perjantai 1. toukokuuta 2015

Hauskaa Vappua! Vappumeikki IsaDoran Surf & Sun-paletilla

Minä vietän vappuni vesiselvänä ja töissä. Tai no, vappuaaton olin vapaalla ja siinä sitten illansuussa inspiroiduin kikkailemaan jonkin sortin vappumeikin kun sain hyppysiini IsaDoran kesäkokoelman värikkään paletin Surf & Sun. Tilasin sen Sokoksen verkkokaupasta missä se oli tarjouksessa hintaan 12.90€. Pakkohan se oli kotiuttaa sieltä, varsinkin kun olin sitä silmäillyt jo hetken aikaa ja jahkaillut sen hankkimista.

Sain ilmoituksen paketin saapumisesta pakettiautomaattiin vähän viime tipassa, kaupat kun menivät kiinni klo 18. Olin juurikin klo 18 ovien takana kärkkymässä, jotka eivät tietenkään auenneet. Livahdin kuitenkin ovista sisään samalla kun ne aukenivat kaupasta poistuville ihmisille ja riemukseni sain kuin sainkin pakettini hyppysiini eikä tarvinnut kärvistellä lauantaille.

 

Swatcheja en ehtinyt saamaan aikaiseksi, katsotaan jos johonkin toiseen postaukseen. Kuvaan on merkitty käyttämäni luomivärit. Laatu luomiväreissä oli ihan ok, ei mitään hurjan hyvää mutta ei huonoakaan. Pigmenttiä ehkä hieman hintsusti, valkoisen pohjustajan kanssa varmaan sitten intensiivisemmät sävyt. Nyt laitoin ihan tavallisen luomivärinpohjustajan päälle. Luomivärit olivat pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia, levittyivät kauniisti. Kuluivat suht nopsaan luomilta (minulla on jo hieman raskaat luomet ja useimmat luomivärit tuppaavat sen takia kulumaan melko nopeasti pohjustajasta huolimatta).

Koska tein meikin niin myöhään niin kuvausolosuhteet olivat aika onnettomat, yritin saada vielä ulkona kuvia luonnonvalossa mutta oli jo niin hämärää, että eihän siitä oikein mitään tullut.


Silmän sisänurkkaan laitoin vasemman reunan erittäin hohtavaa vaaleankeltaista, sen viereen viereistä vaaleaa vihervänturkoosia ja ulkonurkkaan ja luomivakoon kirkasta violettia paletin oikeasta reunasta.


Rajauksen tein Natural Code by Lumenen vedenkestävällä katseenkorostuskynällä sävyssä 4 Intense Turquoise. Ensituntuma kynään oli erittäin positiivinen, tuumailin josko hankkisin myös sävyt 2 Pearly Taupe ja 3 Pearly Nude. Turkoosin kynäni ostin samassa rytäkässä IsaDoran paletin kanssa, se maksoi 7,90€. Todella kaunis ja erittäin kirkas turkoosi, levittyi pehmeästi ja vaivattomasti ja ainakin ensikokeilun perusteella tuntuisi pysyvän hyvin.



Räiskin sitten vielä myöhemmin alkuyöstä ennen kasvojen pesua kuvia meikistä vessan hieman kellertävässä valossa. Pienellä kuvankäsittelykikkailulla yritin saada värit näkymään suht realistisina, mutta sähkövalo on aina sähkövalo ja meikäläisen kuvankäsittelytaidot aika harrastelijatasolla.


Luomiväreissä oli jonkin verran kimallusta niin kuin yllä olevista kuvista näkyy, vaaleankeltainen ja vaalea turkoosinvihreä olivat enemmän hohtavia ja kimaltavia, kirkas violetti lähinnä ehkä satiinimainen. Turkoosi rajaus istui meikkiin kauniisti, se vaihtoi aavistuksenomaisesti väriä eri luomivärisävyjen kohdalla ollen kuitenkin edelleen turkoosi.


Ensikosketus Surf & Sun-palettiin oli melko positiivinen ja  Natural Coden kynään taisin vähän ihastua. Varsin hauska tuttavuus näin kevään ja kesän korvalla!


Ulkona otetussa kuvassa huulilla Rimmel Londonin Keep Calm huulivoide sävyssä Violet Blush ja vessakuvissa MACin Hollywood Cerise.

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava ja sopivan rento walpuri ja jatkuu sellaisena pitkän viikonlopun muodossa!






10 kommenttia:

  1. Ihan täydellinen paletti sointumaan ihanaan ponitukkaan <3 minäkin meikkasin eilen ensimmäisen kerran Surf & Sundilla. Tykkäsin kovasti, mulla on tulossa siitä 3-osainen teemajuttu. Pigmenttiä on sopivasti vaikka värejä arkailevan makuun. Mutta lopputulos oli kiva minunkin ryppyisille luomille ja oli jotenkin mukavan pireteä olo tässä vappumeikissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos CN! Mahtavaa, kiva päästä lukemaan sun mielipiteitä tästä paletista ja näkemään mitä ihanaa olet paletilla loihtinut!

      Poista
  2. Kaunis meikki, istuu kuin nenä päähän noiden sun hiusten kanssa! Itse olen juonut tasan yhden pienen oluen, senkin ruuan kanssa. Tosin tänään, kun mies kotiutui yövuorosta olisi tarkoitus poksauttaa Prosecco-pullo auki. Mutta rauhallisella meiningillä... Ihanaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, ihan kivastihan meikki juu mätsäsi hiuksiin! ;-) Minä join eilen illalla töiden jälkeen yhden siiderin joka maistui ihan simalta (joku uusi appelsiinijuttu) ja siinä olis mun seitinohuet vapputunnelmani. Mutta eipä haittaa, ihmispaljous ja varsinkaan känniääliöinen ihmispaljous ei näinä ryyppyjuhlapäivinä meikäläistä hirveästi houkuta.

      Ihanaa vappua sinnekin!

      Poista
  3. Kiva vappumeikki ^_^ Noi Natural Coden kynät ovat yllättävän hyviä ja todella kestäviä, mulla on myös tuo turkoosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Martina! Juu, olin kieltämättä hieman yllättynyt siitä miten hyvältä toi kynä vaikutti! Värikin on niin mielettömän ihana!

      Poista
  4. Nuo hiukset ja sinä <3 Ihanaa myöhäistä vappua :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, niin sinäkin! <3 Minulla alkoi nyt parin päivän vapaat, ehkä siis todellakin myöhäistä vappua! ;-)

      Poista
  5. Tukka ja meikki sävy sävyyn <3 Kaunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Jotenkin tästä meikistä tuli vähän hassu fiilis kun yleensä mätsätään meikkiä vaatteisiin tai asusteisiin tms., ei niinkään hiuksiin. ;-) Tosin olen vähän alkanut tuumailemaan hiuksiani asusteena tässä pikkuhiljaa. :-D

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.