perjantai 16. joulukuuta 2016

SELFRIDGES Beauty Advent Calendar 2016, luukut 2-13

En todellakaan muista luukkujen oikeaa järjestystä, joten ne tulevat nyt enemmän ja vähemmän "väärässä" järjestyksessä, mutta haitanneeko tuo. Tässä kehno yhteiskuva kaikista:



Alkukuun luukuista putkahti esiin Foreo Luna Play, joka on siis testiversio Foreon kasvojenpesulaitteesta. Se toimii sähköllä mutta tätä pikkiriikkistä versiota ei voi ladata eikä siihen voi vaihtaa paristoja (tai ei ole ainakaan tarkoitus).


Playlle luvataan kuitenkin jopa 100 käyttökertaa joten testausaika on ihan kohtuullinen, En löytänyt tätä lainkaan Selfridgesin omilta sivuilta, mutta esimerkiksi eleven.fi myy tätä hintaan 29.70 €. Itselläni on ennestään ladattava Foreo Luna Mini 2, johon olen ollut varsin tyytyväinen joten kiva saada Play, joka on varmasti näppärä matkakumppani.

Too Facedin Better Than Sex -ripsiväriä on hehkutettu siellä sun täällä ja olen sen julkaisusta lähtien halunnut päästä sitä testaamaan. En vain ole viitsinyt nähdä juurikaan vaivaa saadakseni sen hyppysiini.


Onnekseni se putkahti ulos joulukalenterista! Tästä kyllä ilahduin todella paljon, vaikka kyseessä onkin pieni testiversio. Sen verran sillä on kuitenkin kokoa (3,9 gr), että siitä varmasti riittää kunnolliseen testaukseen useampaan kertaan. Olisiko tämä näytekoko noin 10 euron arvoinen.


Seuraavasta tuotteesta en ollut ikinä kuullutkaan enkä löytänyt sitä myöskään Selfridgesin sivuilta. Pieni 10 ml:n näytetuubi Dr. Pawpaw Original Balmia, jonka tuubi kertoo sopivan vähän kaikkeen. Ilmeisesti kyse on kuitenkin jonkin sortin klassikkotuotteesta.

Voide on saanut nimensa pääraaka-aineensa mukaan joka on siis fermentoitu pawpaw. Pawpaw'n kerrotaan olevan Carica Papaya -kasvin hedelmä. Törmäsin myös mainintaan tämän erinomaisuudesta kiinnittää glitterit. Tuote on muuten vaseliinipohjainen, mikä ehkä itsellä hieman laimentaa intoa, mutta kokeilen toki.

Pienen googlettelun jälkeen löysin tuottteen look fantasticin valikoimista, siellä se maksaa 8,45€/25 ml, sitä myydään myös eleven.fi:n valikoimissa hintaan 11,40€ (sävytetyt versiot 8,80€). Tuotteen kerrotaan olevan tehdyn 100 % britanniassa.


Alkukuun luukuista ilmestyi myös pahvinen näytepakkaus Beautyblenderin Blotterazzista, mukana oli myös näyte pesuaineesta. Blotterazzi on tavallaan kestoversio puuteripaperista ja sitä myydään kovassa peilirasiassa jossa noita pinkkejä lätkiä tulee kaksin kappalein.


Selfridges myy tuota peilirasiaa hintaan 18,70€, eleven fi 19,70€. Olen saanut peilirasian joskus blogin kautta ja jonkin verran sitä on tullut käytettyä mutta ei se mikään megaihastus ole ollut. Sellainen ihankiva. Rasiasta tosin tykkään ja siinä on mukavan kokoinen ja hyvälaatuinen peili. Tietty saattaa sekin vaikuttaa, että olen suhteellisen tehokkaasti unohtanut koko tuotteen olemassaolon eli jos sitä tietoisesti käyttäisi vähän enemmän niin se varmaan voisi osoittautua varsin tarpeelliseksikin tuotteeksi. En tosin käytä puuteripapereitakaan juurikaan, että tiedä sitten.


Starskin Smoothing Bio-Cellulose Second Skin Eye Masks. En ole koskaan tullut kokeilleeksi näitä tällaisia silmämaskeja jotka ovat siis kiinteitä lätkiä jotka asetellaan silmänalusiholle. Selfridgesillä hintaa kahdelle pussukalle näytti olevan 10€. Kiva päässtä kokeilemaan.



Meikkipussiin mainio hylsyn sisälle piiloutuva bbrõwbarin Brow Tamer oli vähän meh, koska en juurikaan käytä tällaisia kulmaharjoja. Täytyy varmaan alkaa käyttämään ahkerammin. Selfridgesin sivuilta en tätä löytänyt mutta muualta netistä löysin hinnaksi noin 14€, eli ainakin minun makuuni melko hintava kulmaharja jota en varmasti olisi tullut itsekseni ostaneeksi.



eyeko'n musta tussimainen Skinny Liquid Eyeliner on ihan kiva tuote kanssa, minulla on joskus ollut samanmoinen näytekappale joka tuli jostakin kaupanpäälle, mutta jäi vähän vähälle käytölle ja kuivui sitten hieman ennen aikojaan pois. Kerran olen tätä yksilöä kokeillut ja oli varsin käypää tavaraa. Tätätkään en löytänyt Selfridgesiltä mutta esim. Beauty Bay näytti myyvän tätä vajaan 15 euron hintaan. Sen luvataan olevan pitkäkestoinen, sotkuvapaa sekä lisäaineeton. Varsin ok tämäkin.


Philip Kingsleyn tuotteet eivät nekään ole minulle ennestään tuttuja. Kalenterista tuli tämä varsin mukavan kokoinen (40 ml) testituubi Kingsleyn Elasticizeria, joka on siis "pre-shampoo treatment". En ole vastaaviin tuotteisiin törmännyt muiltakaan merkeiltä, tämänkin tosin mainostetaan olevan maailman ensimmäinen laatuaan, että liekö muilla merkeillä vastaavaa tuotetta ollenkaan...

Elasticizeria siis käytetään ennen hiusten pesua kasteltuihin hiuksiin, erityisesti latvoihin ja pituuksiin ja varsinkiin kuiviin kohtiin, jätetään hiuksiin 20 minuutiksi ja huuhdellaan pois. Jostain luin, että tuotteen voisi jättää hiuksiin myös yön ajaksi.

Saatavilla oli useampaa eri kokoista purnukkaa, näytetuubin hinnaksi laskeskelin noin kahdeksisen euroa. En ole ehtinyt vielä kokeilla, mutta mielenkiinnolla kyllä testailen.



Huulituotteita minulla on pilvin pimein mutta ainahan on toki mukava saada uusia tuttavuuksia sinne joukon jatkoksi. Onneksi tämä Lord & Berryn mattainen huulikynä sattui olemaan vielä ihan kivan värinenkin eli senkin puolesta siis käytettävää tavaraa. Sävy Intimacy on sellainen rusehtavanpinkki tumma nude. Ennestään en omistanut mitään kyseiseltä merkiltä, kiva siis tätäkin kokeilla.

Selfridgesillä normaalikokoinen 20100 Maxi Matte Crayon Lipstick maksaa 14€, näytekoolle sain hinnaksi noin kolmisen euroa. Kynän kerrotaan olevan pitkäkestoinen "värikynähuulipuna" joka sisältää sisäänrakennetun kosteuttajan joka pehmittää ja rauhoittaa huulia. Mitään pidempiaikaista testausta en ole suorittanut mutta kokeiltuna kynä tuntui huulilla mukavalta ja se levittyi kauniisti jättäen nätin mattaisen pinnan.



Ennestään tuntematon oli tämäkin merkki minulle, Molton Brownilta tuli 100 ml sisältävä Body Wash tuoksussa Bushukan. En löytänyt juuri tätä tuoksua yksittäisenä pullona, sitä oli kuitenkin miesten body wash-setissä ja sen kuvattiin tuoksuvan sitruksiselta. Käytettyä tulee varmasti ja kiva kokeilla kun ei ole ennestään kokemusta. Hintaa pikkupullolle tulee noin 7,50€.


Rodial bee venom cleansing balm 20 ml, ihan nevahöörd tämäkin. Pienen googlettelun jälkeen vaikuttaa mielenkiintoiselta merkiltä ja itse tuotekin varsin kiinnostavalta. Rodialin valikoimien tuotteissa vilahtelevat sellaiset teemat kuin käärme ja lohikäärmeen veri, kovasti alkoi kiinnostaa, kun tuotekuvauksia lueskelin. Tämä mehiläismyrkkyputsari sisältää mm. manteli- ja jojobaöljyjä ja C-vitamiinia mehiläismyrkyn lisäksi. Se sisältää myös amino- ja salisyylihappoja joiden pitäisi toimia kevyesti kuorivina ainesosina.

Tuotteen sanotaan putsaavan meikit ja epäpuhtaudet ja sitä suositellaan kuivanpuoleiselle iholle joka kaipaa kiinteytystä ja kirkastusta. Tuote levitetään kasvoille ja kosketuksissa veden kanssa se muuttuu maitomaiseksi.  Näytetuubin arvoksi laskin noin 11,40€.  Mielenkiinnolla otan kokeiluun, merkin muutkin tuotteet alkoivat harmillisen paljon kiinnostaa.



Lisää tavaraa meikinpoistoarsenaaliin tarjoaa pikkupurkillinen Eve Lomin Cleanser Creamia. Selfridgesin sivuilla kerrotaan Voguessa joskus kuvaillun tätä maailman parhaaksi putsariksi. Sen luvataan poistavan itsepäisimmänkin meikin samalla kun tuote hoitaa ja kuorii ihoa.


Ilmeisesti täysikokoisen tuotteen mukana tulee myös musliiniliina joka ilmeisesti omalta osaltaan tehostaa kuorivaa vaikutusta ja lisää pintaverenkiertoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Näytepurkin koko on 30 ml eli ihan kohtuullinen ja hintaa sille sain noin 18€. Oikein kiva päästä testailemaan, minun kipurajoilleni sen verran korkea hinta tällä putsarilla, että tuskin tulen koskaan ostamaan.

Tässä näitä, mikään ei tähän mennessä ole ollut varsinaisesti turhake ja joukkoon mahtuu useampi oikein kiva tuote joita mielelläni testailen.





8 kommenttia:

  1. Minusta varsin runsas ja erittäin monipuolinen satsi tavaraa. Suurin osa minulle täysin tuntemattomia merkkejä, mutta ihmekö tuo, kun en kovin paljoa ulkomailta tilaile tai osta muutenkaan. Tati taisi tuota Eve Lomin putsaria kehua jokin aika sitten. Vaikutti varsin kivalta tuotteelta. Molton Brownin Body Wash kiinnostaisi myös, samoin Rodial mehiläisputsari ja no, ihan kaikki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut tosi tyytyväinen siihen, että kalenterista on tullut tuotteita minulle ennestään tuntemattomilta merkeiltä, tosi kiva päästä kokeilemaan myös sellaisia tuotteita, joita tuskin tulisi itse hankittua noin muuten. Huono puolihan tässä on, että kiinnostavien tuotteiden lista paisuu paisumistaan kun näiden kalenterijuttujen myötä tulee kiinnostuttua niin monesta muustakin jutusta...

      Poista
  2. Oikein mainiolta näyttää luukkujen sisältö, itselleni noista muutamat tuotteet ovatkin tulleet tutuiksi Lookfantasticin Beauty Boxin kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taisin tilata yhden noita LF:n bokseja joskus. Nyt voin siis sanoa, että hyvä kun vain yhden. ;-)

      Poista
  3. Todella hyvä sisältö! Täytyykin pitää tämä kalenteri mielessä ensi vuotta ajatellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! :-) Mietin tässä nyt vain itsekseni, että kuinkahan paljon näihin kalentereihin on mahdollista saada vaihtelua ja jos ensi vuonnakin hankkii tämän, niin pysyykö mielenkiinto ja into samalla tavalla yllä kuin nyt. Selfridgesin valikoima toki on mielettömän laaja, että eiköhän sieltä materiaalia tietty löydy. ;-)

      Poista
  4. Musta tämä näyttää jopa paremmalta kuin LF-kalenteri, vaikka olikin samoja tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut kyllä todella tyytyväinen kaiken kaikkiaan. LF-kalenteri on vaikuttanut kivalta sekin mitä blogeista olen lueskellut, mutta ei ole harmittanut sen missaaminen kuitenkaan, kun olen tästä niin tykännyt.

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.