perjantai 27. tammikuuta 2012

Ihana ranskis!

Rakastan ranskalaista manikyyriä! Nykyään; pitkään olin nimittäin sitä mieltä, että pöh ei kiinnosta ja kuka niitäkin jaksaa vääntää ja eihän se näytä edes kummoiselta. Sitten kokeilin ja se oli kerrasta menoa se. Ihan perusklassinen ranskis on minusta ehkä se tyylikkäin mahdollinen manikyyri silloin kun pitää olla siisti, neutraali ja nimenomaan tyylikäs.

Eniten tykkään kuitenkin itse väsäillä ranskiksia joissa on jokin juttu. Minulla on tällä hetkellä viime viikon torstaina tehty ranskismuunnelma joka on edelleen kuin juuri tehdyn näköinen vaikka en ole edes päällyslakkaa lisäillyt kuin muistaakseni kerran. :-O Enkä raaskisi tätä poistaa kun on niin hyvänä pysynyt ja tykkään tästä todella paljon mutta toisaalta tekisi mieli jo kokeilla jotain muuta kivaa.

Etsin viime torstaina inspiskuvia netistä, kirjoitin googleen ranskalainen manikyyri ja french manicure ja selailin sitten kuvahaulla kaikenlaisia kuvia. Hirmusti oli kyllä jos jonkinlaista ja paljon myös samantapaisia (se on kuitenkin vähän niin kuin aina se sama juttu tuossa ranskiksessa ;-) ). Päällimäiseksi mieleen jäi kuitenkin tämä Charming Nailsin tekemä ranskis.

Olin lähdössä tyttöjen kanssa miniristeilylle (Turku-Tukholma) ja iltarientoihin olin ajatellut pukea pikkumustan ja punaiset avokkaat. Niinpä sovitin kynnet siihen.


Alle laitoin Trindin Nail Repairia (hankin sen juurikin viikko sitten kokeiluun), seuraavaksi lakkasin kärjet Seppälästä kaupanpäällisiksi tulleella todella nätillä, hieman kimaltavalla valkoisella Break the Ice:lla, sitä taisin laittaa kaksi kerrosta. Koko kynnelle laitoin Tallinnasta ostamaani hieman sinisenä hohtavaa läpikuultavan valkoista Manhattan Quick Dry 60 seconds lakkaa (pullossa ei ole mitään mainintaa värin numerosta tai nimestä, höh), jossa on ihanaa pienen pientä hopean sinertävää shimmeriä. Tai glitteriksi minä sitä sanoisin mutta se on niin pikkuista etten tiedä voiko niin pientä glitteriä ollakaan. Shimmeriksi se taas on isoa... Noissa kuvissa se ei kuitenkaan valitettavasti näy.


Valkoisen kärjen rajalle tein viivat Mavalan punaisella glitterillä Glitter Red, ihan vaan hammastikun kärjellä vetelin. Sitten Konad laatasta m68 kukkakuvio siihen päälle Konadin mustalla leimauslakalla. Vielä halusin jotakin ekstraa ja niin kärkiin ja kynsien tyviin päätyi Wet'n Wild:in ihanaakin ihanampaa pikkuglitteristä Kaleidoscope:a varovasti siveltimellä "töpötellen". Päälle Seche Vite.

Kuten sanoin, tykkäsin ja tykkään näistä kuin hullu (tai Kissaämmä =) ) puurosta  ja ne ovat nyt olleet kynsillä tosiaan 8 päivää ja näyttävät edelleen hyviltä. Olen menossa joko huomenna tai ylihuomenna (en ole vielä päättänyt kumpana päivänä) Vapriikki-Vintageen ja saattaa olla, että pidän nämä sinne asti, kun kerta siistit ovat. Saa tulla nykäisemään hihasta jos satut sinäkin siellä pyörimään ja nämä kynnet tulevat vastaan. ;-D

1 kommentti:

  1. Haha! :D Kynnet on kyllä erittäin kivannäköset, vautsi. Kimalle on tosi jees, sopii!

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.