maanantai 8. elokuuta 2016

Teemajuhlintaa ja pikaiset kuulumiset

Tervehdys keskeltä kiireistä kesää! En ole kauheasti ehtinyt blogijuttuihin panostaa, niin kuin huomaa. Kesä on mennyt pienissä pätkissä lomaillessa ja töitä tehdessä ja vähäinen vapaa-aika on sujahtanut ohitse kuin huomaamatta. Hui! Touhua ja kiirettä piisaa edelleen, en osaa yhtään arvailla koska seuraavan kerran mahdan ehtiä täällä piipahtaa.

Kesääni on kuulunut muutamakin tosi hauska ja kiva juttu, niistä yksi oli ihanan ystäväni ja hänen ystävänsä yhteissynttärit, joita vietettiin upeasti 20-luvun teemalla.




Harmillisesti minulla ei ollut oikein aikaa panostaa asuuni kunnolla, joten siitä ei nyt ole kuvia tarjolla (vetäisin kuitenkin mustan mekon ylleni, koska farkut olisivat olleet vaan niin tylsät).

 

Minulle niin tyypilliseen tapaan jouduin tekemään meikin kiireellä ja se vähän harmittaa, koska esimerkiksi tekoripset jäivät puuttumaan kokonaan ja todellakin olisin voinut vielä hinkata silmiä enemmän. ;-)


Luomilla the Balmin Meet Matte paletin harmaita sävyjä ja huulilla MACin Viva Glam I. Tuoksu tietenkin itseoikeutetusti Chanelin No.5.



Koska minun omat hiukseni eivät olisi taipuneet 20-luvun teemaan tekemälläkään (tällä hetkellä päässä haalea sateenkaariväritys ja kynitty niska), päädyin hankkimaan mustan, suorakaiteen muotoisen, hieman rypytetyn huivin Fidan kirppikseltä ja taiteilin päähäni turbaanin.


Höyhenkoriste on hiusklipsi Glitteristä ja lisäsin vielä samaisesta putiikista hankkimani paljettipannan koko komeutta koristamaan. Korvikset olen joskus nekin Glitteristä hommannut hyvällä alennuksella, kaulakoru on jo vuosia vanha, en muista mistä hankittu.


Juhlat olivat erittäin onnistuneet ja puitteet upeat kaikin puolin. Järjestäjät olivat todellakin nähneet vaivaa juhlien eteen, paikalla oli huikean ihana salakapakka ja pihalla tunnelmalliset teltat ja upea ulkovalaistus. Sääkin onneksi suosi ja pystyimme viettämään juhlia ulkona elokuun tunnelmallisen pimeässä yössä pitkälle puoleen yöhön asti.


Juhlista jäi todella hyvä tunnelma ja mieli, olen todellakin kiitollinen, että sain niihin osallistua! Teemajuhlat ovat aina hauskoja - ainakin omasta mielestäni - niitä vain osuu kohdalle vähän harmillisen harvoin.

4 kommenttia:

  1. Nuo punaiset huulen on kruunaa lookin.
    En ole koskaan ollut teemajuhlissa, joten olispa kiva kokea sekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Teemajuhlat on tosi kivoja, ainakin jos on ollut aikaa paneutua juhlien teemaan kunnolla. Itseäni ainakin harmittaa, kun valmistautuminen jää syystä tai toisesta vähän puolitiehen. Vaikka parempi sekin kai kuin ei mitään. ;-)

      Poista
  2. Lookisihan on tosi hieno! Kauniin muotoiset huulesikin kuin tehdyt näitä juhlia varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Olin aika tyytyväinen loppujen lopuksi tuohon turbaanihässäkkään. :-)

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.