sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Tarrafobia

Ihan pikainen pieni postaus tähän väliin. Tunnustaako kukaan muu olevansa hintalappufobisti? Eikä sen tarvitse olla edes hintalappu vaan mikä tahansa tarra tuotteessa. Minä en nimittäin kestä katsella hintalappuja enkä viivakoodeja ostamissani tuotteissa.

Tämä tyttö irrottaa kyllä kaikki rumat tarrat ja turhakkeet ostamisen jälkeen välittömästi. Jos viivakoodi on jo alunperin kiinni tuotteessa kuten esimerkiksi Mavalan kynsilakoissa niin en minä sitä ala kiskomaan irti mutta kaupan omat päälle liimatut viivakooditarrat ja hintalaput ym. irrotan heti.Minun tekisi mieleni irrottaa laput myös ystävieni meikeistä, kun toiset tuppaavat jättäämään ne paikalleen. Ongelmansa kullakin mutta jotenkin en usko olevani ainoa... ;-)

Edit: Unohdin mainita; lakat siis Mavalan ja sävyt vasemmalta oikealle #144 Mango Orange, #127 Volcanic Orange, #128 Acid Yellow,  #126 Electric Green, #130 Aqua Blue. Tässä vielä kuva viime kesältä: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.