sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Synnintunnustus

Tällainen syntilista on kiertänyt pitkin poikin blogistaniaa, ja päätin sitten minäkin syntini tunnustaa kaikelle kansalle. Pidemmittä kitinöittä tässäpä nämä:

1. Ylpeys : mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
- Minä olen niiiiin huono näissä missä pitäisi valita vain yksi. No, kun olen liikkeellä ilman meikkiä esim. kaupassa ja törmään siellä sitten kauhukseni johonkin tuttuun, niin eniten epävarmuutta, ahdistusta ja inhottavaa oloa aiheuttaa iho ja ilman meikkipohjaa oleminen. Että jos siltä kantilta asiaa ajattelee niin meikkipohjatuote. Sellainen erityisen itsevarma ja kaunis olo tulee kuitenkin onnistuneesta meikkikokonaisuudesta (minulla siihen kuuluvat myös hiukset). 


2. Kateus: mitä ulkoista piirrettä, jota et omaa, kadehdit kaikkein eniten?
- Symmetrisiä silmiä. Minulla on koko ikäni ollut eriparisilmät ja meikin tasapainoiseksi ja symmetriseksi saaminen vaatii aina ekstraeffortia ja harmillisen usein erittäin paljon hermoja. Eikä ne silmät siitä sen symmetrisemmiksi muutu, meikkiä tai ei niin eripariset ovat ja sellaisina pysyvät ja toisinaan meikki vain korostaa sitä vaikka mitä yrittäisi kikkailla. ;-(

3. Viha: mitä kauneustuotetta vihaat?
- En kai mitään. En ainakaan keksi nyt yhtäkkiä mitään sellaista tuotetta joka aiheuttaisi vihan tunteita. 

 

4. Laiskuus: minkä tuotteen/kauneusrutiini jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
- No tähän on pakko vastata se sama mitä niin moni muukin on vastannut eli vartalon rasvaaminen. Siihen kuuluu myös kaula ja tuo rintamus. Olen tosin todella paljon edistynyt asiassa sen jälkeen, kun ymmärsin sijoittaa vartalovoiteeni kylpyhuoneeseen (rasvaan kroppani heti suihkun jälkeen - silloin kun rasvaan).

5. Ahneus: mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä halvin?
- Kallein on varmaan Histoires de Parfumsin tuoksu 1804 George Sand (60 ml 87€). Tai oikeastaan se on kyllä Guerlainin Angélique Noire-tuoksu, jota minulla ei kuitenkaan ole koko pulloa, vain kaksi dekanttia (Saks näyttää myyvän sitä rontti 70 ml hintaan 195.43€). Halvin on joku aletuote, ehkä Minersin kynsilakka (1.90€).


6. Ylensyönti: onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jo on niin mitä?
- Minä ymmärsin tämän niin, että olisi yhtä ja samaa tuotetta useampi kappale ja eipä taida olla. Ellei sitten lasketa Diorin Dior Homme Intenseä sellaiseksi koska niitä minulla on kaksi pulloa, mutta niistäkin toinen on alkuperäinen ja toinen uudelleenlanseerattu versio (ja ne on kuulkaa ihan eri asia!). Pradan Prada Candy-tuoksua olen harkinnut ostavani toisen pullon, vaikka ensimmäistäkin on vielä runsaasti jäljellä. Jos asian haluaa ymmärtää niin, että on samankaltaisia tuotteita useampia niin minun erityinen paheeni taitaa meikkituotteista olla huulipunat ja luomivärit.

7. Himo: jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
- Jonkun törkeän kalliin tuoksun. Ensimmäisenä tulee mieleen tuo Angélique Noire. Hyvänä kakkosena voisi olla Guerlainin Cuir Beluga. Tai jotain sinne päin. The Vagabond Princen Enchanted Forest maksaa 100 ml $180 ja se minun on pakko jossain välissä saada...


2 kommenttia:

  1. Kiitos hellin! Mietin vähän kehtaanko lätkiä omaa naamaani postauksen kuvitukseksi, mutta minustahan siinä puhutaan joten miksikäs ei. ;-)

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.