maanantai 31. maaliskuuta 2014

Onnistuneet testikynnet

Jäin muutaman päivän vapaille ja siitä innostuneena päätin päähänpiston innoittamana kokeilla jotain vaan uusia lakkojani kynsille. Kovin suunnitelmallisesti en hommaan lähtenyt, otin mitä käden ulottuvilla oli ja lopputulos olikin sitten yllättävän kiva. Lakatessa en yrittänyt olla mitenkään erityisen huolellinen (joskin yritän aina lakata mahdollisimman sotkuvapaasti koska olen laiska enkä viitsisi ikinä puhdistaa roiskeita) joten siltä ne kynnet sitten näyttivätkin. Ihan kyllä kestää katsella tässä itsekseen kun ei turhan tarkkaan tihrusta.


Peukalossa O.P.I Vant To Bite My Neck + O.P.I Polka.com, etusormessa Yves Rocher 13. Fushia + O.P.I Let's Do Anything We Want, keskisormessa Yves Rocher 12. Rose sorbet + You Pink Too Much, nimettömässä O.P.I Suzi's Hyngary Again + O.P.I Rose of Light ja pikkusormessa O.P.I Vant To Bite My Neck + Blush Hour.

Rose sorbet ja Suzi's Hyngary Again näyttävät kuvissa enemmän toistensa kaltaisilta kuin livenä, ensin mainittu on selkeästi tummempi sävy, tosin kaikkia on vain yksi kerros, että tiedä sitten miltä sävyt olisivat näyttäneet parilla kerroksella. Molemmat hieman läpikuultavia, O.P.I enemmän kuin YR.

Blush Hour jätti aika röpyliäisen pinnan, olisi vaatinut toisen kerroksen päällyslakkaa mutta koska "ihan vaan testasin" niin jätin yhteen (Sally Hansenin Insta-Dri, joka vetelee jo hieman viimeisiään). Olen hyvin tyytyväinen kaikkiin lakkoihin ainakin näin ensituntumalta.

Mietin pitkään ostanko Let's Do Anything We Want'ia koska neliskanttiset glitterit eivät minua niin viehätä mutta onhan se nätti, pakko myöntää eli ihan hyvä ostos sitten kuitenkin. Blush Hour vaatii lisää testailua, nyt glittereitä tuntui tulevan kynnelle melko runsaasti ja vähempikin olisi mielestäni riittänyt koska glitterit tuntuivat jäävän vähän kasalle. Pienoinen pettymys koska siihen taisi kohdistua eniten ennakko-odotuksia, näyttää pullossa todella kauniilta.


Vant To Bite My Neck on upea violetti ja tuntui peittävän todella hyvin jo yhdelläkin kerroksella. Polka.com on aivan ihana! Rose of Light on ensituntumalta minun makuuni aavistuksen turhan kultainen mutta enköhän minä siitäkin vielä ehdi innostua. You Pink Too Much sitten taas vähän yllätti, se olikin paljon nätimpi livenä kuin kuvissa, kaunis vaalea, vanhan roosan ja hopeanharmaan sävyinen glitterpläjäys.


O.P.I Live.Love.Carnaval. avasi selkeästi jonkun portin korallisille pinkeille, olen vähän yllättynyt itsekin näistä lämpimän pinkeistä hankinnoistani. Liekö jotain kesän odotusta jo ilmassa... Tosin kun vertasin L.L.C.- ja SHA- pulloja niin ensin mainittu on selkeästi korallisempi ja SHA näyttää siihen verrattuna pinkimmältä.

Vsemmalla Live.Love.Carnaval. ja oikealla Suzi's Hyngary Again (suorassa auringonvalossa)


Vasemmalta oikealle Let's Do Anything We Want, Rose of Light ja You Pink Too Much (suorassa auringonvalossa)


Vasemmalta oikealle Blush Hour, Polka.com ja Vant To Bite My Neck (suorassa auringonvalossa)


 Vasemmalta oikealle 12. Rose sorbe, Suzi's Hyngary Again ja Fushia (suorassa auringonvalossa)

Onko teillä jotain tiettyjä kevät- ja/tai kesälakkoja joiden käyttöönottoa jo odottelette? Vai käytättekö yhtä innokkaasti ihan mitä vaan sävyjä ympäri vuoden?

2 kommenttia:

  1. Onpa hauskat kynnet! Olen vähitellen alkanut kaivella kirkkaampia kynsilakkoja esiin kätköistä- neonvärit houkuttaa kovasti. :D

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.