maanantai 28. huhtikuuta 2014

Benefit Bad Gal Plum

Ensikosketuksen Benefitin tuotteisiin sain, kun ostin bloggaajakollegalta Eikolta ( Kahvia ja kosmetiikkaa) Benefitin poskipunan Hervana. Kiinnostus heräsi ja teinkin sitten kunnon tilauksen ison meren taaksen Benefitille. Poistomyynnistä tarttui mukaan Bad Gal Plum-ripsiväri joka lienee sittemmin lopetettu ja oli vissiin juurikin sen takia poistomyynnissä. Harmi, koska tykästyin siihen. Bad Galia saa ymmärtääkseni edelleen mustana ja siitä lienee markkinoilla myös vedenpitävä versio.

Pidän kumiharjoja enemmän perinteisistä ripsiharjoista mutta Bad Galissa vähän säikähdin alkuunsa sen harjaa, joka tuntui aivan valtavan suurelta. Minun silmäni lienevät kooltaan kai ihan keskivertoa mutta silti koen isot ripsiharjat hankaliksi, lähinnä koska en valitettavasti omaa pitkiä räpsyripsiä vaan lyhyet ja tönköt räpsyttimet. Niinpä isoilla ripsiharjoilla on toisinaan haasteellista saada siistiä jälkeä aikaan ja erityisesti sisä- ja ulkonurkat on hankala saada nätisti ja sotkematta väritettyä.


Bad Galin ripsiharja on todellakin ISO! Kokeilemistani ripsareista ainoastaan Isadoran Big Boldissa taitaa olla yhtä iso harjaosa ja senkin olen kokenut hieman hankalaksi. Mutta kaikkeen tottuu, niin myös silmän kokoisiin ripsiharjoihin ja nykyään vetelen Bad Gal Plumia ripsiini jo melko rutiinilla. Pumpulipuikko on silti hyvä olla aina tarvittaessa saatavilla koska edelleen tuppaa toisinaan pientä suttua luomelle tulemaan vaikka miten rutinoitunut olisi.

Bad Gal Plum on tosiaan tumman luumun värinen, mutta ainakaan minun ripsissäni se ei mitenkään pomppaa silmään vaan näyttää ihan vaan tummalta ripsiväriltä. Auringossa väri tulee selkeämmin esille mutta sisätiloissa ja sähkövalossa luumuisuutta ei välttämättä varsinaisesti huomaa. Se näyttää kuitenkin pehmeämmältä kuin musta ripsiväri ja luumunsävyn pitäisi kai periaatteessa korostaa silmien vihreyttä. Tiedä häntä sitten.Jos tuota luumun väristä versiota olisi vielä myynnissä niin hyvin todennäköisesti ostaisin uuden. Omani alkaa jo osoittaa hieman kuivahtamisen merkkejä ja harmittaa jo etukäteen sen tuleva roskiin lennähtäminen. Mielelläni otan vinkkejä vastaan muista mahdollisista tumman luumun sävyisistä ripsiväreistä.

Taivutuksia normiversio Bad Galista ei minulla pidä juurikaan sen kummemmin kuin muutkaan vesiliukoiset ripsivärit. Pieni miinus Bad Gal Plumille tulee siitä, että se tuntuu kastuessaan leviävän hyvin herkästi. Minullakin on ajoittain hieman vuotavaiset silmät ja silloin Bad Gal herkästi kuluu ulkonurkasta pois hyvinkin nopeasti. Mikään vesi- tai räntäsateen ripsiväri se ei siis ole eikä todellakaan sovi pieniin saati isoihin tunnekuohuihin. Levitessään iholle Bad Gal Plum punastuu melko kirkkaan violetin pinkihtäväksi.

Niin paljon en Bad Galiin ihastunut, että haluaisin ostaa sitä mustana, minulle tuo luumuisuus on tämän ripsivärin osalta se tärkein juttu ja sen perusteella sen voisin uudestaan ostaa. Ihan kiva perusripsari se kyllä on, minun makuuni turhan isosta harjasta huolimatta.


Kuvat otettu sähkövalossa ja siitä johtuen sävyltään hieman kellakat.


1 kommentti:

  1. Mä suttaan aina raskaat luomeni noilla isoilla harjoilla, vaikka yrittäisin olla skarppina. :D Muistan joskus järkyttyneeni UD:n Big Fatty (vanha versio) harjasta, mutta toi näyttää vieläkin isommalta. o_O

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.