perjantai 16. toukokuuta 2014

Huulipunavallankumousta täälläkin

Oikeasti nukun suurimman osan vallankumousta yövuoron jälkeen, mutta illalla kun taas suunnistan uudestaan yötöihin, niin huulia taitaa koristaa tämä aika ihana Yves Rocherin limited edition huulikiilto sävyssä Rose vif.


Kuvat on vähän huonoja kun ne eilen illalla äkkiä nappasin ennen töihin lähtöä eli valoa oli hieman niukasti, mutta kyllä niistä sentään jotain tolkkua saa. Yves Rocher kertoo tämän olevan huulikiillon mutta minusta se on kyllä enemmän melkeinpä huulilakka kuin -kiilto.

Pigemntti siinä on todella voimakas, itse en ihan täyslaidallista tykkää huulille ladata koska se on niin hurjan pigmenttinen, mutta hieman sormella pehmentäen väristä tulee todella kaunis. Ihan kunnolla kun huulet meikkaa niin väri on aika punainen, mutta pehmennettynä siitä tulee minun makuuni upea, hieman vadelmanpunaiseen vivahtava.

Huulikiilto tuntuu huulilla tosi pehmeältä ja miellyttävältä ja kuluessaan se jättää ihan nätin stainin jälkeensä. Olin todella positiivisesti yllättynyt miten miellyttäva huulikiilto tämä Rose vif onkaan.

Tuubikuva on lainattu YR:n sivuilta. Se on ihanan iloisen kirjava. Ei kaiken aina tarvitse olla niin vimpan päälle tyylikästä ja mustaa.


Huulipunavallankumouksessahan on kyse naisten sydän- ja hengitysterveydestä ja kauniin punaiset huulet ovat tänään merkkinä siitä, että haluaa olla mukana tukemassa asiaa. Lainaus tempauksen facebook-sivuilta:

"Haastamme kaikki naiset mukaan Huulipunavallankumoukseen aloittamaan onnistumisen kierteen! Punaa siis huulesi 16.5. merkiksi siitä, että naisten sydän- ja hengitysterveys on lähellä sinunkin sydäntäsi."

Ota sinäkin siis rohkeasti haaste vastaan ja punaa huulesi tänään vaikka vähän totutusta räväkämmin!

  Hyvää yötä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.