maanantai 17. kesäkuuta 2013

Siniturkoosia, vihreää ja pinkkiä

Taas mulle kävi niin, että tein omastakin mielestä kivan silmämeikin, mutta en ehtinyt sitä kuvaamaan. Iltariennoille siis meikkasin. No, kunnon bloggaaja kuvaa sitten meikin tietenkin aamuyöstä kotiuduttuaan. Harmi vaan, että sen enempää meikki kuin kuvaajakaan ei ole enää siihen aikaan terävimmässä vedossa, joten kuvat eivät kovin kummoisia ole. ;-)


Pohjustus Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla, sisänurkassa Korresin vaaleanpunaista Light Pinkiä, sitten pinkkiä muistaakseni jostain Sleekin paletista, keskellä luomea aivan älyttömän ihana Meow Cosmeticsin Supernaturals kokoelman Teleportation ja ulkonurkassa sekä luomivaossa Diorin Blue Lagoon viisikon keskimmäistä sinivihreää. Kulmaluulla on ehkä Korresin vaaleanpunaista tai sitten jotain vaaleeta (kenties Everyday Mineralsin Illuminator X).


Tightlining (eli yläripsirajan rajaus limakalvon puolelta) tehty Yves Rocherin kirkkaalla limenvihreällä vedenkestävällä kajalkynällä (kyseinen väri taisi olla LE) ja rajaukset überihanalla M*A*D Mineralsin Indelible 3 in 1 Waterproof Liquid Eyelinerilla sävyssä Mermaid. Ripsissä Lumenen vedenkestävä Blueberry Curl ja kärkiin sudittu myös Yves Rocherin sähkönsinistä ripsaria, joka ei tosin juurikaan näkynyt.  Linkkejä voi huoletta klikata, en saa niistä mitään hyötyä itselleni.


Tykkäsin meikistä tosi paljon ja harmittaa, kun en tosiaan ehtinyt sitä kunnolla kuvaamaan. Oli tosi hauskaa pitkästä aikaa tehdä oikeasti värikäs meikki. Harmi kyllä, kuvat eivät todellakaan tee meikille ja sen sävyille lainkaan oikeutta! Meikkiä ei tosin ole korjailtu moneen tuntiin ennen kuvien ottamista, että toisaalta siihen nähden se voisi olla aika paljon räjähtäneempi ja vaisumpi. ;-)


Täytyy sanoa, että tuo UD:n pohjustaja on varsin mainiota tavaraa, olen siihen ollut hyvin tyytyväinen! Hankin jokin aika sitten Sleekin pohjustuspaletin (sen missä on voidemaiset "luomivärit") ja pitäisi sekin jossain välissä testata, että onko ihan susi... UDEPP on tällä hetkellä luottotuotteeni kun haluan varmasti kestävän silmämeikinpohjustuksen ja itse silmämeikin.

Nyt tekisi mieli meikkailla sitten vaan pelkästään kirkkaita ja värikkäitä kesämeikkejä, se oli jotenkin niin kivaa! ;-)

10 kommenttia:

  1. Oi,miten ihanat värit ja ihana meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iluna! Joskus tuli meikattua aika paljonkin pinkkiä ja vihreää yhdistäen, viime aikoina harvemmin. Ja turkoosista olen tykännyt aina, joten viihdyin tässä meikissä todella hyvin. :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jee, kivaa! On aina mukavaa, jos voi olla toisille iloksi. ;-)

      Poista
  3. Ihanan näköinen meikki, eikä yhtään haittaa yökuvat, oikein siistiltä näyttää edelleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän siistiltä! ;-) Kuvat olisivat voineet olla vähän terävämmät kyllä, mutta aika nopsasti roiskaisin pokkarilla niin tuli mitä tuli. Arkena tulee harvemmin meikattua kovin näyttävästi ja sitten kun meikkaa jotain juhlia tai menoa varten niin mulle tulee yleensä aina megakiire.... :-P

      Poista
  4. Onpas kiva tommonen metallinhohtoinen meikki :)

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.