perjantai 5. elokuuta 2011

Lisää kesägraffiteja

Tässä iltana muutamana pääsin taas lakkaamaan kynsiä kun töihin ei tarvitse hetkeen mennä (en voi töissä siis käyttää kynsilakkoja eikä siellä saisi mielellään olla kovin pitkiä kynsiäkään). Istahdin alas ja aloin vain lakkaamaan "jotakin". Tässä lopputulos:

Ei mikään ihmeellinen mutta sellainen ihan kiva. ;-) Älkää välittäkö (taas kerran) älyttömän kuivista kynsinauhoista jne. Käytetyt lakat:

Vasemmalta oikealle: wet'n wild Wild Shine sävyssä E435G Sparked, Mavala sävyssä 131 Flashy Violet, IsaDora Graffiti Nail Top sävyssä 803 Masterpiece Pink ja Mavala sävyssä 128 Acid Yellow. Päällä muutama kerros väritöntä Wild and Crazy:ä

En oikein tiedä tykkäänkö tuosta IsaDoran Masterpiece Pinkistä vai en. Tässä lakkauksessa se on ihan suht kiva. En tiedä onko se väärän pinkki mulle vai mikä siinä ärsyttää mutta jokin siinä hankaa vastaan.

Loppujen lopuksi tykkäsin tästä lakkauksesta yllättävän paljon. Aluksi se tuntui jotenkin ei niin kivalta mutta niin taas kävi, että siihen tykästyin. Aika usein ennenkin on käynyt niin, että heti lakkauksen jälkeen tuntuu, että ihan tyhmät kynnet tuli, yök! ja sitten kuitenkin kun niitä vähän aikaa katselee niin niistä alkaakin tykkäämään.

Tässä saattaa tulla taas pieni tauko, lähden reissuun enkä tiedä pääsenkö nettiin ensi viikon aikana. Jos en pääse niin seuraava päivitys sitten vasta joskus...

3 kommenttia:

  1. Tuo lakkais on hauska! Ei ole itsellä käynyt mielessäkään, että voisi laittaa graffitilakan alle kahdella värillä. Pitänee joskus testata :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itsekin siitä tykkäsin pienen nikottelun jälkeen. ;) Erityisen kivoja tulee mielestäni myös kun laittaa graffitilakan kolmivärisen lakkauksen päälle. Vaikka värit olisivat selkeinä raitoina niin graffitilakka saa alla olevan lakkauksen usein näyttämään siltä kuin värit vaihtuisivat nätisti liukuen.

    VastaaPoista
  3. Jösses ko nätit kynnet. Teinimussukkani on ihan vimmana aina kynsiänsä laittamassa, täytyy vinkata että tekee tuollaset. Itselläni kynnet kyllä ihan hunningolle jäänyt viime vuosina..Tälläiset kauniit kuvat aina innostaisi itseäkin lakkalaarien äärelle.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.