maanantai 27. helmikuuta 2012

Hyvin kevyt ja simppeli party-look

Tämän blogin kirjoittamisen myötä ja seuraamalla toisia kosmetiikkablogeja olen saanut huomata, että meikkaan todella paljon kevyemmin kuin mitä olen kuvitellut. En tiedä mistä se johtuu mutta aina kun yritän kuvata meikin joka mielestäni livenä näyttää suht voimakkaalta se osoittautuukin kuvissa todella pliisuksi ja kaikkea muuta kuin voimakkaaksi. Ärsyttävän turhauttavaa. Niinpä esittelen taas kerran sitä samaa mitä  ennenkin.

Pohja on taas sekoitus Grimasin Make Up Cremeä ja Dermosilin Rauhoittavaa Kasvovoidetta, päällä kevyesti pyöritellen Meow:n mineraalimeikkipuuteria. Silmänalusilla Meow:n Undereye Concealeria. Peiteaineena olen käyttänyt Make Up Cremeä erillisen peitevärin sijasta..

Okei, tällä kertaa ei ollut edes tarkoitus tehdä luomiväreillä koreilevaa meikkiä vaan suhteellisen klassinen meikki jossa olisi kuitenkin joku pikku juttu. Olin lähdössä tyttöjeniltaan (noh, ihan aikuisia naisiahan me kaikki oltiin mutta tyttöjenilta kuulostaa vaan niin paljon mukavammalta kuin naistenilta =) ). Älkää suotta kiinnittäkö turhaan huomiota kuvissa näkyvään hiurrrweeeeeen sexyyn vaaleanpunaiseen flanelliseen kotiasuuni, vaihdoin toki asua ennen lähtöä! ;-D

Liikkuvalla luomella on Nivean pure&natural luomiväri 11 Noble Ivory, mattainen norsunluun valkoinen sävy. Sisänurkassa häivähdys Max Factorin soolonapista 116 Wicked White, kaunis sattininhohtoinen valkoinen. Luomivaossa ja vähän ylöspäin häivytettynä Nivean pure&natural luomiväri 13 Vintage Rose, kaunis matta, vähän persikkaan viivahtava, vaalea vanha roosa. Kulmaluulla Noble Ivory. Yllä olevat kuvat otettu Canonin järkkärillä ilman salamaa, luonnonvalossa.

Ripsien tyvessä yläluomella rajaus joka tehty Grimasin todella ihanalla hyvin tumman vihreällä 487 sävyllä. En käyttänyt rajaukseen vettä vaan erityistä "rajausgeeliä". Mielestäni olen tilannut samplen siitä Pure Luxelta mutta en nyt enää löytänyt siitä mainintaa heidän sivuiltaan (mikä ei suinkaan tarkoita etteikö sitä siellä olisi). Alaluomella sisärajauksessa IsaDoran Blond.


Lähikuva silmästä ja alla olevat kuvat otettu Canonin PowerShot pokkarilla samoissa valaistusolosuhteissa kuin yllä olevat kuvat. Automaattiasetuksilla mutta ilman salamaa (kamerani säädinpyörä ei suostu pyörimään joten en pystynyt käsin säätämään asetuksia). Niin kuin näkyy, kuvat ovat paljon vaaleampia ja vähän hailakoita. Mutta halusin laittaa nämäkin versiot näkyville, vähän niin kuin toinen näkemys. ;)Ripsissä musta Max Factorin False Lash Effect waterproof. Kulmissa Make Up Storen Tri Brow Color ja huulilla Diorin Trafalgar Pink (joo, joo, taas se! Mä nyt vaan tykkään siitä kauheesti just nyt). Varjostuksessa Meow:n Skinny Dipper ja korostuksessa Meow:n Sunsplasher!, poskipuna Lily Lolon Ooh La La. Viimeistelyssä lisäksi Meow:n hohdepuuteri Crystalline Cat Glow sävyssä Opal.

Todella tylsä ja väritön ja yksinkertainen. Mutta tykkäsin tosi paljon miltä se näytti livenä. Vähän aina hirvittää laittaa naamakuvia koska silmäni ovat todella epäsymmetriset ja se korostuu potenssiin kymmenen valokuvissa. Se haittaa myös meikkaamista koska silmät näyttävät helposti keskenään hyvin erilaisilta ja joudun aina melko lailla kikkailemaan ettei ero korostuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.