sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tunnustuksia

Mustaa Kajalia blogin HeidiB jakoi tunnustuksia ja vastailenpa tässä sitten saamiini kahteen tunnustukseen.

Ensiksi Pokaalitunnustus jossa tarkoitus on kertoa 10 uutta asiaa itsestään, sellaisia mitä ei ole itsestään aikaisemmin maninnut.

 

1. Olen viettänyt lukion jälkeen vuoden Saksassa au pairina.

2. Olen valmistunut aikoja sitten ammattikoulusta pukuompelijaksi mutta en ole koskaan ommellut työkseni, ainoastaan omaksi iloksi ja hyödyksi. Viime aikoina tosin ompelu on jäänyt lähes kokonaan. :-(

3. Virkkaan ja neulon mielelläni, lähinnä sukkia, tumppuja ja pipoja. Noin vuosi sitten hurahdin totaalisesti erilaisiin pitsihuiveihin.

4. Olen hamstraaja. Löytyy kankaita, lakkoja, meikkejä, lankoja, kirjoja, mitä vaan mistä innostun. ;-) Kun hurahdan johonkin niin sitä tulee sitten hamstrattua runsain määrin.

5. Olen soittanut lapsena monta vuotta viulua. Lopetin viulun soittamisen 16-vuotiaana.

6. Jos saisin toivoa itselleni jonkin taidon niin haluaisin osata laulaa. Ei minun äänessäni sinänsä varsinaisesti ole mitään vikaa mutta sävelkorvani on surkea joten lauleskelen yleensä aina nuotin vierestä. ;-(

7. En harrasta tietokonepelejä, pelaa pleikalla, Xboxilla tai Wiillä. Mutta yksi salainen pelipahe minulla kyllä on, pelaan mielelläni Sims2:sta. Sims3 löytyy myös mutta en oikein tykkää siitä.

8. Tykkään lukea hömppää. Hömpällä tarkoitan naisille suunnattuja viihdyttäviä, mielellään kivasti romanttisia "rakkausromaaneja". Tykkään lukea mm. Nora Robertsia, Jude Deveraux:ta (tätä englanniksi), Diana Gabaldonia, Victoria Holtia. Luen myös "vakavampaakin" kirjallisuutta mutta aika usein tekee mieli lukea sellaista aivot narikkaan-tyyppistä viihdyttävää luettavaa arjen pyörityksen vastapainoksi.

9. Olen tehnyt paljon vapaaehtoistyötä.

10. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan mutta lemppareitani ovat mm. Whitesnake, Iron Maiden, Deep Purple, Black Sabbath, Billie Holiday, Anastacia, Tina Turner, Rammstein.


Seuraavaksi Ruusutunnustus:

 

1. Lempiruokani : Äidin tekemä uunikirjolohi, aivan järkyttävän ihanaa!

2. Lempimakeinen: Hedelmäkarkit, marmeladi.

3. Lempiluettavani: Tähän tuli oikeastaan vastattua jo tuolla yllä mutta yksi kaikkien aikojen superlemppari on J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta-trilogia.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Tähänkin tuli vastaus jo tuossa Pokaali-tunnustuksessa (hupsista!) eli mieluiten neulon/virkkaan ja ompelen.

5. Lempielokuva: Niitä on monta mutta mainitaan nyt vaikka Clint Eastwoodin Hiljaiset sillat jossa näyttelevät pääosia Clint Eastwood ja Meryl Streep, molemmat lukeutuvat lempparinäyttelijöihini.


Kiitos HeidiB:lle tunnustusten jakamisesta ja itse haluaisin jakaa molemmat tunnustukset seuraaville blogeille:
1 kommentti:

  1. Kiitos tunnustuksesta :) Tällaiset on tosi hauskoja! Vastailenpa tähän heti seuraavassa postauksessa.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.