tiistai 14. helmikuuta 2012

Grimas Make Up Creme osa II ja Urban Decay Naked

Grimas ja Make Up Creme jäi kummittelemaan mieleeni ja halusin kokeilla sitä kunnon meikissä. Ennen tätä kokeilua testailin Make Up Cremeä yhdessä mineraalimeikin kanssa. Kyllä, vaikka kuulostaakin omituiselta niin yhdistin nuo kaksi. Vieläpä niin päin, että Grimasia laitoin kasvoille mineraalimeikin jälkeen. Uskokaa tai älkää mutta homma toimi, vieläpä oikein hyvin! Olin erittäin ällistynyt itsekin.

BB Cream-kokeilujen jälkeen sain hassun ajatuksen; mitäs jos yhdistäisin Grimasin Make Up Cremen  kosteusvoiteeseen ja tekisin oman BB-kräämini... Tuumasta toimeen siis. Kämmenselälle spaattelilla vähän molempia sävyjä Make Up Cremeä ja tujaus Rauhoittavaa Kosteusvoidetta ja kaikki sekaisin. Levitin sörsselin kasvoille sormin.

Hetken annoin vetäytymisaikaa ja töpöttelin sitten isolla viimeistelysiveltimellä kasvoille Meow:n Pampered Puss mineraalimeikkipuuteria (sävy taisi olla Inquisitive Sphynx).

Täytyy sanoa, että lopputulos vallan miellytti. Peittotehoja oli kivasti mutta iho ei silti näyttänyt mitenkään pakkeloidulta eikä raskaalta.

Mikäli harkitset Grimasin Make Up Cremen hankkimista niin suosittelen testailemaan sitä kaikessa rauhassa kotosalla, mielellään vaikka useampaankin kertaan. En suosittele lätkimään sitä naamariin ensimmäistä kertaa kun olet lähdössä (kenties jo vähän kiireellä) tärkeään tapahtumaan ja haluat näyttää nätiltä ja freesiltä.

Grimas Make Up Cremellä saa hyvin helposti aikaan kamalan maskin. Aivan yrittämättä ja yhtäkkiä se syntyy kuin varkain. Kannattaa siis ehdottomasti opetella sen käyttöä rauhassa ja huolella eikä varsinkaan luovuttaa kun ensimmäiset testailut hyvin todennäköisesti näyttävät vähemmän täydellisiltä.

Muut tuotteet kasvoilla ovat Meow:n Skinny Dipper sävyssä Medium Korat ja Sunsplasher! sävyssä Light Chartreuse, poskilla Lily Lolon Ooh La La:ta sekoitettuna Everyday Mineralsin Pink Ribbonin kanssa. Huulilla Dior Rouge sävyssä 565 Trafalgar Pink. Silmänalusilla Meow:n Undereye Concealeria (valitettavasti en muista sävyä). Kulmissa Make Up Storen Tri Brow Colorin kahta vaaleampaa sävyä ja Lumenen kulmageeliä. Ihan vihon viimeisenä vielä ohut kerros Meow:n Primp&Preen viimeistelypuuteria.Kevyt silmämeikki tehty Naked paletilla. Sisänurkassa Virgin, keskellä liikkuvaa luomea Sidecar ja ulkonurkassa Darkhorse. Ripsentynkiin sudittu Max Factorin False Lash Effectin vedenkestävää versiota mustana ruskeana (hups, editoin virheen). Tykkäsin kovasti silmämeikistä. Todellakin kevyt mutta ei kuitenkaan mikään näkymätön.

Olen ollut oikein tyytyväinen Naked-palettiin mutta eihän mikään ole täydellistä, tietenkään. Esimerkiksi tuo Sidecar; oikein nätti kullanhohtoinen sävy jossa hirmu nättiä pikkuista kultahippua. Mutta...niitä pikkuisia kultahippuja löytyy sitten loppupäivän ajan pitkin naamaa. Ei kiva.
Kuvat otettu Canonin järjestelmäkameralla luonnonvalossa eikä niitä ole käsitelty muuten kuin rajaamalla ja lisäämällä niihin kehykset. Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi.

9 kommenttia:

 1. Aivan huippu idea tuo oma sävyttävä kosteusvoiteesi! :) Lopputulos on todella hienon näköinen, ei liian pakkeloitu mutta silti tasoittaa sävyä kivasti. Ehdottomasti pistän vinkin korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten huomattavasti paljon helpompi levittää kuin pelkkä Make Up Creme yksinään. Pelkkää meikkivoidetta levittäessä pigmenttiä on niin paljon, että saadakseen tasaisen ja nätin lopputuloksen saa olla todella huolellinen eli aikaakin siis kuluu ihan eri tavalla. Tuo sekoitus tuntuu iholla ihanan keveältä.

   Poista
 2. Hyvää jälkeä kertakaikkisesti.Ja silmämeikki on kivan pirteä olematta pätkääkään räikeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mun silmämeikkini arkena on melko hillittyjä, harvemmin teen mitään kovin tummaa. Jotenkin se ei vaan istu muhun. Vaikka iltamenoihin sitten kyllä meikkaan usein melko näyttävästi ja toisinaan jopa vallan värikkäästi. ;-)

   Nykyään tosin harmittaa tuo iän mukanaan tuoma lurppaluomisuus. Rajauksia tehdessä on pakko kaiholla muistella sitä entistä ihanan kiinteää silmäluomea ja kuinka helppoa siihen oli vaan vetäistä esim. rajaukset, huis vaan vaikkahan olisi vasemmalla kädellä hutaissut. Luomi jopa näkyi ja luomivärit pääsi oikeuksiinsa. Nyt kulmaluulta valuu luomen päälle väsynyt lyllerö. *huokaus*

   Poista
 3. Elä tyttö muuta virka..roikkuluomisuus on iän tuomista vaivoista kettumaisin. Ei mua niinkään ketuta se että rinnat roikahtanu, hyvillä liiveillä tai teipillä ne saa silmänlumeeksi kohdilleen. Mutta hitto vie näihin silmäroikkuihin ei taitais auttaa kun veitsi...

  VastaaPoista
 4. Onpas muuten kuulas ja freesi pohja. Huolitellun näkoinen, mutta silti todella luonnollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäsin kovasti ja aion ehdottomasti jatkossakin jatkaa tämän systeemin testailua. Minusta tämä oli siitäkin niin helppo ja kiva, että peittäminen sujui Make Up Cremellä eli välttämättä ei tarvitse erillistä peiteainetta ollenkaan.

   Poista
 5. Mulla meni just totaalisesti hermot tohon Naked-palettiin, pitää varmaan lykätä aiheesta postaus joku päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilman muuta pitää! Sitäpaitsi siitä on niin hirveästi pelkkää ihkutusta, että olisi kauhean mielenkiintoista lukea jotain muutakin välillä. ;)

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.