keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kulmakarvat ojennukseen! Osa 2

Vähän parempia kuvia noista sapluunoista (pahoitteluni kammottavasta lohkeilevasta kynsilakasta ja sapluunoiden klähmäisyydestä). Itse olen todella huono noissa mertentakaisissa mitoissa ja tilasin omat sapluunani autuaan ymmärtämättömänä niiden mitoista (lisäksi olin vähän turhan hätähousu). Kaikki settini kulmakarvat ovat pituudeltaan 2 1/8 joka on noin 5-5.5 cm ja minulle aavistuksen liian lyhyitä. Seuraavan mahdollisen settini kokoan koossa 2 2/8 ja 2 3/8.

Tässä ohuemmat sapluunat, mallit Va#1 (Vanessa Williams) ja Je#1 (Jennifer Aniston).


Ja paksummat sapluunat, mallit Je#4 (Jewel) ja El#1 (Grace Kelly).


Eyebrowz.comin sivuillahan on myös kulmavärejä ja kaikenlaista muutakin sälää ja erilaisia settivaihtoehtoja on runsaasti. Kannattaa toki vähän miettiä, että mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei, niin kuin aina valmiiden settien kanssa (niissä kun helposti myydään mukana myös kaikenlaista tosi kivaa mutta tosi tarpeetonta).

Tämän näköisellä siveltimellä sudin väriä kulmiin ja toimi mielestäni oikein hyvin .


Kyseinen yksilö on hankittu Meow:lta (Indulgent Precise Crease) ja maksoin siitä noin 7€. Se on melko jäykähkö sivellin ja oli tosiaan omasta mielestäni aivan erinomainen sapluunan kanssa työskentelyyn. Ainoa ongelma tällä hetkellä on sopivan kulmavärin löytäminen. Se ei saisi olla liian tumma eikä liian punertava ruskea. Kummasti muuten sellainenkin ruskea, joka näyttää peilistä katsottuna ja iholle kokeiltuna ihan viileältä, muuttuu valokuvassa punaisenruskeaksi. ;-(

Mutta se sapluunoista toistaiseksi. Olisi mielenkiintoista kuulla jos joku muukin on kokeillut näitä, että mitä olette mieltä ja toimiiko. Itse ainakin tykkään ja minulla toimii. ;-)

EDIT: Minä kun en ikinä saa mitään kerralla valmiiksi ja en todellakaan enää kolmatta postausta tästä aiheesta tee ;) niin editoinpa tähän kaksi lisäkuvaa. Eyebrowz.comin sivuilla myyvät sellaista kuminauhaa, jolla sapluunan saa näppärästi pysymään paikoillaan. Eihän se paljoa maksa mutta saman asian ajaa esim. venyvä, kuminauhamainen hiuspanta. Helpottaa muuten hommaa, on vähän niin kuin komas käsi. ;-)


Ja tässä vielä yksi kulmakuva, kokeilussa tässä Je#1 eli Jennifer Anistonin kulmakarvat. Kulmaväri on totaalisen väärän värinen, älkää antako sen häiritä (ja olishan noi voinut vielä nätisti kammatakin).


EDIT 21.11.2010: Enpä ollut tiennyt, että kulmasapluunoita myydään myös esim. Kicksissä. Paketissa oli vissiin 4 samplea ja maksoivat jotain 9.90€. Merkkiä en nyt valitettavasti muista.

2 kommenttia:

  1. Olen nähnyt Clarinsilla myynnissä ns. kulmakarvapaletin johon kuuluu tummaruskea, keskiruskea ja vaaleanruskeat kulmavärit, vaha ja helmiäishohtoinen sävy kulmaluulle. Kaikkia sävyjä vahaa lukuunottamatta voi käyttää myös luomiväreinä. Hinta on nyt Sokoksen kanta-asiakaspäivillä 45 €, muuten n. 50 €. Kannattaa käydä katsomassa jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Eiko kommentista ja vinkistä! Clarinsin paletin hinta on ehkä vähän turhan suolainen mun makuuni. Toki paletti kuulostaa runsaalta ja monipuoliselta, sitä ei käy kieltäminen!

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.