sunnuntai 13. syyskuuta 2015

LivBoxin tuomaa: Schwartzkopf BC Bonacure Oil Miracle Rose Shampoo ja BC Bonacure Oil Miracle Rose Head&Scalp Treatment

Tutustuin tähän kaksikkoon LivBoxin myötä ja tykästyin kovasti. Olen ostanut shampoota parikin täysikokoista tuubillista ja öljyäkin pari pulloa LivBoxista saatujen näytekokojen loputtua (tosin yksi setti on mennyt teinittärelle joka käytti ensimmäisen täysikokoisen shampootuubini vähän niin kuin varkain tyhjäksi).

Ihastuin hiusöljyihin jokunen vuosi sitten, ihanaa kiiltoa ja siloisuutta vähällä vaivalla ja hiuksetkin vissiin tykkäävät. Schwartzkopfin öljy on tarkoitettu kuiville hiuksille ja kuivalle hiuspohjalle. Sen luvataan parantavan kammattavuutta, suojaavan hiuksia ja antavan kiiltoa eikä se kuulemma tee hiuksista raskaan tuntuisia. Ihan silkkaa pelkkää ruusuista saatavaa öljyä tuote ei ole, INCI-listassa tulee ensin pari silikonista ainesosaa mutta ruusuöljyt (rosa canina fruit oil ja rosa damascena flower oil) ovat sitten jo heti kolmantena ja neljäntenä ennen hajustetta. Myöhemmin listalla keikkuu myös aprikoosinkiviöljy. 21.90 ja 20.90


Rose-öljy tuoksuu miellyttävästi ruusulle ja se on pakattu muoviseen pulloon josta sitä on helppoa annostella. Pullonsuussa on muovinen "sisäkorkki" eli tuotetta ei pääse hulahtamaan kämmenelle yhtä helposti kuin esim. avonaisesta pullonsuusta. Pieni määrä riittää ja ainahan voi lisätä jos siltä tuntuu. Liikaa käytettynä öljy tekee hiuksistä klähmäiset ja rasvaiset. Itse olen tottunut käyttämään hiusöljyjä hoitoaineena pestyihin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin silottamaan ja kiillottamaan latvoja.

Schwartzkopfin ruusuista hiusöljyä voi kuitenkin käyttää myös ennen pesua hiuksia ja hiuspohjaa hoitavana käsittelynä. Sitä levitetään ensin hiusten pituuksiin ja latvoihin jonka jälkeen otetaan lisää öljyä ja hierotaan se hiuspohjaan. Öljyn annetaan vaikuttaa noin 5-10 minuuttia jonka jälkeen öljy huuhdellaan lämpimällä vedellä ja hiukset pestään kahdesti (valmistajan ohjeen mukaan) BC Oil Miracle Rose Shampoolla. Suosittelen kokeilemaan, varmasti varsinkin kuivasta hiuspohjasta kärsiville varsin mainio ja erityisesti talviaikaan sopiva hoito.

Shampoo tuoksuu niin ikään ruusulle. Se on suunnattu "kaikille hiuksille jotka kaipaavat kiiltoa mutta eivät ole liian vahingoittuneet". Sen luvataan puhdistavan hellävaraisesti hiukset ja kuivan hiuspohjan. Käyttöohjeessa ohjeistetaan jättämään shampoo vaikuttamaan hiuksiin 1-2 minuutiksi lisäämisen jälkeen ennen kuin se huuhdellaan pois.


Shampoo on miellyttävän pehmoista ja tekee myös pehemän vaahdon. Toisinaan minusta tuntuu, että se ei oikein vaahtoudu ja tuolloin vaahdotan hiukset usein kahteen kertaan. Tuote pesee hiukset mielestäni hellävaraisesti mutta hyvin ja mielestäni se myös kosteuttaa hiuksia mukavasti.

Koostumus shampoossa on melko notkea mutta se ei ole kuitenkaan ihan juoksevaa lirua. Väriltään se on hennosti vaalenpunertavaa. En oikein osaa ottaa kantaa tuohon hiuspohja-asiaan, mutta ainakin oma, ajoittain kuivuuttaan pölisevä hiuspohjani on shampoosta tykännyt. Shampoo on pakattu tuubiin ja pakkausmuotona se on mielestäni varsin ok shampoolle.


Mielestäni molemmissa tuotteissa on suht miellyttävä ruusun tuoksu, ei niin synteettinen ollenkaan kuin mitä voisi kuvitella. Se on melko voimakas siinä vaiheessa kun tuotteita käyttää mutta en ole huomannut sen jäävän hiuksiin mitenkään häiritsevänä. Toki lyhythiuksisena tuoksua ei välttämättä itse niin helposti hiuksista huomaa kuin pidemmissä kutreissa.

Sokoksen verkkokaupassa hiusöljy näyttäisi maksavan 21.90€ ja shampoo 20.90€. Itse olen ostanut näitä Nettioutlet.fi-verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.