torstai 4. elokuuta 2011

Aprikoosia, nam!

En ollut pitkään aikaan tilannut mitään Yves Rocherilta ja sattuivat sitten lähettämään mainoskirjeensä sopivaan aikaan eli suihkusaippuani alkoivat käymään vähiin. En ole YR:ltä juurikaan muita tuotteita vuosikausiin ostanutkaan, kuin suihkusaippuoita ja jotain voiteita (lähinnä käsi- ja vartalovoiteita).

Tilasin pari ihan perussuihkusaippuaa ja lisäksi tämän kesän kausituotteen, aprikoosin tuoksuisen kylpy- ja suihkugeelin. Jestas se tuoksuu ihanasti juurikin aprikoosille, suihkuhetket ovat olleet todella herkullisia! Jos siis pidät aprikooseista ja niiden tuoksusta niin tämä on todellakin aprikoosinen. Mutta kyseessä on siis kausituote eikä jää pysyvään valikoimaan. Ainakaan tällä hetkellä. =)

En ole kylpyaineena päässyt tätä kokeilemaan mutta suihkussa suihkugeelinä tämä ajaa asiansa taattuun YR-tyyliin ollen ihanan pehmoista ja vaahdoten hyvin. Pesutehotkin ovat kohdallaan. Ja se ihana, ihana aprikoosin tuoksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.