lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ystäväkirja

Harmillisesti joudun pitämään vielä  vähän aikaa hiljaiseloa olosuhteiden pakosta. Joudun olemaan enemmän ja vähemmän kokonaan ilman nettiä seuraavat pari viikkoa. ;-( Jos hyvin käy saan käyttööni läppärin ja nettitikun mutta se on erittäin epävarmaa käykö niin. Se taas tarkoittaa jälleen hiljaisuutta mutta tällä kertaa palaan sentään nopeammin takaisin. ;-)

Mutta, mutta, kopsasin Nekun Lazy Dynamite-blogista (toivottavasti on ok?) tähän väliin tällaisen ystävänpäivän ystäväkirjapläjäyksen. ;-) Vaikka ystävänpäivä oli ja meni aikoja sitten.

1. Nimi: Mohn

2. Ikä:yli 30, alle 40 (täytyyhän naisella olla salaisuutensa ;-) )

3. Asuinpaikka:Pirkanmaa

4. Silmien ja hiusten väri: Vihervän harmaat aavistuksella rusehtavaa ja vaalea maantien rusehtava (jota raidoitan/sävytän)

5. Harrastukset: Satunnainen pyöräily, blogit, lukeminen, neulominen, virkkaaminen, ompelu, valokuvaus ja kuvankäsittely (olen todellakin vain harrastelija), Sims 2 (joka on tosin ollut tauolla jo pidempään), ammattiin liittyvät asiat. Varmaan kaikenlaista muutakin harrastelen mikä ei nyt tule mieleen ja olen nopea innostumaan kaikenlaisesta joten useat 'harrastukset' vähän niin kuin tulevat ja menevät.


6. Lempiväri: Sininen värimaailma, punainen värimaailma, vihreä värimaailma (ei mitenkään pysty nimeämään yksittäisiä värejä koska rakastan värejä ylipäätään)

7. Idoli: Minulla ei taida olla yhtään julkkisidolia, sen sijaan eletty elämä on tuonut mukanaan muutaman.

8. Lempiruoka ja -juoma: Huh, en ole hyvä tässä 'nimeä yksi suosikki'-jutussa.... Hyvät liharuoat, ihanat salaatit, rahka ja turkkilainen jogurtti. Alkoholittomista kivennäisvesi ja paheeni cola-juomat, alkoholijuomista siiderit (ei kuitenkaan kuivat) ja puolimakea tai makea valkoviini.

9. Hauskin kouluaine: Englanti (ja saksa ja ruotsi ja ranska ;) ), käsityöt (sekä tekninen että rättikässä), äidinkieli, kuvaamataito.

10. Lempikirja(t): Taru sormusten herrasta, Sininen linna...olen hyvin kaikkiruokainen, nautin lukemisesta todella paljon!

11. Suosikkiartisti(t): Hmm, niitä on niin tuhottomasti niitäkin. Whitesnake, David Coverdale, Rush, Billie Holiday, Anastacia, Rammstein, Iron Maiden, Paul Anka, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Dio, Scorpions, Deep Purple, Norah Jones, Sade. Tossa jotain, olen myös musiikin suhteen hyvin laajaskaalainen.

12. Parhaat elokuvat ja TV-sarjat: elokuvat: Clint Eastwoodin elokuvat (sekä näyttelemät että ohjaamat), Yksi lensi yli käenpesän (ja Jack Nicholson muutenkin), Agora, Pieni suuri mies, Kramer vs Kramer (ja Meryl Streep muutenkin), Hohto, Casablanca (ja Bogart muutenkin), Englantilainen potilas, Taru sormusten herrasta... Kaikki ihanat Audreyt sun muut klassikot.
Televisiosarjat: Greyn anatomia, Teho-osasto, Taisteluplaneetta Galactica, Robin Hood, Taistelupari,Sinkkuelämää, Rimakauhua ja rakkautta. Ei jaksa muistaa kaikkia. ;-)

13. Lemmikit: Jackrusselinterrieri 


14. Paras jäätelömaku: Suklaa Aino

15. Parasta minussa: Olen empaattinen ja rauhallinen mutta myös erittäin impulsiivinen ja tehokas (jos vain haluan).

16. Minusta tulee isona: Toivottavasti onnellinen ja rakastettu isoäiti ;-)

17. Terveiset: Ihania aurinkoisia kesäpäiviä kaikille, olen niin iloinen, että olette jaksaneet roikkua mukana huonosta päivitystilanteesta huolimatta!
2 kommenttia:

  1. Tietysti on ok. :) Blogistani saa kopioda ja lainata mitä vain, kunhan ilmoittaa lähteen.

    VastaaPoista
  2. Eksyin jotenkin tänne vanhaan postaukseesi, kun piti tulla kommentoimaan kynsiäsi :D

    Meillä on näköjään paljon yhtäläisyyksiä! Mä rakastan Clint Eastwoodin elokuvia, Meryl Streepiä (ah!) ja myös Jack Nicholsonia useimmissa leffoissa. Nicholsonin julkisuuskuva on hieman kyseenalainen, mutta jos puhutaan vain leffoista, niin tykkään. Hohto on yksi suosikkeja. Ja kohta 15 pätee myös minuun täsmälleen. Näin muutaman mainitakseni ;)

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.