keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tallinnan tuliaisia

Hmm, voiko näitä tulaisiksi sanoa kun itse Tallinnassa piipahdin ja nämä on kaikki minulle itselleni? ;-)

Prismasta, taisivat maksaa euron kappale:


Niin ikään Prismasta, en muista nyt hintaa mutta ilmeisesti kuitenkin vähän vähemmän kuin täällä ;-) :


Prismassa bongasin myös Manhattan-merkin ja siltä standilta jäi käteen tämä kynsilakka ja Cuticle Remover, molemmat alta 4€/kpl:


Manhattanit olisivat olleet Kaubamajalla tarjouksessa mutta kumpaakaan noista ostamistani ei siellä tainnut sitten olla, että ei harmittanut vaikka Prismasta jo olinkin nuo ostanut.

Kaubamajalta jäivät käteen nämä:

Seche Vite pikakuivattaja sekä Dependin pikakuivattaja. Tai itseasiassa tuo Depend taisi jäädä käteen jo siellä Prismassa mutta väliäkös tuolla.

OPI:n ihana glitterlakka Last Friday Night Katy Perry-kokoelmasta (olen tätä himoinnut jo sen ilmestymisestä lähtien). Rahat vähän loppuivat kesken mutta ehkä parempi niin, OPI-lakat maksoivat Kaubamajalla reilu 10€ ja saanen niitä netistä halvemmalla (tietty postikulut pitää laskea mukaan...). Olisihan siellä ollut kaikenlaisia muitakin ihania mutta alkoi jo Matti huudella kukkarosta niin piti jättää sinne. ;-(

Enkä sitten saanut sitä haaveilemaani Chanelin luomivärinelikkoakaan kun ei sitä missään silmiini osunut (siis juuri sitä haluamaani yhdistelmää). Se olisi sitäpaitsi ollut sen verran hintavakin, että en tiedä olisinko loppujen lopuksi edes raaskinut sitä ostaa.

Lisäksi ostin Kaubamajalta Tweezermanin ripsentaivuttimet ja Prismasta tyttärelle kaksi Wild'n Crazy kynsilakkaa, molemmat kullansävyisiä. Näistä kaikista tai ainakin osasta yritän saada jossain välissä aikaan myös tarkempaa postausta itse kustakin.

1 kommentti:

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.