keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Cosme Shop

Cosme Shop taitaa olla ensimmäinen kosmetiikkanettikauppa josta olen nettishoppaillut kosmetiikkaa. Löysin sen etsiessäni tietoa Artdecosta ja mistä sitä voi Suomessa ostaa. Olenkin shoppailut Cosme Shopissa jo useamman vuoden ajan, välillä tiheämmin ja välillä sitten harvemmin.

Valikoima on tässä vuosien saatossa muuttunut ja hieman supistunut mutta mikä parasta niin Artdecoa löytyy edelleen. Ben Nye-tuotteita jään kyllä kaipaamaan, vaikka niitä itsekin hyvin harvoin shoppailin.

Minusta on todella mukavaa, että Artdecoa saa Suomessa myös nettikaupasta koska ainakaan itse en harrasta kauneushoitoloissa shoppailua ja näin on varmaan laita monen muunkin kuin minun kanssani. Cosme Shopista olen aina saanut moitteetonta ja nopeaa sekä täsmällistä palvelua.


Värikosmetiikkaa Artdecon lisäksi Cosme Shopista löytyy Joe Blascolta ja Maria Åkerbergilta, ihonhoitosarjoista löytyy kahden edellä mainitun lisäksi myös Helen Pietrulla, Thal'ion ja Phyris. Laadukkaita juttuja siis, suosittelen tutustumaan! Minun suosikkini noista ovat Artdeco ja Phyris.

Tästäkään postauksesta en ole saanut mitään palkkioita tms. vaan halusin omana itsenäni osoittaa tyytyväisyyteni hyvää nettikauppaa kohtaan ja kiittää saamastani erinomaisen hyvästä palvelusta. Suosittelen Cosme Shopia kosmetiikan ostopaikkana erittäin vilpittömän lämpimästi!

4 kommenttia:

 1. En ole kuullutkaan koko kaupasta, joten kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä vaan! Jostain syystä Cosme Shop harvemmin mainitaan esim. kun blogeissa kerrotaan Artdecon jälleenmyyjistä.

   Poista
 2. Kuuluu myös omiin suosikkeihin, juurikin Artdecot tulee ostettua Cosmesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, suurimman osan Artdecoistani olen tainnut Cosme Shopista hankkia. Olen ollut todella tyytyväinen.

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.