maanantai 4. kesäkuuta 2018

Kauneusbloggaajien kesäinen meikkihaaste

KELTAINEN

Alohair-blogin Sanna oli ihanan reipas ja ideoi ja järkkäsi useamman kauneusbloggaajan yhteisen haasteen, jossa neljä eri ryhmää toteutti kaksi keväistä ja kaksi kesäistä kokonaisuutta. Jokainen haasteeseen osallistuva sai keksiä teemasanan jotka sitten arvottiin osallistujien kesken. Minun teemasanani liittyi kesään ja se on KELTAINEN.

Sanna oli järkännyt haasteeseen osallistuville pretty.fi:ltä kaikille saman monitoimipaletin jota käyttää meikissä sekä Glitternistiltä pari glitterpurkkia. Glitterien värit vaihtelivat osallistujien kesken eikä niitä voinut itse valita. Minulle osuivat Iridescent Orange ja Super Silver.




 Pretty.fi lähetti NYX Professional Makeup The Go-To paletin sävyssä Bon Voyage.

Glittereistä käytin tällä kertaa vain sävyä Iridescent Orange. NYX'in Bon Voyage ei ollut ihan paras paletti toteuttaa teemasanaa keltainen, joten tarvitsin avuksi vähän muutakin.

Käytin paletin lisäksi silmissä Yves Rocherin kynää Botanical Color Eye Pencil sävyssä 13 Citron ja Inglotin luomivärisävyjä M 353 ja DS 474.



Pohjameikissä sekoitus essencen Camouflage 2+1 meikkivoidetta sävyssä 10 ivory beige ja Madaran Plant Stem Cell Age Defying SPF30 aurinkosuojavoidetta. Kiinnitys Meow Cosmetics'in mineraalimeikkipuuterilla Pampered Sleek Persian. Kasvoille käytin paletin kaikkia kasvomeikkejä, jotka olivat pehmeitä ja levittyivät helposti. Varjostusvärin ja poskipunan arvelin olevan itselleni aavistuksen liian lämpimiä mutta kasvoilla ne näyttivät kuitenkin ihan hyvältä.


Silmäeikki sinänsä on varsin yksinkertainen. Paletista käytin merkittyjä kahta luomiväriä, vaaleaa satiinista liikkuvalla luomella ja kulmaluulla ja vaaleanruskeaa satiinista varjostuksessa. En yleensä tykkää käyttää varjostukseen kuin mattasävyjä, mutta menihän tuo. Luomivärit olivat pehmeästi ja helposti levittyviä.


Tein rajauksen yläluomen sisäpuolelle ja leveästi ulkonurkkaa kohden leventäen Yves Rocherin kynällä. Sen päälle tupsuttelin Inglotin keltaista ja viimeiseksi Iridescent Orange-glitteriä, jonka kiinnitin Make Up Storen Mixing Liquid'illä. Pohjustin kulmat Dermosilin Moist Proof kulmavärillä ja väritin vähän Inglotin keltaisella DS 474 ja päälle glitteriä. Kiinnitin glitteriä vielä vähän ohimoillekin ja kuorrutin sillä myös hiukset. Ripsissä essencen vedenpitävä ripsiväri I heart extreme.


Käytin kasvoilla Inglotin keltaista Bon Voyage-paletin korostusvärin lisäksi ja olin varsin positiivisesti yllättynyt miten nätiltä keltainen näytti poskipäillä.


Huuliin laitoin kahta eri huulipunaa; Lipstick Queenin sävyä Rose Sinner ja MAC'in LE punaa sävyssä Who's That Chick. Päälle randomisti Iridescent Orangea.

Lopputulos oli varsin glitterinen ja ehkä enemmänkin oranssi kuin keltainen. Olin itse lopputulokseen yllättävän tyytyväinen, se oli mielestäni hauska ja jotenkin tosi iloinen kokonaisuus jossa viihdyin. Tosin glitterit huulissa en pystyisi olemaan ihan muuten vaan.


 Poistin kuvailujen jälkeen glitterit kulmista, ohimoilta ja huulilta ja hengailin loppupäivän muussa meikissä varsin tyytyväisenä. Alla olevat kuvat otettu joskus iltasella useampi tunti meikin teon jälkeen. Hyvin pysyivät glitterit luomilla!

Hiuksissa KC Professionalin uusia suoravärejä, Color Mask Art. Voitin heidän Facebook-arvonnassaan 4 vapaavalintaista sävyä ja minun valintani olivat Neon Yellow Topaz, Neon Pink Ruby, Violet Amethyst ja Green Emerald. Olen käyttänyt muita paitsi violettia kuvissa näkyviin hiuksiin.

Korvikset on pakko kanssa mainita, ne ovat uudet lempparini! Löysin ne vähän vahingossa ja nyt jo mietin, että pitäisiköhän varuilta tilata varastoon yksi pari jos noille käy jotain... Aivan ihanat Siru Collectionin Koivu-korvakorut.

Tässä vielä linkkilista muihin tämän maanantain kesämeikkeihin, käykäähän ihailemassa taitavien kollegoideni kädenjälkiä!

Fantazya -  Juhla
Mennen ja tullen - Juhannus
Hanna Julia - Juhannusruusu
Dioriina - Aurinko


Alla linkit aikaisemmin julkaistuihin saman haasteen meikkeihin:

7.5.2018 Kevät
Life and Other Disaster - Vaaleanvihreä
The Diary of a Shopaholic - Sitruunaperhonen
Meikkimonsterin maailma - Omenankukka
MaittaLy - Kirsikkapuisto
Nena Sofia's Nails - Krookus
Kultainen kynsilakka - Tulppaani
RiaG - Vehreys

14.5.2018 Kevät
Blinger Shimmer - Perhonen
Divine - Valo
HennaV - Solina
Miss Aria - Lehtisilmut
Alohair - Aurinkoiset aamut
Kiira  - Ensisäteet
Be Beauty or be Creepy  - Leskenlehti

28.5.2018 Kesä
Charming Nails - Jäätelö
Kidult - Kesämökki
Charlotta Eve - Merituuli
Maria Glow - Mojito
Elämää smykkinä - Kesäyö
Strokes of Color - Mansikka
Anni Jää - Järvi

Loppuun vielä tällainen kuvankäsittelyiloittelu, kun yhteen kuvaan oli tullut sälekaihtimien raosta aurinkohelmet. Ihanaa, auringonkeltaista kesää kaikille!





20 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Fanni! Sun juhannus oli kyllä kanssa aivan huikea! <3

      Poista
  2. Ihanan kesäinen meikki ja ihanat kuvat! Tosi hyvät värit :))

    -Martina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Martina! Olin itsekin vähän yllättynyt miten kivat noi värit loppujen lopuksi olikaan. ;-)

      Poista
  3. Huh, miten upea kokonaisuus, jotenkin älyttömän upea ja aurinkoinen. Hiukset ihan piste i:n päälle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! <3 Olin ensin vähän hukassa ton sanani kanssa mutta sitten se inspiraatio vaan jostain singahti ja lopulta olin itsekin tosi tyytyväinen lopputulokseen. :-)

      Poista
  4. Tässä tulee annettu sana tosi hyvin esiin ja noi hiukset kruunaa kaiken! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja, ihanaa kuulla, että sana näkyy toteutuksessa! :-)

      Poista
  5. Aivan mahtava meikki, taisi olla muuten mun keksimä sana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosi kiva sana loppujen lopuksi, vaikka aluksi olin vähän kauhuissani sen suhteen, varsinkin, kun toi paletti ei kauheasti keltaista huutele. :-D

      Poista
  6. Hiukset ovat kyllä piste ii:n päällä! Saatu sana tulee todellakin esille!!

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tosi paljon kiitoksia, kun polkaisit tän haasteen käyntiin, oli ihan mielettömän kiva haaste!

      Poista
  8. Olen pitkään pallotellut noiden korvisten ostoa, mutta näiden kuvien perusteella olen lopullisesti myyty. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa hommata noi korvikset jos yhtään on tehnyt mieli, ovat livenä vielä kivemmat, kuin kuvissa!

      Poista
  9. Oi vitsi, ompa ihana kokonaisuus! Hiustenkin väri sopivat aivan täydellisesti kokonaisuuteen. Tässä huomaa hyvin, ettei glitteriä voi koskaa olla liikaa! :D Tämä on tosi inspiroiva toteutus ja haluan päästä pian taas leikkimään omilla glittereilläni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Tämä oli aivan mahtava haaste ja jotenkin itsekin innostuin tämän myötä noista glittereistä ihan uudella tavalla. Jotenkin tämä vähän mursi jäätä, nyt ei ole ollenkaan niin korkea kynnys kuin aikaisemmin lähteä uudestaan leikkimään glittereillä. :-)

      Poista
  10. Ihanan kimaltava! Ja tosi kiva värimaailma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Charlotta! Olin tosi yllättynyt miten paljon tykästyin tuohon värimaailmaan, en ole koskaan ollut erityisen sinut keltaisen ja oranssin yhdistelman kanssa ja etukäteen vähän pelkäsin ettei näyttäisi hyvältä. Onneksi pelko osoittautui turhaksi! :-)

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.