perjantai 6. tammikuuta 2012

Ihanaa Uutta Vuotta!

Niin se taas vuosi vaihtui! Kiirettä on piisannut ja lisäksi olen joutunut tekemään tässä koneremonttia joka on edelleen kesken. ;-( No, kone mitä ilmeisimmin tullee kuntoon, että sikäli jotain hyvääkin siinä remontissa. Ensi viikon olen lomalla (viettämässä synttäreitäni ;-) ) enkä omista läppäriä eli taas on tulossa ainakin viikon mittainen hiljainen hetki. :/

Sitä ennen huonot kuvat minun Uuden Vuoden kynsistäni. Minusta Uusi Vuosi on väreiltään sinistä ja hopeaa ja näihin kynsiin sain idean jostain australialaisesta kynsiblogista mutta konehässäkän takia menetin kaikki ihanat kirjanmerkkini enkä muista yhtään mikä blogin nimi oli. ;-( Jos löydän sen uudestaan niin editoin linkin tähän.

Alla on Minersin Blue Monday, todella nätti, shimmerinen sininen. Lisäksi aavistus Wet'n Wildin glitterlakkaa (en muista nyt nimeä, se perus väritön glitter) ja leimaukset valkoisella Konadin erikoislakalla Konadin laatasta m59, pikkutähtöset on m5 laatasta. Kärkiin vielä Milanin Jewel FX hopeista isoglitteristä lakkaa.

Kuvat sain otettua vasta 5 tai 6 päivää lakkauksesta ja kuten kuvistakin ehkä erottaa, ne olivat jo siinä vaiheessa ottaneet jonkin verran damagea (mm. keskisormen kynnestä on lohjennut palanen ja kärkikuluma on ihan selkeä).

Tykkäsin näistä kynsistä todella paljon mutta nämä ovat toiset lumihiutalekynteni ikinä ja tuo kohdistaminen Konadien kanssa on minulla muutenkin vielä aika lailla hakusessa. Lopputulos olisi voinut olla siistimpikin. No, täytyy siis vaan treenata enemmän! ;-)Loppuun sitten vielä pieni vinkki. Arvaatteko mitä alla oleva kuva esittää?


No sehän on ihan selkeästi kynsilakan poisto-operaatio! =) Suurin osa varmaan tietääkin jo foliokikan (kostutetaan vanu, laitetaan kynnen päälle ja koko komeus kiedotaan folioon. Annetaan vaikuttaa jonkin aikaa ja tadaa!! kynsilakka lähtee kertavedolla pois kuin taikaa vain! Myös monet glitterlakat) mutta esim. minä en oikein jaksa näpräillä niiden folioiden kanssa.

Tässä siis minun versioni; kumihanskat! ;-D Samalla voin puuhastella jotain kevyttä ja pientä (olla esim. koneella) kun kynsilakan poistoaine muhittelee lakkoja irti. Käytän tavallista pumpulia (kun sitä jostain syystä minulla sattuu olemaan pussillinen) ja laitan sitä sen verran, että saan sen taitettua sormen ympäri toisellekin puolelle. Laitan ensin vasemman käden pumpulit ja vedän hanskan käteen, sitten oikean. Hanskan laittamisen kanssa saa olla varovainen ettei lähden pumpulit kesken kaiken irti. Tuo muhittelu helpottaa erityisesti niiden glittereiden poistamista, huomattavan paljon jopa mielestäni.

Toivotan kaikille oikein hirmu ihanaa tulevaa vuotta!! Minultakin on tulossa jossain vaiheessa jonkinlainen postaus viime vuoden lemppareista tai muuten vaan erityisesti mieleen jääneistä jutuista mutta saas nähdä koska senkin ehdin koostaa. Alkuvuosi tulee minulla olemaan kovin kiireistä aikaa elävässä elämässä joten tekstejä tullee harmillisen harvoin. Mutta toivon kovasti, että ehtisin päivitellä mahdollisimman usein.

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos tuosta lakanpoistovinkistä. En ollut kuullutkaan moisesta. Ihanat talvikynnet nuo siniset!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kiva, että poistovinkistä on iloa!

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.