perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ihanaa sitruunaa!

Short summary in English at the end of this post.

Kaikenlaista kosmetiikka ym. kokeillessaan sitä aina ilahtuu kovasti jos ja kun sattuu löytämään tuotteen joka ihan oikeast toimii ja sopii juuri itselle ja täyttää lisäksi ne kriteerit jotka ovat olleet hakusessakin. Aina joskus sitä törmää myös tuotteisiin jotka eivät ehkä toimi sen kummemmin mutta joista vain tykkää ja jotka ilahduttavat muuten vaan.

Pidän oikein kovasti sitruunasta ja innostuin Everyday Mineralsin uusista sitruunaisista huulikuorinnasta ja kynsinauhavoiteesta. Minulla on ikuisen vanha Body Shopin huulikuorintapuikko ja olen lisäksi kuorinut huulia kotikonstein sokerilla. Ihan hyvin molemmat ovat toimineet mutta tuo sitruuna nyt vaan houkutteli niin, että se oli pakko saada. Kynsinauhavoiteita tai vastaavia minulta ei turhan paljon löydy ja halusin kokeilla millainen tuo EM:n voide on.


Purkit ovat pieniä ja ne tulivat pakattuina omiin pieniin pussukoihinsa. Ihan hauska ja iloisuutta luova pieni yksityiskohta mielestäni.

Ehkä vähän turhakkeita nuo pussukat mutta hauskat ne ovat yhtä kaikki. ;-)


Molemmissa purkeissa on näppärä välikansi, joka saa minulta plussaa. Toisaalta se lisää pakkausmateriaalin määrää sekin mutta siitäkin huolimatta se on minusta hyvä asia.

Plussaa tulee myös kivoista etiketeistä ja lisää plussia ropisee nimistä:


Citrus and Vanilla Sitting in a Tree K.I.S.S.I.N.G

Lemon Symphony No. 1 The Romance of the Cuticle


 Jos jotain negatiivista haluaa välttämättä hakemalla hakea niin näin perfektionistina minua ihan vähän häiritsee huulikuorinnan vinoon liimattu etiketti. ;-)

Huulikuorintaan tykästyin todella paljon! Tuoksu on vaniljaisen sitruunainen, makeahko.


Kuorinta tapahtuu sokerin avulla ja parasta on tietysti se, että vaikka ainetta joutuisi vahingossa suuhunkin niin se maistuu makealle. ;-)

Aine kuorii tehokkaasti ja kuorinnan jälkeen huulet ovat ihanan pehmoiset ja hoidetun tuntuiset tuotteen sisältämien öljyjen ja rasvojen ansiosta.

Melkein tuntuu siltä, että ei edes haluaisi mitään huulivoidetta kuorinnan jälkeen laittaa. Tuotetta on purkissa 17 gr ja se maksaa 7$, joka on tämän hetken kurssilla noin 4.80€.

 Kynsinauhavoidetta on purkissa vain 10,5 gr eli ei mitenkään hurjasti. Se maksaa 4$ mikä tämän hetken kurssilla tekee noin 2.75€. Voide sinänsä ei tuntunut olevan tehokkuudeltaan sen huonompi tai parempi kuin muut vastaavat kokeilemani.

Se imeytyy hyvin ja tuntuu miellyttävältä, omassa käytössäni en ole kokenut sitä sotkevaksi. Tiedä sitten johtuuko tehokkaasta imeytymisestä vai mistä mutta toisinaan jään kaipaamaan kosteuttavampaa jälkifiilistä. ; )

Vaikka pienet purkit ihanan symppiksiä ovatkin niin kynsinauhavoiteelle se ei ehkä ole käytännön kannalta paras ratkaisu. Varsinkin pitkäkyntisillä voiteen ottaminen pikkuruisesta purkista voi olla hankalaa. Vaikka voihan sitä toki sillä kynnenkin kärjellä sieltä siivutella...

Voide on hennosti kellervän väristä ja tuoksuu öljyiselle sitruunalle. Minun nenääni tuoksu  miellyttää kovasti.

Olen aivan ihastunut molempiin! Nämä ovat molemmat minulle sellaisia hyvänmielen tuotteita joiden toimivuudella ei niin ole väliä (vaikka ne molemmat ovatkin ihan toimivia ! ;-) ). Sympaattiset pikkuiset purkit saavat hyvälle mielelle ja iloiset etiketit ilahduttavat. Minusta on kiva ihan vain nähdä nämä purkit!

Tässä vielä EM:n sivuilta kopsatut INCI-listat:
Huulikuorinta/Lip scrub:
Sugar, Helianthus Annuus (Sunflower*) Seed Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea*) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba*) Seed Oil, Astrocaryum (Murumuru) Butter, Vanilla Planifolia Fruit Extract,Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Citrus Sinensis Dulcis (Orange*) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Tocopherol (Vit. E). *Indicates Organic.

Kynsinauhavoide/Cuticle balm:
Simmondsia Chinensis (Jojoba*) Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Seed (Cupuacu) Butter, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cucurbita Pepo (Pumpkin*) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea*) Butter, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Argania Spinosa (Argan*) Kernal Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon*) Peel Oil, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Tocopherol (Vitamin E), Leptospermum Petersonii (Lemon Tea Tree) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. *Indicates Organic

I love lemon! So naturally I had to have those new citrus-products from Everyday Minerals. They have a nice lemony lip scrub and cuticle balm. I love those cute little jars and the labels make me smile. They both came inside a litlle pouch, which is not that necessary but a nice gesture I think.  And I love those names; Citrus and Vanilla Sitting in a Tree K.I.S.S.I.N.G and Lemon Symphony No. 1 The Romance of the Cuticle.  

I love the lip scrub! I can do home scrub with sugar just on my own too but I really like this ready lemony product. It really works and leaves my lips soft and well moisturised, I actually don't even miss any lip balm afterward. Vanilla gives it a nice sweet scent together with lemon. If you accidentally get it in your mouth it only tastes sweet. ;-)

Cuticle Balm is nice, I like the scent of oily lemon. It didn't blow my mind but it is as good as any. It sinks in fast and I haven't been able to make a mess with it. Sometimes I'm left with a feeling that I would like it to be more moisturising but I suppose it is because the balm sinks in so well.


Even if they didn't work I would love them because they make me feel good and they make me happy every time I glance at them. They are both very happy products! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.