maanantai 21. elokuuta 2017

UD Naked Heat: metallinen smoky eye

Sain kuin sainkin meikattua silmien vuotamisesta huolimatta joten pääsin osallistumaan tähän yhteispostaukseen jossa useampi bloggaaja tekee meikin käyttäen Urban Decay'n Naked Heat -palettia. Ihana Mizz Annie ehdotti tällaista yhteisprojektia ja innolla lähdin siihen mukaan. Mielenkiintoista nähdä millaisia meikkejä tällä paletilla onkaan saatu aikaan! Laitan linkit muihin Heat-postauksiin tuonne loppuun.


Kuten sanottua, niin Heat on aivan liian lämmin omaan makuuni ja väritykseeni. On kuitenkin hauska kokeilla erilaisia juttuja, myös niitä jotka ei aina ihan omilta tunnu. Heat ei ole itsellenikään ihan täysin käyttökelvoton paletti, kyllä sillä pystyy luomaan meikkejä jotka eivät ainakaan kovin silmiinpistävästi näytä väärän värisiltä.

Olen joskus kymmeniä vuosia sitten kouluttautunut värikonsultiksi innostuttuani värianalyyseistä ihan kunnolla, mutta en koskaan sitten kuitenkaan varsinaisesti tehnyt värianalyysejä työkseni. Takaraivon perukoille jäi kuitenkin vahvana elämään värianalyysien "anatomia" ja olen edelleen sitä mieltä, että jokaisella meistä on ne tietyt värit jotka meitä parhaiten pukevat ja korostavat omia henkilökohtaisia värejämme ihossa, hiuksissa ja silmissä tuoden ne esille edustavimmillaan. Heat'in värimaailma ei kuulu minun parhaisiin väreihini.

Lähtiessäni meikkaamaan tätä postausta varten en todellakaan oikein tiennyt mitä tekisin mutta lopputuloksena syntyi metallinen smoky eye. Tai en tiedä voiko räpellystäni siksi kutsua, mutta ainakin se on kaiketi enemmän smoky eye kuin jokin muu. Kunnon alarajaukset puuttuvat koska niiden tekeminen oli lähes mahdotonta ilman, että silmät olisivat olleet vesiputouksena.

Käytin pohjalla pohjustuksen päällä mattaista valkoista jota ei siis paletista löydy, mutta muuten käytetyt luomivärit ovat kaikki Heat'ista. Luomivakoon laitoin pohjalle sävyä Chaser ja nostin sitä kohden kulmia. Tummensin luomivakoa sävyllä He Devil ja levitin sitä myös liikkuvan luomen ulkonurkkaan. Tummensin ulkonurkkaa ja luomivakoa edelleen sävyllä Ashes. Taisi sinne jossain välissä livahtaa myös vähän sävyä En Fuego.

Liikkuvan luomen ulkopuolikkaalle laitoin metallista ruskeaa sävyä Ember ja sisäpuolikkaalle punertavaa metallista sävyä Scorched, joka taitaa olla ehkä mun lemppari kaikista paletin sävyistä. Todella kaunista valkoista Ouncea laitoin kulmien alle.

Tein tightliningin Yves Rocherin vihreällä kynällä Stylo Regard Waterproof 03 Vert ja yritin saada sen pysymään myös alaluomen vesirajalla, mutta silmien vetisyydestä johtuen se ei oikein mennyt niin kuin Strömsössä. Ylärajauksen tein Heat -kokoelman silmänrajauskynällä Alkaline. Ripsissä essencen vedenpitävä I Love Extreme -ripsiväri  (koska en löytänyt tämän hetken suosikkiani Too Faced'in Better Than Sex wp:tä). Huulet rajasin ja täytin Alkaline -kynällä ja huulipuna on niin ikään Heat -kokoelman vaaleahko oranssi sävy Fuel.

Meikkivoiteena Dermosilin meikkivoide sävyssä Fair, varjostukset ja korostukset Catricen paletilla Prime and Fine Professional Countouring Palette 010 Ashy Radiance, poskipuna theBalmin Cabana Boy, kulmissa Dermosilin Moist Proof voidemainen kulmaväri. Puuterina joku mineraalimeikkipuuteri, en millään muista mikä niistä.

Tässä linkit toisiin Heat -meikkeihin:

Charming Nails
Fantazya
Fashioned in Finland
Glitz&Glam
Hannamaria
Miss Aria
Mizz Annie
Sentenced to Live


15 kommenttia:

  1. Vautsi miten kylmänsävyisen meikin sait paletilla aikaiseksi! Eipä ihan heti tulis itselläni mieleen, että on käytetty juuri Heat palettia :D Meikki on todella kaunis ja sopii sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet! Tämä onkin aika erilainen meikki verrattuna niihin mitä muuten olen paletilla tähän mennessä ehtinyt tekemään, mutta olenkin meikkaillut sillä oikeastaan vain työmeikkejä, niin ovat olleet muutenkin aika hillittyjä.

      Poista
  2. Hitsi miten erilaisen meikin sait aikaiseksi tällä paletilla! Olen Emberin unohtanut tästä paletista ihan kokonaan, täytyy antaa sillekin mahdollisuus!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ember on jotenkin vähän hassu sävy ja melkein vähän sellainen "kuka ei kuulu joukkoon" tuossa paletissa, ainakin minun mielestäni. Aluksi olin vähän sitä mieltä, että sille tuskin tulee käyttöä ollenkaan mutta se osoittautuikin aika kivaksi sävyksi!

      Poista
  3. Todella jännittävä meikki ja kuvat! Kiehtova sävymaailma! Oikeasti todella vangitsevat. Jään niitä katselemaan pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Minna! Kuvien kanssa meinasi mennä hermo kun tuntui, että räpsin niitä miljoona ja kaikki kamalia! Mutta oli siellä sitten onneksi muutama julkaisukelpoinenkin, vaikken ihan täysin tyytyväinen olekaan. Ember on jotenkin tosi mielenkiintoinen ja vaikka luomen sisäpuolikkaalla onkin melko punertava sävy niin silti kokonaisuus on...no, tuollainen vähän omituisen värinen. Tykkäsin kyllä itse meikistä kovasti.

      Poista
  4. Wonderful article shared about palette,Thanks for sharing..............

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä sopii kyllä hyvin sun sävyihin tämä meikki :)

    VastaaPoista
  6. Ei uskoisi että meikki on tehty Heatilla! Näyttää ihanan metalliselta ja erilaiselta, ei-heatmaiselta :) huulet on tosi hyvän väriset ja meikki kokoaisuudessaan upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Tästä puuttuu se Heatin punaisuus, vaikka käytinkin esim. He Deviliä luomivaossa. Mutta varmaan se Ashes sen päällä vei sitä enintä punaisuutta pois.

      Ekan kerran kun tuota huulipunaa katselin ja kokeilin niin olin tosi pettynyt ja mietin, että kankkulan kaivoon meni nekin rahat! Onneksi se osoittautui kuitenkin ihan käyttökelpoiseksi kun sen yhdistää jonkun vähän punaisemman sävyn kanssa.

      Poista
  7. Kaunis metallinen meikki ja sopii kyllä sulle! Vähän haastava tämä Heat minullekin mutta on se jotenkin vaan niin ihana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, haastava on paletti mutta jostain syystä se silti kiehtoo minuakin. Vielä pari vuotta sitten en olisi varmaan edes vilkaissut siihen päinkään, mutta nyt se jotenkin vaan kummasti kiinnostaa. Oikeastaan sitä enemmän mitä enemmän sen kanssa on tullut leikittyä.

      Poista
  8. Siis wautsi, miten kylmän sävyn oot saanut tähän meikkiin :o !! Uskomatonta, että tuollaista saa aikaan tällä paletilla!! :D
    Aivan mieletön ja sopii tämä sulle kyllä todella hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos A-A! Olihan siinä itselläkin ihmettelemistä! Tosin minulle tuo on silti edelleen tosi lämmin meikki. :-)

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.