keskiviikko 31. elokuuta 2011

Syksyiset tunnelmat

Kovin on jo jotenkin syksyiset fiilikset. Olen sairaana, mikä lie syysflunssa iski. Olo on justiinsa niin kurja kuin voi olettaa ensimmäiseltä räkätaudilta lämpimän ja ihanan kesän hiipuessa kohden loppuaan. Mokomatkin pöpöt!! :-(


Vaikka onkin jo todella pimeää niin toisaalta on kuitenkin ihanaa poltella taas iltaisin kynttilöitä. Tuli luo niin ihanaa lämmintä ja pehmeää valoa ja pimeyskin kaartuu ihan eri tavalla hämärästä mustuudeksi kynttilän kuin pelkän sähkövalon voimalla.


Tein tuossa viime viikolla (tai koskahan nyt olikaan) elämäni ensimmäisen liukuvärjäyskokeilun ja tein sen vain yhteen kynteen. Olin positiivisesti yllättynyt koska siitä tuli aikas kiva. Sen suuremmin suunnittelematta lättäsin kynnen kärkeen vielä pienen kultaisen pääkallonkin ja kynnestä tuli omasta mielestäni jotenkin symppis. :-)Liukuvärjäystä täytyy ehdottomasti treenailla lisää, hauskaa puuhaa tuntuisi olevan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.