tiistai 16. elokuuta 2011

Hän on täällä tänään!

Terveisiä lomalta ja lisäksi myös Tallinnasta. Jälkimmäisestä tarttui mukaan kaikenlaista sälää, siihen palaan myöhemmin, tiedossa vähän kynsiaiheisia postauksia. ;)

Vaan tässä postauksessa hehkutan jotakin jonka hain tänään postista. Nimittäin:


Oi, se on ihana! En ole tutustunut sen tarkemmin itse luomiväreihin ;)  mutta tykkään hulluna tuosta rasiasta. Harmillisesti päällisen nukkapintaan tarttuu helposti kaikenlaista nöyhtää mutta muuten se on ihana, ihana, ihana! Ja se on todella miellyttävän painava! Mikä tekee siitä erityisen miellyttävän pidellä- ;-D


Värit näyttävät hyviltä, toivottavasti myös käytännössä. En ole vielä raaskinut edes hipaista yhtäkään luomiväreistä, olen vain ihaillut paletin koskematonta upeutta.

Laitoin kuvia siitäkin huolimatta, että niitä on nähty jo ties kuinka paljon ja ties kuinka monessa blogissa. Minun vain oli pakko saada kuvata oma Nakkeni! Toivottavasti kaikki eivät jo ole ihan kyllästyneitä aiheeseen.

Mukana tuli tietty myös se minikokoinen Eyeshadow Primer Potion ja mielenkiinnolla odotan, että pääsen sitä testailemaan. Vastarannan kiiskinä olen salaa itsekseni siitä jupissut, että ei se voi olla niin ylivoimaisen paras mitä kaikki hehkutus sen ympärillä antaa ymmärtää. Saas nähdä sitten mikä on lopullinen mielipiteeni kuuluisasta UDEPP:stä. ;)


3 kommenttia:

 1. No ei tästä voi olla liikaa kuvia. :) Onnittelut todella hyvästä ostoksesta!

  VastaaPoista
 2. En ole minä ainakaan kyllästynyt, vaikka paletti ei omalla ostoslistalla olekaan. Sävyt on mielenkiintoiset ja paletti varmasti monikäyttöinen. Olisi myös hyvä lahja, ellei mokoma olisi niin vaikeasti saatavilla.

  No, mielestäni se UDPP ei ole kaiken hehkutuksen arvoinen, kyllä mun luomilla on luomivärit kasaantuneet luomivakoon aina silloin tällöin siitä huolimatta. Riippuu varmaan luomivärilaadusta ja säästä. Värit kuitenkin pysyy, ilman pohjustajaa nekään eivät pysyisi.

  VastaaPoista
 3. Tuo saatavuus on kyllä ärsyttävän ongelmallista! Toisaalta; silloin kun on varaa myydä eioota tuotteen ollessa siihen tarpeeksi haluttu ja laadukas niin se tuppaa olemaan enemmänkin vain myyntiä edistävä kuin sitä hidastava kikka.

  Nekku, kiitos onnitteluista, onnittelin itsekin itseäni, kun tuon ihanuuden paketin kätköistä kaivoin! =)

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.