tiistai 28. toukokuuta 2013

Dior viisikko Night Butterfly

Tein kauppoja bloggaajakollegan kanssa ja ostin elämäni ensimmäisen Diorin viisikon sävyissä Night Butterfly. Sillä meikkaaminen ei ollut mitenkään aivan erityisen mieltä mullistavaa tai ekstaattista puuhaa, mutta sangen miellyttävää kuitenkin. En todennäköisesti ostaisi niillä hinnoilla mitä Suomessa uudet viisikot maksavat, mutta alennusmyynnistä voisin varmasti ainakin harkita ostavani. ;-)


Pitihän sitä heti päästä kokeilemaan ja teinkin sillä sitten iltameikin. Siinä kävi vaan sitten samalla tavalla kuin varmaan joka kerta on käynyt, eli olisi pitänyt olla menossa jo tunti tai pari sitten ja kuvat on roiskaistu lähes vauhdissa. Mutta kaippa näistäkin jotain iloa ehkä jollekulle on. :-)

Tässä siis minun Night Butterfly-meikki muutaman viikon takaa.




Meikkipohja muistaakseni Lancômen Teint Idole Ultra 24 H:n ja Teint Miraclen sekoitus, päällä varmaankin Meow Cosmeticsin mineraalipuuteri sekä korostuksena ja varjostuksena The Balmin tuotteita. Poskilla taitaa niin ikään olla theBalmia. Huulimeikkiä en kuvien ottoon mennessä ehtinyt tehdä ja kulmissa hätäpäissä sudittua Make Up Storen Tri Brow Coloria. Ripsivärinä Lumenen vedenkestävä Blueberry Curl, rajaukset Artdecon Dita Von Teese Gel Eyelinerilla.


10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Näin pienellä viiveellä. ;-) En ikinä muista kommentoida kommentteja...hyi minua!

      Poista
  2. Ah ihanuus.
    Tästä paletista haaveilen.
    Kenties joskus saan luokseni =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi tietää, sehän voi tapahtua ihan yhtäkkiä ja yllättäenkin. :-)

      Poista
  3. Kaunis, sopii sun silmiin ihanasti, vasen yläkulma on mun lempparisävy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla ei taida näistä olla mikään erityisesti lempparimpi kuin toinen. Ainoa mikä ei niin nappaa on toi keskimmäinen, mulle on aina musta ollut vähän vaikea luomiväreissä.

      Poista
  4. Kaunis meikki! Aina harmittaa, kun tämä paletti jäi hankkimatta. Siinä on vaan omien meikkauksieni kulmakivisävyt. Kai se oli se hinta, mikä aikoinaan ratkaisi...höh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan Diorin viisikot melko ylihintaisia. En tiedä mikä muhun on mennyt viime aikoina kun olen ihan selkeästi ylittänyt nyt jonkun selekynnyksen ja syydän rahaa kaikenlaisiin kalliisiin meikkituotteisiin, joihin en aikaisemmin olisi millään raaskinut sijoittaa.

      Poista
  5. Tää on myös todella ihanan värinen. Itse tykkäisin eniten jostain sinisen sävyisestä tai sitten sellaisesta missä on pinkkiä, violettia ja ruskeaa. Ne ois ehkä eniten mun värit. Ruskeasta en juurikaan tykkää muuta kuin luomiväreissä tai sitten ruskeasta nahasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle kelpaisi oikeastaan mikä vaan kunhan olisi viileä mielellään ja kivasti pigmenttiä. :-)

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.