perjantai 14. lokakuuta 2011

Roosa nauha -päivä

Tänään on Roosa nauha -päivä! Pukeudu siis sinäkin pinkkiin ja ilmaise tukesi rintasyövän vastaisen taistelun puolesta. Voit myös tehdä lahjoituksen valitsemallasi tavalla.

"Lahjoittamillasi varoilla tuetaan kotimaista rintasyöpätutkimusta, jolloin yhä useampi potilas paranee sairaudestaan. Voit tehdä lahjoituksen verkkopankin kautta, tavallisella tilisiirrolla tai puhelimitse."

Lahjoituksen voit myös tehdä sujauttamalla rahaa keräyslippaaseen joita voit bongailla ainakin Helsingissä, Joensuussa, Tampereella ja Porissa. Voit myös perustaa oman virtuaalisen keräyslippaan kuten minä tein ja olla näin mukana auttamassa.

Helsingissä järjestetään seuraavanlaista häppeninkiä:

"Roosa nauha -päivänä Helsingissä järjestetään laaja lipaskeräys rintasyöpätutkimuksen hyväksi. Lipaskeräystä on aamulla kello 7-10 ja iltapäivällä 15-18 Kampin Narinkkatorilla ja keskustan kortteleissa, esimerkiksi Kolmen Sepän Patsaalla, Vanhan ylioppilastalon edessä, Rautatieaseman ympäristössä, ja Kampin metroaseman ulkopuolella.

Narinkkatorilla on Roosa nauha -teltta, josta voi ostaa kampanjan tämän vuoden rusetin. Aamulla Heinäsirkka eli Anne Taskinen juontaa tapahtumaa torilla ja Big Red Cats Cheerleaders tanssii puolen tunnin välein klo 7-9. Lipaskerääjinä Narinkkatorilla ovat Rakkaudesta se mieskin kelluu -dokumentin uimarit Altti Rautalahti ja Jukka Kousa. Paikalla myös Syöpäjärjestöjen neuvontahoitaja, joka vastaa kysymyksiin. Iltapäivällä klo 15-18 Avon Voices -yhtye esiintyy tunnin välein."

Tapahtumia myös muilla paikkakunnilla, lue lehtesi tarkkaan! :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.