torstai 29. kesäkuuta 2017

Puron laulu ja Comet In The SkyPitkästä aikaa kynsijuttuja! Tai no, toi pitkästä aikaa taitaisi sopia joka postauksen alkuun. No mutta, olen tässä muutamaan kertaan lakkaillut kynsiä, nyt kun siihen on ollut paremmin mahdollisuuksia. Postaukseen asti päätyi yhdistelmä jossa on alla Lumenen Gel Effect 55 Puron laulu ja päällä O.P.I'n Comet In The Sky.


55 Puron laulu taisi olla parin kesän takainen kausisävy, mikä on todella harmi koska se on kerrassaan upean värinen! Sen pohjasävy on sininen ja siinä on pienen pientä sinistä glitteriä ja se shiftaa erittäin kauniisti violettiin ja aavistuksen myös vihertävään petrooliin. Comet In The Sky on sekin kausilakka, se kuului Gwen Stefani Holiday 2014 -kokoelmaan.


Puron laulua on hankala vangita kuviin eikä sen sävy tokikaan glitterlakan alta muutenkaan pääse oikeuksiinsa. Tykkäsin yhdistelmästä kovasti. Comet In The Sky ei ole hätäisimpien glitterlakka, jonkin verran joutui kikkailemaan saadakseen noita isompia hippuja kynsille niin, etteivät olleet kaikki ihan kasassa ja klimpissä. Niitä sai myös jonkin verran metsästää.


Puron laulua on glitterin alla vain yksi kerros, glitteriä laitoin muistaakseni kaksi kerrosta ja joihinkin kynsiin pieniä yksittäisiä glitterlisäyksiä, ihan vaan lakan omalla siveltimellä töpötellen.


Ihanaa muuten, kun näin kesäaikaan voi kynsiäänkin kuvailla illalla myöhään kesken koiran pissatuslenkkiä! Koira ei tosin välttämättä arvostanut.... Eikä aurinko paistanut ja ehkä värityskin on vähän eri kuin olisi keskellä aurinkoista päivää.


Tässä vielä auringossa otetut (kehnohkot) pullokuvat.

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanat! Muistan tuon Puron laulun, monesti sitä käsissäni pyörittelin mutta en ikinä ostanut :) jotenkin vähän erilainen lakka Lumenelta, sellaisia lisää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin saisivat tehdä lisää vastaavanlaisia ja palauttaa tämänkin saataville. Harmittaa, että aloin lakkaamaan tällä vasta siinä kohtaa, kun sitä ei enää ollut saatavilla, muuten olisin hamstrannut ainakin pullon tai pari lisää!

   Poista
 2. Puron laulu on yksi mun suosikkilakkoja, se on jotenkin vaan niin kaunis. Ostin sitä aikoinaan vielä jemmaan yhden pullon. En ole katsellut jäikö tää vakkarivalikoimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan ole löytänyt sitä, etsinyt kyllä olen. Minäkin olisin ostanut varastoon jos olisin ajoissa tajunnut miten ihana se on.

   Poista
 3. Oi, miten upeat kynnet, mä niin tykkään sinisävyistä kynissä:) Ja kimmellys ja metallinhohto tekee ekstrasäväyksen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin pidän sinisestä kynsillä. Ja violetista ja vihreästä. Toki muistakin väreistä, mutta noi on ehkä lempparit. Niin ja kimalluksesta tykkään myös, tungen yleensä aina edes vähän jotain kimallusta kynsiini, vaikka sitten vaan kärkiin ranskistyyliin. :-)

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.