lauantai 23. heinäkuuta 2011

Tein sulle kotiviinin mansikoista vain

Hupsista, johan taas vierähti tovi jos toinenkin edellisestä postauksesta. Kaikenlaista postattavaa kyllä olisi mutta jotenkin tuo aika tuntuu olevan taas kortilla. No, tällaisista lakoista syntyi ihana kesälakkaus kynsiin, oikea hyvänmielen tuoja ja luoja:

Vasemmalta oikealle: wet'n wild megalast E213B Red Tape (kaupanpäälle saatu minipullo, aivan ihana punainen), Lumene Quick&Chic 118 Blooming Meadow/Kukkaketo, Mavala 128 Acid Yellow, Rimmel Nail Tip Whitener. Lisäksi kuvasta unohtunut vihreä; Mavala 126 Electric Green.

 

Alla ja päällä Rimmelin 5 in 1 Nail Treat Base & Top Coat, lisäksi käytin Mavalan Minute Quick Finishiä.

Idea tuli tyttäreltäni, hänellä oli kerran kynsissään ihanat mansikat ja pitihän niitä sitten äipänkin päästä kokeilemaan! Näistä mansikkakynsistä tulee lähes poikkeuksetta aina todella positiivista palautetta, ihmiset tuntuvat ilahtuvan niistä kovasti. Olen tehnyt mansikkakynnet nyt vasta muutaman kerran ja tällä kertaa oli tarkoitus vähän maalailla vihreisiin osuuksiin tummemmalla jotain pientä varjostusta tms. mutta en sitten ehtinyt. Ensi kerralla sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.