sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viherrystä syksyyn, FOTD Sleekin Garden of Edenillä


 Lisää nassuja syksyyn. Minulla on ollut Sleekin Garden of Eden jo tovin, mutta en ollut vielä uskaltautunut käydä siihen kunnolla käsiksi pientä hipelöintiä enempää. Rakastan vihreitä luomivärejä ja Garden of Eden on ihan kiva kaveri vihreistä pitävälle.

Sen syvällisempää analyysiä en paletista osaa vielä antaa koska se on tosiaan ollut toistaiseksi hyvin vähällä käytöllä. Vaikuttaa kuitenkin ihan taatulta Sleek-laadulta eli hinta-laatu-suhde varsin kohdillaan.




Naurattaa tuo kummallinen duck face-ilme, mutta kerrankos sitä! Pohjameikissä kokeilussa Lioelen Triple the Solution BB-voide jonka päällä Meow Cosmeticsin mineraalimeikkipuuteria muutama kerros, peitevoiteena Ella Bachén Correcteur Pure Focus 19,3 %. Poskilla theBalmin Instain sävyssä Houndstooth. Kasvojen varjostuksessa Make Up Storen Smog. Silmänalusilla Dermosilin valokynää.



Luomilla sisänurkassa ripaus Eve's Kissiä jonka päällä mattavalkoista Matt Malloyta theBalmin Meet Matt(e) Nude paletista, luomen keskiosassa Adam's Apple ja ulkonurkassa Fauna, jota aavistus myös luomivakoon häivytettynä.


Tightlining samalla Artdecon violetilla Soft Eye Linerilla numero 84 kuin edellisen postauksen punertavassa meikissä. Ripsissä Yves Rocherin Mascara Longueur 360° ja kulmissa theBalmin Brow Pow sävyssä blonde.


Luomivaossa ja varjostuksessa theBalmin Meet Matt(e) Nude paletista hieman purppurainen taupe Matt Hung. Kulmaluulla Matt Malloy. Rajauksen tein ohuelti Oriflamen the One kokoelman voidemaisella luomivärillä Color Impact Cream Eyeshadowlla sävyssä Petroleum Shine.

 Pahoittelut kovin kellertävistä swatch-kuvista! Luomivärit toistuvat kuitenkin suht oikean värisinä. Unohdin myös harmillisesti swatchata Oriflamen voidemaisen luomivärin.



Yllä olevissa kuvissa huulilla alelöytö Sokos Emotionista eli Diorin Dior Addict Lipstick sävyssä 561 Baby Rose, aivan ihanan hempeän herkkä ja todella kauniisti kimalteleva babypinkki. Sävy vaihtuu hienoisesti valosta riippuen, se näyttää välillä todella vaaleanpunaiselta mutta tietyssä valossa muuttuu tummemmaksi pinkiksi. Siinä on pienen pieniä valoa heijastavia hippusia ja esimerkiksi suorassa auringovalossa se on todella kimaltava. Minun makuuni hyvällä tavalla ihanaa blingiä! Todella söpö huulipuna!

Halusin kokeilla miltä kokonaisuus näyttäisi tummemmalla huulipunalla ja testailla uutta ihanuuttani, ihka ensimmäistä Guerlainin huulipunaani KissKiss Lipstickiä sävyssä 363 Fabulous Rose.


Ja jottei nyt totuus unohtuisi niin tältähän se nassu todellisuudessa näyttää, vessan entisestään kaunistavassa valossa kuvattuna. En siis ihan pelkästään lämpimikseni lätise ihon kunnosta. No, josko se tästä olisi paranemaan päin kuitenkin! *thumbs up*







6 kommenttia:

  1. Kaunis meikki! :) Mäkin ostin viimein tämän paletin, mutta en ole vielä tehnyt sillä yhtään meikkiä. Jännää kyllä, tämä tuntuu silti ainakin toistaiseksi olevan enemmän mieleeni kuin Arabian Nights. Mutta saa nähdä miten käy, kun alan käyttää tätä aktiivisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Aika vähän minäkin olen tätä ja Arabian Nightsia käyttänyt mutta jotenkin tämä on minulle helpompi paletti käyttää, ainakin sellaiseen vähän arkisempaan meikkailuun. Arabian Nightsin sävyt on tosin aivan älyttömän kauniita nekin!

      Poista
  2. Sain juuri tänään saman paletin postissa ja apua miten ihania sävyjä nuo on! :D meinasin ensin tilata arabian nightsin ja jonkun aivopierun saattelemana sorruinkin tuohon. Eikä se kaduta enää. :)

    Tummemman punan kanssa silmämeikki korostuu nätisti olematta yliampuva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arabian Nights on kyllä kanssa aivan ihana! *vink, vink* ;-)

      Poista
  3. Itsekin testailin tänään tätä palettia, ja oli kyllä kiva! ^^ Vaikka oonkin aina ennen kaihtanut vihreää luomiväreissä niin tämä paletti muutti mielipiteen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on aika lempeitä vihreitä, helpottaa käyttöä. ;-)

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.