keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Taas vihreää!

Tämä meni nyt vähän yksitoikkoiseksi. =) Käväistiin tänään rannalla, oltiin muutama tunti. Minä vain maleksin viltillä, en sen kummempaa. ;-D Kasvoille lätkin aamulla Lumenen värillisen päivävoiteen (SPF 6) ja siihen päälle Buff'd Cosmeticsin mineraalimeikkipohjan sävyssä Cool Light, muuten aika lailla samat tuotteet, kuin tuossa no makeup-lookissa (ei kuitenkaan Honey bronzeria).

Päätin sitten vähän piristää nassua ja vetäisin Wet'n Wildin Mega Linerilla vihreät rajaukset ja kokeilin uutta vedenpitävää Max Factorin False Lash Effect ripsariani ensimmäistä kertaa, väri mustan ruskea (vai oliko se ruskean musta...). Jostain syystä pidän tuosta ihanan kirkkaan vihreästä linerista todella paljon ja siinä on minun makuuni oikein näppärä pieni sivellin jolla saa tehtyä rajauksen helposti.

MF:n FLE oli ehkä vähän pettymys, taisin odottaa siltä liikoja kaiken kuulemani ja lukemani hehkutuksen perusteella. Toisaalta; tyhjästä on paha nyhjäistä, eli kun niitä ripsiä ei omasta takaa ole alunperinkään kuin lyhyttäkin lyhyemmät nysät, niin ei siinä oikein mikään ripsiväri niitä kovin ihmeellisesti kasvata. Sen lisäksi, että ripseni ovat minit ne myös sojottavat piikkisuorina lähes alaspäin ja taivutuksen FLE piti mielestäni melko hyvin.

Muuta silmämeikkiä ei sitten ollutkaan (luomille vetäisin pohjalle isolla sudilla Meown Sunsplasheria). Rajaus oli ihanan pirtsakka ja kesäinen ja toi hyvää mieltä. Reilu kolmisen tuntia olin liikkeellä ja kotona suljettu silmä näytti "huonon silmän" puolelta sotkuiselta, "parempi silmä" oli ihan siisti. Minun "huono silmäni" tarkoittaa siis luonnostaan paksumpaa silmäluomea eli silmäni ovat epäsymmetriset (mikä on todella, todella ärsyttävää ja haittaa sekä rajoittaa meikkaamista).

Mega Liner on mielestäni hintaansa suhteutettuna erinomaisen hyvä nestemäinen eyeliner ja jos ei ole kovin roikkuvat yläluomet tai muuten vaan pullukat niin pysynee hikisemmässäkin vauhdissa mukana. Ja on se vaan niin ihanan värinen!

Huulilla on taas pelkkä huulirasva, tällä kertaa Everyday Mineralsin Pillow Mints joka on mielestäni oikein kiva huulirasva. Kulmat on harottu jonkinlaiseen kuosiin Lumenen kulmageelillä (tai mikä lie onkaan, nyt en muista paremmin ;) ). Se taas on mielestäni suht välttävä, ei erityisen hyvä mutta ei mikään susikaan.

Rannalta tullessani piti käväistä Prismassa hakemassa Krissen kehuma XZ shampoo josta toivon vapaa-ajan reissujen saunahetkien helpottajaa (ihana vanha puusauna ilman suihkua, lotrattavine vesisaaveineen). Muuta ei sitten pitänyt sieltä ottaa mutta kas kummaa; mukaan tarttui toinenkin shampoo! Cutrinin ISM-sarja oli alessa ja shampoot maksoivat 6.90€. Otin sitten kokeiluun Pureism syväpuhdistavan shampoon, saas nähdä onko hyvä (aikaisemmin on ollut käytössä Herbinan syväpuhdistava).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.