keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Dior; Dior Rouge 565 Trafalgar Pink

Olin taannoin hoitelemassa ihania sisarentyttäriäni heidän vanhempiensa viettäessä pikaista minilomaa arjesta laivareissun puitteissa. Sain valita pienen palkkiotuliaisen ja päädyin Diorin huulipunaan. Valitsin useita eri värivaihtoehtoja ja lopulta osoittautui, että laivan valikoima oli sellainen, että vain yksi etukäteen valitsemistani sävyistä löytyi Diorin standilta. Sitä seurasi ankara soittelu ja tekstiviestittely ja netin penkominen.Lopulta päädyimme sisareni kanssa yhteistuumin Dior Rouge sävyyn 565 Trafalgar Pink. Se on melko hätkähdyttävän pinkki väri häivähdyksellä ihanaa sinistä ja ajattelinkin sen soveltuvan lähinnä iltakäyttöön. Sillä saa kuitenkin oikein nätit arkihuuletkin kun väriä töpöttelee huulille varovasti sormin tai maltillisesti siveltimellä. Trafalgar Pinkiä on huulilla myös edellisen postauksen meikissä.Huulipuna tuoksuu ihan siltä itseltään eli Diorilta. Minun makuuni tuoksu on ihan ok, ei mitenkään erityisen voimakas. Yleensä en pidä tuoksuvista meikeistä mutta Dior on jostain syystä poikkeus säännössä. ;-) Tuoksu tuo minulle mieleen vanhat kunnon kemikaliokaupat joissa tuoksui kosmetiikalle. Diorin tuoksu on minusta juuri sellainen miltä kuvittelen meikkien "ennen vanhaan" tuoksuneen. 

Koostumukseltaan puna on pehmoisen kermaisa ja tuntuu huulilla miellyttävältä eikä kuivata ainakaan minun huuliani. Se sisältää hyaluronihappoa jonka pitäisi tuoda huulille lisäuhkeutta. Siitä en sano mitään, saattaahan se tuodakin. ;) Pigmenttiä tässä punassa on kiitettävän runsaasti.


Kestoltaan tämä on ihan ok. Pidän erityisen paljon siitä, että väri tarttuu huuliin eli kun se kuluu pikkuhiljaa pois niin siitä jää kuitenkin vielä aavistus huulille. Sävy on ehdottomasti viileä. Huulilla Trafalgar Pink on kauniisti hohtava ja satiinimainen.

Ehdottomasti aivan liian kallis minulle, en raaskisi ostaa normaalihinnalla Suomesta eikä minulla olisi varaakaan. Toisin sanoen täydellisen ihana tuliainen joka tulee ilahduttamaan minua vielä monet kerrat! <3

4 kommenttia:

 1. Moi! Sinulle on haaste blogissamme :) Jos et tykkää haasteista, emme loukkaannu vaikka jättäisit huomioimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, huomioin kyllä, kunhan ehdin. ;)

   Poista
 2. Oliko sulla tätä huulipunaa myös edellisessä postissasi? Se näytti niin kivalta että jäin pohtimaan, mistä se oli (vai luinko vain huonosti).

  Käytin itse vuosikaudet Max Factoria, joka on oikein hyvälaatuinen puna. Nyt olen siirtynyt Chanelin Coco Rougeihin. Nautin niiden sävykirjosta, niillä saa jokaisen päivän tuntumaan pikkuisen erityiseltä. Diorin tuotteille olen valitettavasti allerginen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli edellisen postauksen meikissä tätä huulilla. Mietin Dior Rougen ja Chanelin huulipunan välillä, että kumman pyytäisin "palkakseni" mutta päädyin sitten Dioriin luettuani joitakin arvosteluja kyseisistä huulipunista. Chaneliakin haluaisin kyllä vielä joskus kokeilla.

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.