tiistai 26. toukokuuta 2015

Naisten yleisin kuolinsyy Suomessa Tänään on taas punainen päivä. Sydänliitto tempaisi viime vuonna Huulipunavallankumouksen ja se toistuu uudestaan tänään. Tarkoitus on lisätä tietoutta naisten sydämen terveyteen liittyvissä asioissa ja kannustaa naisia huolehtimaan paremmin sydämensä asioista.

Tässä pätkä Sydänliiton punainen.fi-sivustolta:
"Karmea totuus on, että sydänsairaudet ovat naisten yleisin kuolinsyy Suomessa. Joka vuosi 11 000 suomalaista naista kuolee niihin – enemmän kuin erilaisiin syöpiin. Vielä karmeampaa on, että sydämen sairaudet yleistyvät entistä nuorempien naisten keskuudessa. Kyse ei siis ole vain eläke- ja mummoikäisten vaivoista, vaan työikäisten, elämänsä parhaita vuosia elävien naisten terveydestä."

Punaa siis sinäkin huulesi ja ota kuva ihanasta punahuulisesta itsestäsi - tai vain punaisista huulistasi - ja julkaise kuvasi Huulipunavallankumouksen Facebook-tapahtumassa tai Instagramissa. Liitä mukaan #huulipunavallankumous, #punainen ja #punainensuukko -tunnisteet.Viime vuonna osallistujia oli yli 40 000, saas nähdä ylittyykö raja tänä vuonna.

Minun tämän vuoden punahuuleni on punattu MAC'in Wash and Dry-kokoelman punaistakin punaisemmalla satiinilaatuisella huulipunalla sävyssä Steam Heat.Nyt sitten kaikki punailemaan herkullisen punaiset huulet ja pidetään hyvää huolta niin omista kuin toistemme sydämistä!


4 kommenttia:

  1. Minulla on aivan valtava hiuskateus! Sun tukkasi on todella nasta! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos Fanni! Tykkään siitä itsekin ihan älyttömän paljon! Heinäkuuksi meinaan kokeilla jonkin sortin sateenkaarta. ;-)

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Ja kiitos kehuista. Minulla on punaisia huulipunia yllin kyllin ja periaatteessa tuo Steam Heat oli siinä mielessä aivan turha ostos, mutta halusin niin kovasti Wash & Dry-kokoelman huulipunahylsyn ja muut kokoelman huulipunasävyt eivät olleet ollenkaan mun juttu, joten punaista siis. ;-)

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.