sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Vihreää ja pinkkiä silmiin

Halusin pitkästä aikaa tehdä vihreä-pinkin silmämeikin. Jossain välissä harrastin näitä enemmänkin mutta ei ole tullut pitkään aikaan tehtyä. En meikkaa päiväsaikaan kovin kirkkaasti mutta iltamenoihin tykkään sitten meikkailla sitäkin enemmän. Yksi motivaattori oli toki uusi silmänrajausväri jonka kävin Seppälästä poimimassa.

Kyseessä siis Wet'n Wildin nestemäinen vihreä Mega Liner. Tosin värin nimi on Turquoise mutta minusta se on kyllä vihreä. ;-) Olin sitä hiplannut joskus aika päiviä sitten (taisi olla jo viime vuoden puolella) ja nyt päätin sen käydä hakemassa pois mieltä painamasta.

Meikki on kuvissa keskeneräinen mutta koska tuli kiire ja jouduin jo lähtemään kotoa (tyttöjen ilta tiedossa, hyvin pystyy jatkamaan loppuun perilläkin) piti ottaa kuvat siitä mitä oli siihen mennessä saanut valmiiksi. 

Kasvot:
primer - Meow Equilibrium Balancing Powder
mineraalipuuteri - Meow, sekoitus flawless Frisky Abyssinian ja pampered puss Frisky Chartreux
poskipuna - Lily Lolo Ooh La La
varjostus - Meow Skinny Dipper Korat medium

Silmät:
ulkonurkassa ja varjostuksessa - Grimasin tummanvihreä #487
keskellä - Grimas kirkas vihreä #485 + Meow Sexy Pants (Wild Child kokoelmasta)
sisänurkan puolella - Grimas helmiäinen pinkki #752 + Meow Fur Coat (Modern Eyes kokoelmasta)
ihan sisänurkassa - Grimas helmiäinen valkoinen #704
kulmaluulla - Grimas helmiäinen valkoinen #704
rajausväri - Wet'n Wild #E863 Turquoise

Huulet ja kulmat kuvissa laittamatta, lisäksi silmämeikkiin tuli myöhemmin vielä pikkuisen lisää väriä Meown Fur Coatilla kulmaluun ja vihreän varjostuksen väliin ja häivytysten pehmennystä. Ripsethän meikäläisellä on aivan onnettomat, kuvissa vasta yksi kerros vedenpitävää Lumenen Blue Berrya, ystävältä tuli sitten lainattua myöhemmin toista ripsaria jolla vetelin vähän lisää tavaraa ripsiin (vaikkei saisikaan, tiedetään!).

Melkein hävettää näitä tänne laittaa, kun netti on täynnänsä oikeasti taitavia meikkaajia mutta laitoin nyt kuitenkin. En ollut loppujen lopuksi meikkiin kauhean tyytyväinen, siitä tuli liian vihreä ja pinkki olisi saanut olla kirkkaampi mutta en ehtinyt kirkkaampaa etsiskelemään.

Wet'n Wildin nestemäiseen rajaukseen olin erittäin tyytyväinen, helpon tuntuinen sivellin, pehmoisen ja silkkisen tuntuinen väri ja taisi ne rajaukset paikoillaan pysyä aamuun asti (en tosin ihan varmaksi vanno...). Ihanan shimmerinen ja väristä tykkään aivan valtavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.