeikinpoistoaineesta (vedenpitävän silmämeikin poistoon), kasvovedestä ja kasvovoiteesta. Kasvovoiteena on joskus tosin mukana esim. joku näytekoko. Tässä muutama yllä luetelluista.


Flippikorkilliset on Dermosililtä ja olen tykännyt paljon, koko on sopiva ja korkkisysteemikin näpsä. Dermosil myy näitä tyhjiä pulloja kolmen setissä eikä hinta todellakaan päätä huimaa! Pulloon mahtuu 60 ml ja minusta se on varsin näppärä koko. Pullojen mukana tulee tuollaisia pyöreitä tarroja joissa tekstit sisällölle (voisivat tietysti olla ihan suomeksikin).

Olen ostanut vastaavia tyhjiä matkakäyttöön tarkoitettuja pulloja ja purkkeja myös esim. Prismasta, mutta minusta nuo Dermosilin pullot ovat olleet kaikin puolin parhaita. Ihan kaikista paras on kuitenkin tuo etualalla röhnöttävä pumppumekanismilla varustettu pullo.

Omani olen tilannut Pienestä Tuoksukaupasta ja voin lämpimästi suositella! Pullo on kooltaan 30 ml ja sitä pystyy käyttämään uudestaan, vaikka pumppuosa tuleekin todella tiiviisti kiinni säiliöosaan. Mukana on myös erillinen korkki suojaamaan pumppua. Sisältö pysyy ilmattomana (joskin täyttövaiheessa onnistun sinne aina jonkin verran ilmaa jättämään) ja on muutenkin ihanan hygieninen. Pullosta näkee myös käyttöasteen eli tuote ei pääse yllättämään loppumisellaan.

Olen täyttänyt pari tuollaista pumppupulloa nyös ihan normikäyttöön mm. sellaisilla voiteilla, jotka tulevat pakattuina purkkeihin eli niitä joutuu kaapimaan sormin (tai jos haluaa olla fiksu niin spaattelilla). Pumppupullo on paljon helpompi, nopeampi, näppärämpi ja ennen kaikkea hygieenisempi tapa annostella tuotetta kuin se purkkien kaivelu, ihan sama millä sitä kaivelee. Pumppupullo on suhteessa paljon kalliimpi kuin esim. nuo Dermosilin pullot, mutta ei se mielestäni silti mikään törkyhintainenkaan ole.

Pumppupullo on mielestäni aivan ässä voidemaisille tuotteille ja minulla on reissuboksissani myös kasvojen puhdistusgeeli pakattuna pumppupulloon. Olen ihan hassun tykästynyt tuohon muovisysteemiin, minusta on jotenkin ihanan tyydyttävää tarttua kasvovoiteeseeni joka kerta, koska se on pakattu tuohon pieneen ja näppärään muovipulloon. ;-)

Linkit ovat täysin turvallisia, tiedän varmuudella etten hyödy niiden klikkailusta. ;-)


2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos vinkistä! :) Mulla on jotain Stockalta ostettuja (olisiko Duroyn?) matkapurkkeja, ja ne ovat äärettömän epäkäytännöllisiä. Eli seuraavaan Dermo-tilaukseen laitan nämä :) Ja pumppupullo kuulostaa myös järkevältä hankinnalta, harmittelin juuri kun aivan ihanat Oliv'-merkin voiteeni on pakattu avosuiseen purkkiin - arvaa vaan olenko tosi laiska spaattelinkäyttäjä..? :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä!
    Googletin pikkupulloja ja löysin tuollasen mistä tilasin omani: http://www.pakkaustukku.fi/tuotteet.html?id=2/

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.