sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Apo-rot


Aika moni on löytänyt tiensä blogiini kirjoittamalla googleen Apo-rotiin liittyvän haun. On vissiin haettu kokemuksia sieltä tilaamisesta. Niinpä ajattelin omistaa yhden lyhyen postauksen Apo-rotille.

Apo-rot on saksalainen nettiapteekki. Valikoima on todella laaja ja hinnat edullisia. Heiltä löytyy perinteisen apteekkivalikoiman lisäksi laaja valikoima esimerkiksi homeopaattisia tuotteita. Apo-rotissa on myös ihanan laaja valikoima erimerkkistä kosmetiikkaa! ;-) Kosmetiikkavalikoimista löytyy ihan normikosmetiikkaa, kuin myös luonnonkosmetiikkaa.

Tilaaminen on helppoa, ihan niin kuin missä tahansa nettikaupassa. Tilatakseen täytyy sivuille kirjautua, sen voi tehdä etukäteen tai samalla, kun tekee ensimmäistä tilaustaan. Toimituskulut Suomeen ovat alle 40:n euron tilauksille 10€ ja 40 euroa ylittäville tilauksille 5.50€. Sangen kohtuullista sanoisin, varsinkin kun tilaus toimitetaan kotiovelle (UPS).

Moni kokenee saksankielen hankalaksi mutta sivuilla on mahdollista valita kieleksi myös englanti (sivujen oikeassa ylänurkassa on pikkuruiset liput). Valitettavasti tuotteiden kuvaukset ovat siitä huolimatta saksaksi mutta vasemman sivun valikko on kuitenkin englanniksi, mikä varmasti helpottaa shoppailua. Ainahan voi sitten googlettaa jos ei ihan tiedä jostain tuotteesta etukäteen. ;-)

Maksaminen tapahtuu luottokortilla tai ennakkolaskulla, jonka voi siis maksaa normaalisti nettipankissa, joskin sähköposti tulee saksankielisenä. Mutta varmaan sitten voi lähettää sähköpostia ja pyytää maksutiedot englanniksi jos tarvitsee.

Toimitus saattaa kestää hetken aikaa, ensinnäkin pankit arpovat oman aikansa ennen kuin maksu näkyy liikkeen tilillä ja oma aikansa menee, kun UPS kuljettaa paketin kynnykselle. Minulla kesti viimeksi viikko tilauksen maksamisesta siihen, että paketti lähti Saksasta ja ovelle koputettiin siitä noin 4 päivän päästä. Muistaakseni. Minä olen hyvin tyytyväinen Apo-rotin asiakas ja voin lämpimästi suositella kyseistä nettikauppaa omien hyvien kokemusteni perusteella.

P.s. Vinkiksi aspiriinikuorintaa harrastaville; Apo-rotista saa kofeiinilla terästettyä aspiriinia. =) Toki apteekista voi Suomessakin ostaa ihan vaan kofeiinitabletteja ja sekoittaa niitä aspiriinin kanssa.

18 kommenttia:

  1. Heips, mä tilasin Vichyn kasvorasvoja kyseisestä firmasta. Nyt on viiko kulunut maksun lähdöstä heille, joten ei kai tässä enää montaa päivää mene kun tuotteet ovat saavuttaneet määränpäänsä?!
    T.Uumatuuma

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kiitos tästä postauksesta. Tämän ansiosta uskalsin itsekin tilata ko. firmasta puhdistusaineita / kosmetiikkaa ja hyvin tuli paketti perille UPS:in avulla. Ja Suomen hintoihin verrattuna samalla tuli roima säästö!
    Niin ja: hyvää joulua! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, samoin Sinulle hyvää joulua! Mukava kuulla, että tästä postauksesta on ollut iloa ja apua.

    VastaaPoista
  4. Hei! löysin blogisi tosiaankin googlailemalla apo-rotia. Tein tilauksen ko. firmaan laajan suorastaan naurettavan edullisen vegaanisen kosmetiikan valikoiman ihastuttamana, mutta "kiitos tilauksesta" -viestin jälkeen ei tapahtunut enää mitään. s-postiini ei ole tullut mitään ja heille tekemäni tunnus ei myöskään toimi. Siispä googlailin vähän uudelleen ja hoksasin että olet tehnyt tämän postauksen jo 2010!! Onko sinulla kokemuksia firmasta lähimenneisyydestä? miten he ylipäätään etenevät tilaustensa kanssa? voiko heidän nettisivunsa olla ns. kuollut? -ninnilisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ninnilisa ja kiva kun eksyyit blogiini! En ole tilannut Apo-rotilta piiiiiitkään aikaan, joten en valitettavasti osaa sanoa miten homma nykyään sujuu. Viimeksi kun olen tuolta tilannut niin homma toimi ihan normaaliin nettikaupan tapaan, en muista ihan tarkalleen, mutta eiköhän sieltä tullut ihan tavalliseen tapaan tilausvahvistukset sun muut. Kannattaa varmaan tehdä uudet tunnukset ja kokeilla uudestaan? Arvaukseni on, että tunnusten luomisessa on ehkä tullut joku fiba. Toivottavasti saat homman toimimaan!

      Poista
    2. Hei, tilasin Apo rot- nettiapteekista tuotteita nyt kesäkuussa 2014. Tilaus tuli viikon kuluttua koti-ovelle saakka. Sain sähköpostiin heti varmistuksen kun olin tehnyt tilauksen, myös pystyin seuraamaan missä tilaus oli milloinkin. Tilasin esim. Ozovit MP pulveria, joka Suomessa on törkeän kallista(27€) Saksassa sain saman paketin vajaalla 9:llä eurolla. Tilauksen postikulut olivat 10 €. Samalla tilasin Voltaren kipugeeliä, sekään ei maksanut rinnakkaistuotteena kuin jotain 6 €. Voin suositella lämpimästi muitakin tilaamaan kyseisestä firmasta.

      Poista
  5. Oon tilannut Apo-rotista useamman vuoden, pari kertaa vuodessa. Aina on tullut tilaus noin viikossa. Myös s-postikysymyksiin on vastattu nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, jäänyt vastaamatta kokonaan ja kiittämättä, kiva kun jaoit kokemuksesi Katariina!

      Poista
  6. Itse kokeilin ensi kertaa tätä firmaa pari viikkoa sitten. Toimitus tuli DHL:n kautta paikalliseen postiin viikossa. Maksun hoidin luottokortilla. Tuotteet jotka ostin, oli yli 50% halvemmat kuin Suomen apteekeissa. Suosittelen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kerroit kokemuksestasi, hyvä tietää, että edelleen homma pelittää. Itse en ole tosiaan pitkään aikaan tuolta mitään tilannut. Mulla vähän tökkii toi DHL-toimitus, en kauheasti tykkää kuriirifirmoista, niiden kanssa homma menee turhan usein kauheaksi säätämiseksi. Apo-rotissa on kyllä se mainio puoli, että valikoimaa on todella kivasti laidasta laitaan!

      Poista
  7. tilasin Apo-rotista nyt helmikuussa 2015, hyvin toimi, maksoin apteekin luotolla, tavarat tuli DHL:llä viikon sisällä :) Tilasin hiushoitotuotteita

    VastaaPoista
  8. Asun tällä hetkellä Kreikassa ja haluasin tilata tänne tuotteita. Tein tilausta ja lopussa ei voinut muuttaa osoitetta tänne. Laitoin firman infoon tiedustelun kuukausi sitten, mutta kukaan ei ole vastannut minulle. Osaako joku neuvoa, miten toimin? Ono soitto sinne ainoa mahdollisuus?

    VastaaPoista
  9. Laita uusi sähköposti Apo-rotiin ja kysy, miksei Kreikan osoite toimi ja mihin maahan he voisivat lähettää, jos Kreikka on edelleen boikotissa.
    Olen ollut erittäin tyytyväinen Apo-rotiin, maksamiseen suoraan tililtäni ja DHL-toimituksiin ja siihen, että yli 100e ostokset tulevat ilman kuljetuskustannuksia.
    Mutta tänään kun keräsin pitkän listan tuotteista, jotka vielä viime viikolla olivat näkyvissä sivuilla, ei niitä enää ollutkaan, osa tuotteista ei-varastossa, out of stock, muttei mitään tietoa, koska taas saa, lääkkeeni kauppanimi muutettu ja hinta kallistunut huomattavasti helmik.2015 jälkeen. Tein kuitenkin taas ison tilauksen, mutta jäi harmittamaan, kun en ymmärrä, mitä siellä on tapahtunut 1 viikon aikana.
    Mihinkähän voisin valittaa? Neuvonko itseänikin vaan lähettämään sähköposteja sinne Hamburgiin.

    VastaaPoista
  10. Hei!

    Itse tilasin ekan kerran ennen joulua ja tuotteet tulivat viidessä päivässä :-). Nyt on kulunut 6 päivää ja tilaus on edelleen "käsittelyssä" eli ei ole edes vielä lähtenyt ja toimitusvahvistusta ei ole tullut. (Tilausvahvistus kyllä tuli)

    Epäilen, että jonkin tuotteen saatavuudessa on viivettä. Jos tilaus ei ala pian lähtemään, aion ottaa yhteyttä ja pyytää jättämään hidastavan tuotteen pois mikäli mahdollista....

    Mutta hintataso on tosiaan edullinen. Olen mm. tilannut äidilleni Mobilatia ja Voltarenia joita saa Apo-Rotista puolet halvemmalla kuin Suomesta.

    VastaaPoista
  11. Tämä on vielä edullisempi www.unserekleineapotheke.de
    Olen tilannut täältä jo vuosia, aina toiminut hyvin!

    VastaaPoista
  12. Kolme kertaa on sieltä tilattu ja hyviä kokemuksia! Hinnat monesti puolet halvemmat kuten yllä mainittu.

    VastaaPoista
  13. Apo-rot ei näytä enää toimittavan esim. Aciclovir nimisiä tuotteita Suomeen. Saksaan yritys edelleen toimittaa Aciclovir tuotteita. Harmi.

    VastaaPoista
  14. Olen tilannut vichy tuotteita Abo-rot apteekista.. seurantatiedot ilmoittaa seurantakoodin, jätetty 12.12.2017 klo 9.50 verkkoviesti DHL:lle. Paketin kulku ei etene. Nyt on jo 27.12, ei ole vielä tullut.. onko kenelläkään kokemusta..

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.