tiistai 22. marraskuuta 2016

Joulukalenteri ja joulukalenteri

Minulla ei ole vielä koskaan ollut muita kuin perinteisiä joulukalentereita. Täksi jouluksi päätin haluta kosmetiikka-aiheisen joulukalenterin. Paljon hehkutettua Lookfantasticin kalenteria en enää ehtinyt tilaamaan ja päädyinkin sitten hakemaan Tokmannilta essencen joulukalenterin. Jännittävää!

Sitten sain kuulla, että Selfridges toimittaa Suomeen ja lähdin seikkailemaan mielenkiinnosta heidän sivuilleen. Mitä löysinkään!? No erittäin houkuttelevan Selfridgesin oman joulukalenterin. Siinä ei kauaa nuppi tutissut kun olin klikannut sen ostoskoriini. Kalenteri kustansi 73,45 € eli ei ihan halpa, mutta päätin, että olen ansainnut vähän hemmottelua itselleni. Hemmottelen essencen kalenterilla sitten teinitärtä.


Pakko muuten kehua Selfridgesin nopeaa palvelua; tein tilauksen myöhään sunnuntaina 13.11. (eli käytännössä tavallaan ma 14.11.) ja tiistaina 15.päivä sain sähköpostia, että tilaukseni on lähetetty. 16.11. aamusta sain tekstiviestin, jossa minua pyydettiin valitsemaan toimitustapa lähetykselleni. Valitsin pakettiautomaatin josta lähetyksen sai hakea saman päivän iltana klo 18 jälkeen. Wau miten nopeaa, helppoa ja joustavaa! Paketin olisi siis saanut myös kotiin toimitettuna, mutta koska oli vähän epävarmaa kuinka meillä ollaan kotona niin en sitten valinnut sitä.


Kalenteritilaukseni yhteydessä maksoin myös Selfridges+-palvelusta, joka siis tarkoittaa sitä, että vuoden ajan saan tilaukseni ilman postikuluja. Palvelu maksaa 15£ (maksoin 16,95 €) eli saman verran kuin normaalisti tulisi yhdelle tilaukselle postikuluja. Jos (ja kun ;-) ) tilaan Selfridgesiltä vuoden aikana vaikkapa 5 kertaa niin postikuluja olen siis maksanut 3,39 € per lähetys sen sijaan, että joka kerta maksaisin postikuluja 15£. Mielestäni varsin mukava plussapalvelu.


Tähän samaan syssyyn vielä kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin mainos, eli tänäkin vuonna joukko kosmetiikkabloggaajia osallistuu omaan virtuaaliseen joulukalenteriinsa. Lähdin tauon jälkeen taas mukaan touhuun, oma luukkuni on 7.12. jonka jaan Elinaeveliinaa-blogin kanssa.Mukana on ihanan iso joukko blogeja, innolla odotan mitä kaikkea jouluisaa kivaa luukuista paljastuukaan! Tässä lista osallistuvista kosmetiikkablogeista luukkujärjestyksessä:

24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kokemuksia tuosta Selfridgesin toimituksesta.

  VastaaPoista
 2. Mä vielä jahkailen tuon kalenterin kanssa, ainakin toissa päivänä sitä oli saatavilla :D Sen kanssa aavistuksen spoilaannuin, sisältö kyllä vaikuttaisi enemmän kuin jees!-jutulta :) Kiva kuulla, että tuo toimitus oli nopea ja täsmällinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa spoilaannuin ihan pikkuisen, mutta ei se haitannut. ;-)

   Poista
 3. En ollutkaan huomannut tällaista kalenteria missään. Olisin varmaan muuten heti tilannut kauniin ulkoasun takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sen vähän vahingossa bongasin, mutta kiva niinkin! :-)

   Poista
 4. Mä katselin tätä kalenteria, mutta aina iskee piheys. Ajattelen että käytän sen lähes satasen varmasti mieluisaan kosmetiikkaan, ja seuraann mitä muiden kalentereista paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös yleensä piheydyn tällaisissa, mutta nyt ajattelin repäistä, kun ei ole koskaan ennen ollut vastaavaa.

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.