perjantai 30. tammikuuta 2015

Talviset kynnet helposti ja nopeasti

Minulla on järjetön määrä kynsilakkoja siihen nähden miten paljon (tai siis vähän) lakkaan kynsiäni. Lakkausinnostus tuntuu ihan selkeästi aaltoilevan, joskus on suorastaan älytön hinku päästä kokeilemaan kaikenlaista ja sitä odottaa vapaapäiviä innolla juurikin kynsien lakkausoperaatio mielessä ja toisinaan menee viikkoja eikä lakkahommelit nappaa ollenkaan.

Varsinkin näin talvella kynnet ja erityisesti kynsinauhat ovat jatkuvasti huonossa kunnossa. Yritän kyllä rasvailla käsiä huolella, mutta välillä sekään ei tunnu auttavan. Blogiin asti päätyy siis tosi vähän kuvia kynsistä koska hävettää julkaista kuvia joissa kynsinauhat ovat karmeassa kunnossa vaikka itse lakkaus olisi miten nätti.

No, tässä nyt kuitenkin kuvia taannoisesta talvisesta manikyyristä josta tykkäsin todella paljon.


Halusin jotain helppoa, nopeaa ja hempeää. Jostain goodie bagistä on hoteisiini päätynyt Lumenen CC Nail Concealer joka on siis vähän niin kuin kynsien peitevoide. Sen kehutaan korjaavan kynnen pintaa ja väriä vähän niin kuin CC-voide tekee kasvoille. Sen luvataan myös suojaavan kynttä ja korjaavan pieniä vaurioita.


Minulla on harmillisesti joissakin kynsissä jonkinlaista liuskoittumista myös ihan kynnen pinnassa, ei vain kynsien kärjissä. Minulla CC Concealer ei ihan täysin korjannut näitä näkyvistä, mutta ei toisaalta korostanutkaan niitä kovin paljoa. Pidän lakan väristä todella paljon, se on ihanan hempeä, roosahtava vaalea beige ja se istuu nätisti yhteen ihonsävyni kanssa. Ihan pelkiltään käytettynä se tekee kynsistä siistin ja huolitellun näköiset mutta kynnet näyttävät silti suht luonnollisilta. CC Concealer on erittäin hyvä lakka esimerkiksi ranskalaiseen manikyyriin. Tykkään!

Tässä lakkauksessa pohjalla kaksi kerrosta CC Nail Concealeria ja kärjissä Yves Rocherin joulukokoelmasta ostamaani hopeista hiekkalakkaa sävyssä Argent givré (se on siis limited edition ja sitä näyttäisi vielä olevan ainakin nettikaupassa, että jos se himottaa niin vielä saa). Levittelin sitä ihan vain siveltimellä ja yritin saada sen hieman liukumaisesti kynnelle. Laiskana ihmisenä en jaksanut alkaa minkään sienien kanssa kikkailemaan varsinaista liukua kynsille.


Seuraavaksi lakkasin yhden kerroksen China Glazen ihanaakin ihanammalla Fairy Dustilla (tätä tekisi mieli hankkia varapullo). Se ei valitettavasti oikein kuvissa näy ja sitä olisi voinut melkein olla toinenkin kerros. Toisaalta tykkäsin kyllä yhden kerroksen jättämästä pelkästä aavistuksesta kimalluksesta joten yksi kerros oli siinä mielessä vallan passeli ratkaisu. Lopuksi pikakuivattaja päälle.

Lakkauksen ihana jäinen kimallus ei todellakaan tule kuvissa esille, harmi kyllä. Mutta kimallusta siis oli, todellakin! Nopea ja helppo lakkaus mutta omaan silmääni tosi nätti ja ihan harmitti kun lakkauksen joutui kynsiltä poistamaan. Kuvat eivät todellakaan tee oikeutta lakkaukselle.

YR:n efektilakka on todella kaunis, se on siis vähän niin kuin hiekkalakka mutta pinta ei mielestäni ole ihan niin hiekkainen kuin esimerkiksi O.P.I'n hiekkalakoissa. Pullo vaan on harmillisen pikkuruinen, 3 ml, eli siitä ei ihan hirveän pitkäksi ajaksi iloa piisaa.


Lumenen lakka saatu blogin kautta.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Ne oikeasti oli nätit! ;-)

      Nyt kun noita kuvia tuosta valmiista postauksesta katsoo niin hyi olkoon miten kammottavan rumat ja huonot kuvat, hyhhyh! Tarttis vissiin siirtyä latailemaan kuvat jonnekin kuvapalveluun...

      Poista
  2. Voi miten kauniit <3 ja aika hienosti olet saanut liun tehtyä pelkällä siveltimellä. Kimaltavat ihanasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos CN! Olipas ihana kommentti! Ja juu, nämä kimalsivat aivan mielettömän kauniisti iltavalossa ja Fairy Dustkin pääsi kunnolla oikeuksiinsa vaikka se ei kuvissa niin näykään.

      Se on muuten hassua miten yksinkertaisilla jutuilla saa joskus aikaan kynnet joista tykkää ihan hulluna ja sitten joskus kun väkertää oikein huolella ja vaivalla ja ajan kanssa tuhertaen niin lopputulos on vain "ihan kiva", pahimmassa tapauksessa ei edes tykkää...

      Poista
    2. Tiedän tunteen :D joskus ne yksinkertaisemmat miellyttävät enemmän kuin ne mitä on tehnyt koko päivän :)

      Poista
  3. Hienot kynnet! Mulla on tuo sama YR:n lakka ja se pullo on todellakin mini. :D Ois pitäny ottaa varapullo samalla.

    Mulla myös liuskottuu vähän kynnen pinta pikkurillien kynsillä. Outoa. Ihan ronskisti poistelen ne irronneet kohdat ja viilailen tasaiseksi, kun siltä tuntuu. Onneksi kynsieni laatu enimmäkseen hyvä, joten ei se tuosta ainakaan pahemmaksi oo menny. Enemmän mua harmittaa, jos kynnet liuskottuu kärjistä.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.