torstai 14. elokuuta 2014

Dollish Polish The Finnish Blogger Collection osa II

Seuraavaksi kyseisestä kokoelmasta päätyivät kynnelle ihanat lakat Drooling Over Your Polish ja Sweet Dreams Are Made of Glitter. Molempiin suhtauduin etukäteen pienellä varauksella niiden kultaisuuden takia, mutta se osoittautui aivan turhaksi. Enkä kyllä olisi mitenkään voinut jättää hankkimatta Eurythmics ja Annie Lennox fanina tuota Sweet Dreams Are Made of Glitteriä jo ihan pelkästään nimenkin takia. ;-)


Sweet Dreams Are Made of Glitter on todella kaunis, herkän haalean sininen lakka, joka on hyvin läpikuultava. Kuvassa kerroksia on vähintään 4. Lakka kuivuu nopeasti joten kerrostaminen ei ollut mikään ongelma. Siinä on pientiä kultaisia ja hologrammisia hippusia jotka näyttävät auringossa todella kauniilta, harmi etten saanut niitä toistumaan kuvissa todellisina.


Nimettömissä ja muiden kynsien kärjissä on Drooling Over Your Polish, joka on harsomaisen kaunis, kultaisia ja valkoisia glittereitä kirkkaassa pohjassa sisältävä lakka. Kimaltelee auringossa upeasti (mutta ei harmillisesti minun kuvissani). Tykkäsin näistä kynsistä todella paljon, ihanan herkät mutta kuitenkin tyylikkäät ja vähän jopa glamoröösit, mutta ei niin, etteikö menisi ihan arkenakin kivasti.


Tässä kynnet suorassa auringonvalossa, mutta pönttö kamerani ei suostunut upeaa kimaltelua taltioimaan.

Olen ollut todella tyytyväinen kokoelman lakkoihin ja niiden keskinäiseen yhdisteltävyyteen. Vielä olisi yksi lakka testaamatta, mutta se on niin omanlaisensa verrattuna noihin muihin, että sitä en ajatellut edes kokeilla yhdistää kokoelman muihin lakkoihin.


2 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän kauniit kynnet. Ihana combo, ihan täydelliset yhdessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, sopivat kyllä yhteen aivan loistavasti!

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.