maanantai 19. kesäkuuta 2017

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Rustic Antique

Osallistuin 39 muun kauneusbloggaajan kanssa Charlotta Eve'n ideoimaan ja organisoimaan tempaukseen jossa 10 bloggaajan ryhmissä toteutetaan meikki samalla paletilla.  Pretty.fi lähti sponsoroimaan yhteistyötä kaikkiaan neljällä eri paletilla. Postauksen lopussa myös oma alekoodini Pretty'n verkkokauppaan jolla saat aina joka kolmannen NYX-tuotteen puoleen hintaan (alennus lasketaan edullisimmasta tuotteesta).

Projektin paletit ovat NYX Professional Makeup'n Perfect Filter-sarjan paletteja ja kaksi ryhmää on jo meikkinsä jukaissut Olive You- ja Marine Layers -paleteilla. Löydät linkit aikaisempien ryhmien postauksiin suht kivuttomasti esimerkiksi Facebookin Kauneusblogit-sivulta.

Itse valitsin tämän Rustic Antique-ryhmän koska halusin vähän haastetta. Paletin värimaailma ei ole ihan omalla mukavuusalueellani, joskin siinä oli kuvien perusteella muutama ihan just minun väri myös. Paletti ei kuitenkaan sitten livenä vastannutkaan ihan kuvien perusteella saamaani mielikuvaa joten haastekerroin hieman vielä kasvoi lisää.


Rustic Antique ei varsinaisesti istu myöskään tämän hetkiseen hiusväriini, toisaalta totesin paletilla jokusen kerran meikattuani, että hiusvärin ja paletin värimaailmoiden välinen kontrasti natsaakin melko kivasti yhteen.



Rustic Antique on hyvälaatuinen paletti, napeissa on hyvin pigmenttiä ja sävyt ovat kauniit. Se on myös monipuolinen koska siitä löytyy sekä mattaisia että hohtavia sävyjä. Siinä ei kovin paljon ole kontrastia sävyjen kesken, ne ovat melko harmonisia mutta paletilla pystyy kuitenkin tekemään sekä kevyitä että vähän tummempiakin meikkejä.


 

Kokonaisuus on lämmin, mutta siitä huolimatta tällainen viileidenkin sävyjen ystävä pärjäsi paletin kanssa melko mukavasti. En todennäköisesti olisi tullut vilkaisseeksi palettia toiseen kertaan saati hankkinut sitä itselleni ilman tätä projektia. Rajojen rikkominen ja omalta mukavuusalueelta poistuminen oli kieltämättä ihan hauska kokemus! 

 Tekoripset ihanan luonnolliset red cherryn #601.
 

Meikki näyttää kuvissa aika yksiväriseltä ja monotoniselta, livenä eri luomivärisävyt erottuivat paremmin toisistaan. Joskin täytyy sanoa, että käyttämäni sävyt olivat toki melko samankaltaisia keskenään. 


Pohjustin koko silmän alueen mattaisella vaalealla (1), häivytyssävynä käytin niin ikään mattaista vaaleahkoa sävyä keskeltä yläriviä (2) ja varjostin luomivaon mattaisella punaruskealla (3). Luomen ulkonurkkaan hohtavaa punertavaa (4) ja keskelle luomea hohtavaa, hieman duochromemaista punertavaa sävyä (5). Luomen sisänurkkaa valaisin mattaisella vaalealla (1) jolla häivyttelin kokonaisuutta myös kulmakarvojen alta.


Käytin rajauksiin Lushin sinistä rajausväriä joka osoittautui huonoksi valinnaksi, koska se ei ollutkaan vedenpitävä ja minulla nykyään silmät vuotavat herkästi. Sotkuhan siitä sitten tuli. En ymmärrä miten se on aikaisemmin kuitenkin pelittänyt ihan hyvin. Tai sitten ei vaan ole silloin simät vuotaneet.... Korjailin rajauksia sitten Rimmelin Scandal EyesWaterproof Kohl-kynällä sävyssä 007 Turquoise. Aluksi laitoin huuliin kevyesti MACin Viva Glam Taraji-punaa mutta vaihdoin sen Rimmelin The Only 1-punaan sävyssä 700 Naughty Nude josta tykkäsinkin sitten enemmän.




Tämä oli kyllä hauska projekti toteuttaa! Mielenkiinnolla odotan millaisia 9 muuta Rustic Antique-meikkiä ovat! Alla linkit tämän ryhmän meikkeihin:

The Diary Of a Shopaholic
High and Light
Magicbunny
Charming Nails
Fantazya
Coral Shadow
Kynsipöllö kosmetiikkapuussa
Look by Mari
Ria G Beauty Blog

Tässä vielä henkilökoihtainen alennuskoodini pretty.fi verkkokauppaan jolla siis saa joka kolmannen NYX-tuotteen puoleen hintaan (alennus lasketaan edullisimmasta tuotteesta): NYXU6IE3A
Koodi on voimassa 9.7.2017 asti.

24 kommenttia:

  1. Ihana kokonaisuus! Tuo sininen rajaus kyllä sopii hiusten kanssa niin hyvin yksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet! Olin ehkä vähän yllättynyt miten hyvin, etukäteen ajattelin, että onkohan se vähän liikaa sinistä yhteen päähän. ;-)

      Poista
  2. Nätti meikki. Kauniisti korostuu isot silmät! Meikki sopii hyvin myös sun hauskaan tukkaan :) Välillä on hyvä piipahtaa mukavuusalueen ulkopuolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, niin on, ja useimmiten se onkin ollut ihan hauska kokemus, muutamaan kertaan olen sitä kokeillut. Silti se aina vähän jänskättää ja oletus on, että mitähän siitäkin tulee!? Vaikka luulisi, että aikaisemmat positiiviset kokemukset vähän rohkaisisivat ja loisivat luottamusta. :-)

      Poista
  3. Tämä sun meikki on ihan erilainen kuin muilla, juurikin ihanan sinisen rajauksen ja hiusten takia. Tosi hyvin onnistuit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hassu juttu, että päädyinkin tämän väriseen yhdistelmään, se kun on hieman kaksipiippuinen juttu henkilökohtaisten muuhun elämänpiiriin liittyvien mieltymysten johdosta. Mutta siitäkin huolimatta huomasin tykkääväni tästä kokonaisuudesta ja se korosti kivasti silmien väriä.

      Poista
  4. Tykkään sinisen ja oranssin kontrastista! Kaunis meikki. Kiitos kun olit mukana <3

    x Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, ihanaa kun jaksoit järkkäillä tämän projektin kasaan, siihen oli tosi kiva osallistua ja on ollut todella mielenkiintoista seurata miten upeita ja ennen kaikkea erilaisia kokonaisuuksia eri blogeihin tämän tiimoilta on ilmestynyt!

      Poista
  5. Sininen tekee kivan säväyksen ja tuo silmät esille tosi kauniisti:) Mahtava meikki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Itsekin tykkäsin siitä miten meikki vaikutti silmiin, ennen kaikkea silmien väriin. Tosi hauskaa tehdä tällaisia oivalluksia vähän niin kuin vahingossa, normaalisti en olisi ilman tätä projektia juuri tämän väristä meikkiä tullut varmaan ikinä tehneeksi!

      Poista
  6. Mahtavan hyvin sopii tuo rajaus tukkaan! Tosi rohkea väriyhdistelmä ja nätti meikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän arvelutti alkuunsa ajatus sinisestä rajauksesta muuten noin lämminsävyiseen meikkiin mutta onneksi uskalsin kokeilla!

      Poista
  7. Aivan upeastihan tuo meikki sopii hiuksiin! Mä tykkään itsekin yhdistää tämänsävyisiä meikkejä sähkönsiniseen. Sininen tulee upeasti esiin tälläisessä meikissä :)

    Ja nuo sun hiukset .. VAU!! Aivan mahtavan väriset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ria! Mulla oli eri väriset hiukset kun päätin paletin väristä ja en edes ajatellut koko palettia, kun hiusväri muuttui. Sitten olinkin hetken aikaa, että ou nou, kun hypistelin palettia käsissäni ja mielessäni yritin yhdistää sitä siniseen päähäni. ;-) No, onneksi sain yllättyä todella positiivisesti ja huomasin, että osat oikeestaan mätsääkin aikas kivasti yhteen.

      Tykkään tästäkin hiusväristä, mutta eka versio oli kampaajan väreillä tehty ja turkoosimpi ja se turkoosi varsinkin oli ihan superihana! Mulla ei ollut kuitenkaan kotona kuin Paintin Turquoise sinisen lisäksi ja mun hiuksessa se on enemmän petrooli kuin turkoosi eikä kauheasti erotu tuolta sinisen seasta. No, eiköhän se tässä pesuissa haalistu ja tilasin juuri toisen merkkisen turkoosin, josko se olisi enemmän sitä mitä haen. Mutta että kiitos hiuskehuistakin! :-)

      Poista
  8. Tosi kivasti tuo sininen rajaus korostaa noita oranssin ja kuparin sävyjä, sopii sulle huikean hyvin tää meikki! Ihanan erilainen lookki ja onnistunut kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, itsekin yllätyin miten hyvin meikki loppujen lopuksi istui mun nassuun, epäilykset oli aikas isot kun sitä lähdin väsäämään. Olin kokeillut aikaisemmin vähän sinne päin olevaa mutta huomattavasti kevyempää meikkiä josta rohkaistuneena uskaltauduin tätä meikkiä sitten kokeilemaan.

      Poista
  9. Ihana kun rajaukset matchaa hiuksiin! Ja hauska lisä tuo sininen tuohon punasävyiseen meikkiin onkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taika! Joskus sitä vaan itsekin yllättää itsensä! ;-) Ilman tätä projektia tuskin olisin ikinä tehnyt mitään ihan tällaista...siitäkin huolimatta, että mulla on ABH:n Modern Renaissance-paletti. Muutamista samankaltaisista sävyistä huolimatta koen sen kuitenkin aikas erilaiseksi. Tai no, never say never, mutta näin mä luulen. ;-)

      Poista
  10. Rajaus sopii tosi hyvin tähän meikkiin, ihanan ruosteisia sävyjä valitsit! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä oli kyllä itselleni hauska mutta vähän jännittävä retki ulos sieltä omasta turvallisesta kuplasta! Samalla myös todella innostava ja inspiroiva kokemus!

      Poista
  11. Ai että toi sininen sopii hyvin tähän yhteen! <3 silmämeikki itsessään nätti ja simppeli, kiin tuo sininen tuo tähän niin paljon lisää ja yhdistää meikin kivasti sun hiuksiin! Hieno idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeilin ennen tätä pari kertaa sellaista tosi kevyttä, johon laitoin turkoosia rajauskynää yläluomen vesirajaan, sinne ihan ripsien tyveen (tightlining) ja sekin oli kyllä tosi kivan näköinen! Eihän se turkoosi sieltä kauheasti näkynyt mutta sen verran kuitenkin, että teki kivan säväyksen.

      Poista
  12. Tosi kivan piristyksen tuo sininen rajaus meikkiin! Ja luo täydellisen kokonaisuuden sun hiusten kanssa. Musta tässä projektissa on kyllä ihan parasta kun kaikilla niin erilaiset lookit ja kaikilta saa hyviä ideoita itselleenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Samaa mieltä, että oli tosi mielenkiintoista nähdä niin erilaisia meikkejä vaikka tää Rustic Antique on melko "yksivärinen" paletti. Minäkin inspiroiduin muiden meikkejä katsellessa ja tuli into päästä kokeilemaan niitä!

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.