sunnuntai 26. helmikuuta 2012

One Lovely Blog Award

Sain Miten niin liikaa-blogin ihanalta Elisalta One Little Blog Awardin ja teenpä sen tähän väliin purkaakseni haastesumaani. ;-)




Tehtävänä on:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Tässä omat faktani (joita alkaa jo olla vaikea keksiä, olenhan jo muutaman vastaavanlaisen tekaissut).

1. Olen 162 cm pitkä. Kyllä, nimenomaan pitkä. Olen hyvin tyytyväinen pituuteeni, se on juuri sopiva minulle. Kaupassa saattaa satunnaisesti harmittaa jos en yletä johonkin mutta aika harvoin niitä tilanteita tulee loppuviimein vastaan.

2. Minulla on pitkät sääret mutta lyhyt selkä. Mieheni on 180 cm ja meille sopii saman tuumakoon farkut (siis saman pituiset, vyötärö ei mätsää), niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Lyhyt selkä on erittäin ärsyttävä koska kaupasta hyvin harvoin löytyy minulle sopivia yläosia/mekkoja. Niissä on aina vyötärö väärällä kohdalla eli minun tapauksessani se osuu useimmiten ylälantiolle. Olen ns. 20-sarjaa vaatekokoni puolesta (normaali standardi vaatekoissa on 40-sarja). 20-sarjassa selän pituus on lyhyempi. Harmi vaan, että 20-sarjan kokoihin törmää todella harvoin. ;-(

3. Kengänkokoni on 38. Joskus 37 on parempi ja joskus taas 39. Jalkani on vähän leveähköä mallia ja asettaa toisinaan haasteita. Harmittaa jättää kauppaan ihanaakin ihanampia pikkukenkiä jotka eivät vaan kertakaikkiaan mahdu mun räpylöihini kapeutensa takia. Saappaita en ole löytänyt vuosikausiin koska minulla on megapohkeet. Toki minulla on ylimääräisiä kilojakin mutta jostain syystä pohjelihakseni ovat lisäksi halunneet kehittää itsensä valtaviksi. ;-(

4. Rakastan bootseja! Minulla on tosin vain yhdet (ainoat saappaani jotka menevät jalkaani pohkeistani huolimatta). Ainokaiseni olen ostanut Boot Factorysta eli käsityötä ovat. Käytän niitä kesät talvet, ne ovat minun joka paikan kenkäni. ;-) Joudun tosin varmaankin päivittämään ne piakkoin koska kymmenen vuoden jatkuva käyttö alkaa jo pikkuhiljaa tuntumaan. Kerran olen uusinut korkolaput mutta nyt alkaa pohjakin jo pikkuisen osoittaa merkkejä käytön runsaudesta. Kauhean kalliit kengät mutta kun kustannukset jaetaan käyttövuosien ja käyttötuntien kesken niin.... Minun mallini on ihan perus tylppäkärkinen musta bootsi. *rakastaa*


5. En syö juurikaan salmiakkia. Joskus hyvin harvoin tekee mieli. Sekoituspusseista jätän aina mustat karkit syömättä. Silloin harvoin kun syön salmiakkia niin se on sitten Halvan Salmiakkipastilli. Nam.



6. Olen ollut viime aikoina innostunut Bollywood-elokuvista. ;-) Ja se on kyllä ihan Lazy Dynamiten Nekun syytä! Postaili niin kivoja Intia-aiheisia juttuja. =)



7. Mitähän vielä... Juon aivan liikaa Pepsi Maxia. Se ei ole hyväksi minulle ja olen yrittänyt vähentää mutta huonolla menestyksellä. Jotain korvaavaa pitäisi keksiä. En vain voi olla ilman hiilihappoista juotavaa ja sokerilimsaa jos lipittäisin niin vaaka räjähtäisi. Kivennäisvedellä olen kokeillut tuota Pepsiä korvata mutta ei se oikein suju. Ajattelin kokeilla josko nuo uudet stevialla makeutetut voisivat korvata Pepsi Maxin...

Tällä kertaa lusmuilen ja luistan tuosta jakohommasta. Minusta tuntuu, että olen tämän nähnyt jo niin monessa blogissa. En jaksa nyt leikkiä salapoliisia ja ryhtyä selvittämään kuka tätä ei ole vielä tehnyt. Olkaatten ystävällisiä ja kopioikaatten tästä mikäli ette ole vielä tätä tehneet. ;-)

Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä .

6 kommenttia:

  1. Hihi, kiva että innostuit! Minuakin houkuttaisi katsella Bollywood-leffoja, en ole vielä päässyt tarpeeksi uppoutumaan niihin. Reissussa nähtiin vain yksi pätkä, mutta se teki lähtemättömän vaikutuksen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en minäkään ole vasta kuin muutaman nähnyt. Ne on jotenkin niin hassuja kun niissä puhutaan sikin sokin englantia ja hindiä (tai no ne on olleet hindin kielisiä mitä minä olen katsonut). Mutta ihanaa kun niissä on kaikki niin värikästä ja meikit on justiinsa eikä melkein vimpan päälle. ;-)

      Poista
    2. Minä tykkään myös siitä, kuinka lähes mikä tahansa kohtaus voi näin länsimaisesta vinkkelistä täysin yllättäen muuttua lauluksi ja tanssiksi. Ihanata. :)

      Poista
  2. Bollywood on kyllä aivan ihanan öweriä meininkiä. Olen pari dokkariakin nähnyt aihesta, leffoja joskus muutaman.
    Sähän voisit väsätä pari BollyLookkia jonain vähän ankeena ja harmaana päivänä ja sitte piristää kuvien kautta meitä muitakin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, mä en varmaan kyllä taitais olla kovin vakuuttava saati uskottava bollywood-luukissa, väritön ja vaalea kun olen. Ei sillä, voisihan sitä joskus kokeilla kun kuitenkin aina välillä iskee niitä tylsiä hetkiä elämään. ;-) Eikä minun tule koskaan muuten meikattua niin voimakkaasti ja voimakkailla väreillä niin olisi hauskaa leikkiä oikein kunnolla.

      Poista
  3. Jos haluatte Bollywood-leffasuosituksia, kysykää multa! Ajauduimme sisään niihin newyorkilaisen kaapelitvkanavan V-Desi-ohjelmasta, joka pyöritti katselijoiden toivemusiikkivideoita (kannattaa kaivella youtubea).

    Meillä oli tapana käydä katsomassa niitä New Jerseyssä lähiöleffateatterissa, jossa olimme ainoat ei-subkontinentaaliset osallistujat. Leffoissa oli virvokkeille väliaika... ja yleisö nauroi ääliöhuumorikohdille niin että putosi penkeiltä. Suuria suosikkejamme olivat Kal Ho Naa Ho ja Salaam Namaste. Ja Shahrukh Khan on mahtava näyttelijä, erityisesti itkiessään... Suomeen muutettuamme vuokrasimme edullisesti Bollywood-leffoja Hakaniemen hallia vastapäätä olevasta pienestä Intia-kaupasta - siellä oli hyvin laaja valikoima, uusimpia uutuuksiakin.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.