perjantai 12. marraskuuta 2010

MAC Equality (All Ages, All Races, All Sexes)

Short summary in English at the end of this post.

Ostin Charming Nailsin kirpparilta MACin Equality huulipunan ja BeYun nuden huultenrajauskynän. En tosin itselleni vaan tyttärelleni koska olen kyllästynyt meikkivoidehuuliin. ;-) Mistä tuli mieleeni, että onhan kaikki jo käyneet Sensaisti-blogissa lukemassa hulvattoman postauksen erilaisista meikkimokista?


Pakkohan sitä oli sitten itsekin kokeilla. En ole koskaan edes testannut MACin huulipunia aikaisemmin, joten senkin takia halusin kokeilla. BeYun rajauskynä oli kyllä erinomaisen sävy sävyyn ihoni kanssa, sitä saatan jatkossa lainata prinsessaltani. Huulipuna oli lustre-laatuinen ja ilmeisesti LE (All Ages, All Races, All Sexes). Itse huulipunassa sinänsä ei ollut mitään vikaa, oikein kivan tuntuinen huulilla, pehmoinen ja miellyttävä. Ehkä aavistuksen liukkaan oloinen, jäin miettimään noinkohan se pysyisi kuinka pitkään nättinä...

Equality kuitenkin muistutti minua siitä miksi en tykkää liian ihonvärisistä nudepunista. Minulle ei vain kertakaikkiaan sovi ihonvärinen huulipuna, Ei ainakaan näin kiiltävä ja vähäpeittoinen. Huuleni ovat melko vimakkaan väriset, siniseen taipuvaiset. Käytin huulten pohjustamiseen Meown i-primer luomien pohjustajaa, jossa on melko hyvä peitto. Huuleni näyttivät kamalilta.


Voihan se olla, etten vain osannut. Oli miten oli, ihonväriset huulipunat eivät vaan ole mun juttu. Prinsessalleni huulipuna kelpasi hyvin, joskin se on kuulemma liian kiiltävä. Meidän täytynee siis treenata sen käyttöä, jotta se saadaan näyttämään vähän vähemmän kiiltävältä, ne meikkivoidehuulet kun ei myöskään kertakaikkiaan  nappaa. ;)

Shortly in English: I bought MAC's Equality and BeYu's nude lipliner from Charming Nails, she had a small blog sale. I didn't buy it for myself but for my daughter, because I really don't like lips that have been made skintoned with foundation. But of course I had to try it on. ;) I haven't tried MAC lipstick before, so I was interested. The BeYu lipliner was just perfect match with my skintone, I guess I'm going to be loaning it from my princess time to time.

 But I didn't like the lipstick, skintoned nude really isn't my thing at all! I have quite strong coloured lips, they are bluish and I used Meow's i-primer (for eyelids) as a primer because it has pretty good coverige. And I hated how my lips turned out with Equality. It is lustre quality and part of LE series (All Ages, All Races, All Sexes). The lipstick itself was nice, soft and pleasant. But the colour just isn't meant for me.

4 kommenttia:

 1. Hui onpas vaalea sulla! Pakko sanoa ettei sovi sulle :) tai sitten laitat tätä vähän ja päälle jotain kiiltoa antamaan väriä. Mutta menee liian hankalaksi.
  Punan laatu on kyllä hyvä, mulla Lustret pysyy ja ovat suosikkini MACin punien koostumuksista ;)

  Mutta kaikille ei samat punat sovi :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on aivan sama ongelma vaaleiden huulipunien kanssa. Yleensä voi luovuttaa heti kättelyssä, kun ei vain toimi. :( Toivottavasti tyttäresi innostuu tuosta, hyvä että annat meikkiopetusta.

  VastaaPoista
 3. On todella vaalea ja olisi liian vaalea kyllä minullekin. Nuoremalle toki sopivat ihan eri tavalla nämäkin :)

  Tulipa joskus teininä käytettyä valkoista frost-huulipunaa, todella terveen näköinen varmaan olin ;D

  VastaaPoista
 4. Charming: Juu, ei sovi! Itselle tuli mieleen niin päin, että jotain värikkäämpää huulipunaa alle ja sitten tuota päälle mutta kyllä se taitaa jäädä ihan prinsessan meikkipussia täyttämään. ;-) Se on niin jännä miten huulten oma väri vaikuttaa tosi paljon siihen miten sama huulipuna näyttää ihan erilaiselta eri ihmisillä.

  Nekku: Joskus on vaan niin turhauttavaa, kun joku väri näyttää toisella aivan älyttömän ihanalta ja sitten kun kokeilee se näyttääkin itsellä aivan kamalalta. ;-( Olen nyt vasta alkanut tajuamaan kunnolla omien huulteni värin merkityksen valitessani huulipunaa ja osaan jo aika hyvin välttää edes kokeilemasta niitä ei sopivia. Mutta aina välillä on silti pakko testata. ;-) Mielelläni opastan jälkikasvua meikkien kanssa, ainoa ongelma on pienet eriävät mielipiteet sen suhteen mikä näyttää hyvältä ja mikä ei...mutta en toisaalta halua myöskään jyrätä ylitse, kysymys kun ei ole minun naamastani.

  fashionedinfinland: Jep, nuoruus on ihmeellistä aikaa! ;-) On se vaan oikeasti niin, että nuorilla on lähes rajaton leikkikenttä meikkien suhteen. Valkoinen frost-huulipuna kuulostaa tosi veikeältä! ;-) Itse harrastin vaaleanpunaisia helmiäisiä. ;)

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.