lauantai 4. toukokuuta 2013

FOTD ja theBalm rakkautta

theBalm julkisti uudet nettisivunsa alkuvuodesta ja mainosti etukäteen vuorokauden kestävää alennusmyyntiä uusien nettisivujen julkaisupäivälle. Homma ei sitten kuitenkaan mennyt ihan niin kuin Strömsössä ja uudet sivut olivatkin hetikohta remontissa. Hetken aikaa uusia sivujansa uudelleen säädettyään The Balm polkaisi "kaikki tuotteet -50%" vuorokautensa uudelleen käyntiin ja tämä tyttö rymysi sivuilla onnessaan.


Tein melko mittavan tilauksen theBalmille ja ainoa otsaryppyjä aiheuttanut asia tilauksen tekemisessä oli tällä toisella kertaa postikulujen ilmestyminen loppusummaan. Tarkistin sivuilta moneen kertaan, että siellä luki, että yli 100 dollarin tilauksiin ei postikuluja tule. Siis juurikin kansainvälisiin tilauksiin. Normaalisti theBalmin postikulut kansainvälisissä tilauksissa ovat järkyttävät $40.


Noh, sivuutin tämän tilausvaiheessa suvereenisti, koska HALUSIN tilaamani tuotteet. Laitoin sitten myöhemmin sähköpostia, että voisitteko ystävällisesti vähentää ilmeisesti vahingossa tulleet postikulut laskusta ennen kuin rahastatte tilaukseni. Sain ystävällisen vastauksen ja pahoittelut siitä, että sivuilla oli niin epäselvästi ilmaistu, että alennusmyynnissä ilmaiset postikulut ei päde.

Hmm, minusta siellä ei ollut kyllä missään mitään mainintaa moisesta, mutta asian tarkistaminen jälkikäteen oli mahdotonta ja minä olen kiltti ja kohtelias ihminen, joten pidin näppikseni hiljaisena. Mailissa kysyttiin, että haluanko silti tilata tilaamani tuotteet. Hämeen hitaimpana hämäläisenä jäin pohtimaan asiaa ja pohdin sitä niin kauan, että theBalm oli veloittanut tililtäni tilauksen+postikulujen verran ja niin jäin loppujen lopuksi suht tyytyväisenä odottelemaan tilaukseni saapumista. Joka tietenkin jäi tulliin ja jouduin tullaamaan sen ja näin ollen maksamaan vielä vähän lisää. En ole viitsinyt laskea säästinkö loppujen lopuksi yhtään mitään reilusta alennuksesta huolimatta, olen vain iloinnut uusista ihanista theBalm-tuotteistani. :-) Kerranhan täällä vaan eletään!

Laitan varmasti joskus tarkempaa postausta tulemaan siitä mitä tuli haalittua, tämän postauksen kuvissa seikkailee kuitenkin vain minun naamani ja päivän meikki eli fotd = face of the day. Ihoni on ollut taas reilu kuukauden verran huonona, nyt jo onneksi paranemaan päin. En ole kauheasti meikkaillut, töihinkin vain ihan pakollisen. Meikkipohjaa ei ole kovin nätisti saanut tehtyä, mutta en ole kehdannut ihan ilman minkäänlaista meikkiä naamaani töissä näyttää.


Tässä tämän hetken nakke-Mohn, tukka likaisena (ja sekaisin) kauhtuneessa kylpytakissaan. Charming! Iho ei ole enää varsinaisesti rikki kuin yhdestä kohtaa, joka sekin on kovaa vauhtia paranemassa. Arven näköisiä punaisia jälkiä sen sijaan löytyy ja iho punoittaa paikka paikoin ja aika ajoin enemmän ja vähemmän.

Kävin tänään pikaisesti kaupassa ja ajattelin, että voisi yrittää meikata kasvoja vähän enemmän huolella ja katsoa, vieläkö meikkipohja näyttää ihan kuralta (ihoni kesi vielä jokunen päivä sitten sen verran runsaasti, että sen riekaleisuus tuli hyvin ikävästi esiin nestemäistä meikkipohjaa käytettäessä). Ilokseni lopputulos oli ihan katseltava.

Meikkipohja on sekoitus Lancômen Teint Idole Ultra 24 h:ta ja Lancômen Teint Miraclea (sävyt 005 ja 010). Käytin melko kevyesti peiteainetta punaisiin kohtiin, joka oli theBalmin Timebalm Concealer ja puuteroin kasvot todella kevyesti Pure Lux Cosmeticsin ihanaakin ihanammalla silkkipuuteri Silk Powderilla.


Silmämeikin tein Naked 2 paletilla (liikkuvalla luomella sisänurkassa Bootycall, ulkonurkassa ja varjostuksessa Tease ja kulmaluulla Foxy), ripsissä Maybellinen rakettiripsari (josta saattaa ehkä joskus tulla pieni postaus, se ei kuitenkaan ole mun juttu ollenkaan, tuo rakettiripsari). Kulmissa kevyesti Lumenen ruskeaa kulmageeliä.

Varjostukset theBalmin Bahama Mamalla, poskipuna theBalm Instain sävyssä Argyle (Petal Pink) ja korostus theBalmin Mary-Lou Manizerilla. Huulilla theBalmgirls huulipuna sävyssä Mai Billsbepaid, joka on ensimmäinen nudepuna jonka voin melko varauksetta sanoa sopivan minulle. Jonka ostin siis täysin nettikuvien perusteella tietoisen riskin ottaen, koska minä ja nudepunat emme yleisesti ottaen tule toimeen.

Olin hyvin tyytyväinen aikaansaannokseeni ja kauppareissukin sujui varsin hyvillä mielin eikä tarvinnut peilejäkään pakoilla.  Todella neutraali meikki, ei ihan nakumeikki minun mittapuullani, mutta melkein. Alun kaksi kuvaa on otettu hieman eri suunnasta tulevassa valossa kuin kaksi viimeisintä, jotka on räpsäisty juuri ennen shoppailuretken alkua. ;-)


Että eiköhän tämä tästä, luotan siihen, että iho tästä taas paranee ja josko se nyt pysyisi uudestaan pidemmän pätkän hyvänä, ollaanhan jo kohta kesässä ja perinteisesti kesäaika on tehnyt kasvojeni iholle enimmäkseen hyvää. Ihanaa viikonlopun loppua kaikille!



5 kommenttia:

  1. Tulipas kaunis meikki! Ihanan freesi. The Balm on myös ihana. Menen aina Tallinnan Kaubamajassa hypistelemään ensimmäisenä niitä. Jäänkin nyt innolla odottelemaan tarkempaa esittelyä tilaamistasi tuotteista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! The Balm todellakin on ihana! Olen aivan höpsön onnellinen noista uusista jutuistani. Vaikka niissä ei olekaan oikeastaan mitään sellaista mitä mulla ei jo olisi joltain muulta merkiltä. Mutta, onhan tuotteissa tietenkin eroja, joten.... ;-)

      Poista
  2. Mutta onneksi sait hyvän alen itse tuotteista, joten varmasti jäit kuitenkin loppupeleissä plussan puolelle! :) Ja tosiaan, ei sitä kannata paljon edes miettiä turhaan, vaan iloita kivoista uusista tuotteista :)

    Ihanan freesi meikki, etenkin meikkipohja on aivan upea. Mä testailin juuri noita molempia Lancomen meikkivoiteita kun niitä on kehuttu niin kovasti, ja olin ihan ihmeissäni kun erityisesti Teint Idole Ultra 24h 'katosi' kasvoilta jo ihan parin tunnin jälkeen. Olin tosin yövuorossa, jossa ihokin käyttäytyy ihan oudosti (yäk, inhoan yövuoroja..).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaippa sitä voisi ihan mielenkiinnosta joskus laskeskella miten tuossa rahanmenohommassa kävi. ;-) Toisaalta, kaikkia tuotteita ei välttämättä saa tilattua Euroopasta ainakaan samasta paikasta, joten saattaapi olla, että plussan puolelle jää hyvinkin.

      Minä taas tekisin mieluiten pelkkää yövuoroa, päivävuorot on yhtä hösellystä ja haipakkaa ja vihaan aamuherätyksiä. :-P

      Minäkään en ole ollut ihan täysin tyytyväinen tuohon TUI24h:n pysyvyyteen. Vaikka minulla ei edes ole erityisen rasvoittuva iho, ennemminkin pintakuiva. Nenä minulla alkaa kiiltää jokusen tunnin kuluttua riippumatta siitä mitä siihen laapin, mutta noin muuten ei juurikaan ole sitä ongelmaa. Lisäksi olen tässä käytön myötä tulossa siihen lopputulokseen, että yksinään TIU24h on mulle vähän turhan tuhti ja raskas, minä kun tykkään nykyään niin paljon vähän luonnollisemman näköisestä meikkipohjasta. Mutta, mitään lopullista mielipidettä en ole tuosta vielä muodostanut, pitää käyttää sitä vähän pidempään saadakseni kunnollisen käsityksen siitä.

      Poista
  3. No johan oli seikkailu! Kaikkea me höpsöt kosmetiikan perään tehdäänkin ;)

    Ja tosiaan, todella nätti ja raikas meikki!

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.