tiistai 17. kesäkuuta 2014

Sparkle in the sun like Edward Cullen!

Sain blogin kautta kokeiltavaksi Ultrasunin aurinkovoiteen Medium 20 SPF Sensitive glimmer formula. Kyseessä on siis kimalteleva aurinkovoide. Minulle kimallus aurinkovoiteessa on ihan uusi juttu, mutta esikoiseni ystävällisesti valaisi, että se on nykyään ihan tavallinen juttu. Jahas, kuulostanko ikälopulta jos totean, että kaikkea ne keksiikin... :-D

Olen väritykseltäni vaalea ja minulla on punapigmenttisyyttä ihossani sen verran, että pisamia tulee ja yleensä palan ennen kuin rusketun. Aurinkovoiteet tai muu suojaus on siis erityisen paikallaan meikäläiselle. Turhan höveli olen kylläkin sen suhteen ja olen muutamankin kerran kärväyttänyt itseni (niin myös tänä vuonna alkukesästä kaulansyrjästä ja niskasta, ihan oma vikani oli).

Olin aika skeptinen tämän Ultrasunin voiteen suhteen. En suinkaan sen suojaustehojen osalta vaan sen kimalluksen. Yllättäen kuitenkin tykästyin siihen! Sain jopa villin ajatuksen sivellä sitä iholleni esim. kesän iltajuhliin tai vaikka terassi/baarikeikalle. Voiteen kimallus on mielestäni juuri sopivaa, kimalteet ovat hyvin pieniä ja ne kimmeltävät auringossa mielestäni kauniin maltillisesti ja tasaisesti. Virallisesti voiteen sanotaan tekevän ihosta hohtavan, mutta minusta se kyllä tekee siitä kimaltavan. Ainakin auringossa, ilman auringonvaloa iho ei kimaltele, paitsi sähkövalossa.

Yritin saada kuvia timanttisesta ihostani, mutta eihän se kimellys näy kuvissa kuin aavistuksen verran (kannattaa klikata kuvat isommiksi, vaikka eivät ne isommatkaan kuvat valitettavasti kovin paljon informatiivisempia ole).



Ultrasun Medium 20 SPF Sensitive glimmer formula suojasi ihoa mielestäni hyvin. Voiteen mukana tuli levitysohjeet ja suositustaulukko miten pitkään auringossa voi olla riippuen siitä, mikä väritys on (punapää, blondi, ruskeaverikkö, mustatukka). Tuotteessa on sekä kemiallinen että fysikaalinen filtteri ja sen sanotaan olevan hyvin hankausta, hikeä ja vettä kestävä.

Veden kanssa en lutrannut ja hankauksen osalta totesin, että kimalteet tarttuvat vaatteisiin. En tosin kokenut sitä mitenkään erityisen häiritsevänä. Levityksen jälkeen kämmenet ovat todella kimalteiset, eli kädet kannattaa pestä kunnolla, muuten pienen pientä kimalletta on takuuvarmasti vaatteissa ja kaikessa mitä hipeltää. Tuote on hajusteeton ja säilöntäaineeton.



Ultrasun on sveitsiläistä alkuperää. Sen luvataan suojaavan ihoa koko päivän yhdellä levityksellä. Se levittyi helposti eikä jättänyt ihoa erityisen tahmaiseksi. Se kuivui huomaamattoman tuntuiseksi ja kimalteiden siirtymistä lukuunottamatta se ei sotkenut vaatteita. Voide on pakattu kätevään ja hygieeniseen pumppupulloon, mistä plussaa.

Olin loppujen lopuksi erittäin positiivisesti yllättynyt tästä tuotteesta ja taisin ihan vähän ihastua kimaltavaan aurinkorasvaani, vaikka onhan se ajatuksena ehkä vähän hassun hömpähtävä. Ultrasunin aurinkosuojatuotteita myydään Stockmannilla, Sokoksella ja Sokos Emotionissa ja netistä niitä voi ostaa Hobby Hallista.

6 kommenttia:

  1. Aurinkorasva, jossa on GLITTERIÄ!! Pakko saada! :D Motivoisi ihan eri tavalla käyttämään voidetta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en alunperin oikein innostunut glitter-ajatuksesta, mutta tässä nuo kimalteet on sellaisia ihan pienen pieniä ja aika nättejä, joten se on tarpeeksi hillitty myös minun makuuni isommillakin pinnoilla. ;-)

      Poista
  2. Wau, multa on kyllä mennyt myös tällaiset kimallukset ohi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en ollut kuullut moisten ihmeiden olemassaolosta tosiaan minäkään aikaisemmin. Hauskaa kun ennakkoepäilyistani huolimatta sitten kuitenkin siihen tykästyin!

      Poista
  3. Minäkin sain tämän kokeiltavaksi, mutta en ole vielä käyttänyt niin aktiivisesti, että osaisin kertoa siitä kunnon käyttökokemuksia. Mutta tuon hohtavuuden pistin itsekin heti merkille, ja ihastuin kyllä totaalisesti! Minuun hohtavat ja jopa glitteriset aurinkovoiteet iskevät täysillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin tässä siitä, että se kimallus ei välttämättä näy koko aikaa eikä se niin hypi silmille. ;-) Ehdin testailla tätä aika hyvin silloin alkukesästä kun oli se hetken helle ja satuin olemaan juuri silloin vapailla ja maalla eli auringossa. :-D Tässä on juuri mun makuuni sopivasti ja tarpeeksi pientä se kimallushippu.

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.